Hirdetés

2020. szeptember 27., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#47) Tim82 válasza Frawly (#42) üzenetére


Tim82
(nagyúr)

A lényeg, hogy amit az Ubuntu megad, az a rendszerigény, amivel normálisan használható, pont annak a határa, hogy nem lesz túl döcögős a rendszer.

Még egyszer és tényleg utoljára: igen, ezt hívják magyarul ajánlott rendszerigénynek, amivel normálisan használható. Ubuntuék részletesen ki is fejtik, ld. #13-ban idéztem is, ennek felel meg.

Ez játékoknál is változott, régen az abszolút minimumot adták meg, amin még elindul, ma már inkább igyekeznek egy reálisabb konfigot megadni, amin talán játszható is valamennyire, még ha kicsit alacsonyabb felbontásban és low grafon is, de nem diavetítés.

Szintén írtam már a #15. második bekezdésében, hogy fejlesztői oldalról nincsen lehetőség végtelen számú hardverkombinációval tesztelgetni.

Nem egyszer olvasom amúgy játékfejlesztői oldalról (kisebb stúdiók, fejlesztőcsapatok részéről láttam ilyesmivel kapcsolatban interjút), hogy alapvetően viszonylag kis számú tesztkonfigjuk van, melyeken van lehetőségük a tesztelésre, általában ezek közül a leggyengébb, amin még elindul a játék, lesz megadva minimum rendszerkövetelménynek.

Szerintem csak forgatod most a szavakat.

Ha egy következetes álláspont számodra "szóforgatás", csak mert nem értesz egyet vele, az szomorú, de azzal nem fogok tudni mit kezdeni.

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - JVC HA-S500 fejes, desktop DDR2 modulok, mobil i3-4000M proci eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.