Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai Hansen
csendes tag
VMware se kell Feltelepíti wubi-val, ha meg nem tetszik letörölheti xp alól szimplán uninstallal.
Én kb 1 hónapja használom a kubuntut(tetszik a kde4 na), egyszer csak gondoltam egyet, és rájöttem, hogy nekem ez is bőven elég, ráadásul ingyenes, az elején ugyan azért nem akart minden menni tökéletesen(főleg wifi), de azóta semmi bajom nem volt vele. -
Vakegérke
félisten
Én tudok ám keresni, bibibi, csak ha már ilyen segítőkész emberek vannak, akkor inkább érdeklődöm. Lám, nem is potyára.
Már fenn a Thunderbird, és úgy átvett az Outlook-ból mindent, mint a huzat.
Köszönet Vladi-nak.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Dől a segítség, akkor miért keresgéljek?
Köszönöm a tippet, de van már ötletem. Ugyan nem tudom melyik, az Opera, vagy a Firefox az, de tuti, hogy átveszi az IE kedvenceit, és html formátumban tárolja. Még egy erős hét, aztán elkezdek szórakozni az apróságokkal, hogy egészet alkossak.
Már csak az a kérdés, hogy képes leszek-e megszeretni az Ubuntut. Mert ha nem, akkor csak jó játék marad az egész.
Sebaj, legfeljebb játszom egy jót.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest