Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tghwinner
csendes tag
Köszönöm! Azóta vettem nagyon jutányos áron még egy x360-at, az elhanyagoltabb volt mint amit elsőnek vettem. Szétszedtem nehezen, kitakarítottam, újra pasztáztam, ugyanis elég hangosan pörgött a ventilátora. Azóta elvittem RGH-ztatni, úgyhogy várom hogy elkészüljön. Emulátor futtatásra szeretném használni elsősorban, meg természetesen ki szeretnék próbálni 1-2 játékot, hogy van-e értelme beszereznem eredetiben. Az első példányt érintetlenül hagyom természetesen, viszont szét kell majd szednem kitakarítani és pasztázni azt is. CRT TV-n használom analóg RCA kimenettel, viszont az a probléma, hogy a játékok java része PAL 60-ban fut, így sokkal vonalasabb és homályosabb a kép. Szerencsére úton van a HDMI2AV átalakító (van már belőle egy példányom), amivel HDMI-n keresztül szebb képminőséggel tudok játszani analóg kimenettel, PAL 50 módban. Érdekes, hogy a PS3 ezt is jobban csinálta, mert ott nincs ilyen gondom, mindig 50Hz-el fut. Sőt, ha lenne még régebbi tévém, RF antenna kábellel is rá tudom kötni régebbi tévére.
-
strike19
csendes tag
Szia. Gratulálok a Xbox 360.-hoz.
Én is tervezem ,hogy veszek egy 360-at.Mikor megjelent a xbox 360 12 éve volt. Mindig nyál csorgatva néztem a TV-be róla a reklámot. Előszeretettel olvastam a prospektust amit az áruházakba osztogattak.
Szerintem egy különleges konzol.Szerintem az utolsó régi vágású konzolok közé is lehet sorolni az első fat gépeket.(Elég volt a lemezt belehelyezni és ment a játék. Volt memória kártya modulja.Pengés dashboard meg szerintem az eddigi legszebb layout amit konzolra csináltak.) (Úgyhogy terv az hogy egy régi falcon alaplapos konzolt beszerzek.) -
tghwinner
csendes tag
Hát igen. 2015 után megjelent játékok már nem nagyon érdekelnek. Meg inkább átmentek multiplayer irányába. Érthető, ebben van a pénz. Viszont az x360 és a PS3 éra az utolsó olyan, amiben igazán sok jó címmel lettünk elhalmozva. De ha majd választanom kellene a következő generációnál, akkor a PS4-re fog esni a választásom. Xbox One esetében már a Store-ban vásárolt játék PC-n is elérhető, így ki is esik a perifériámból.
Viszont egy hét után a Kinectről a véleményem: pozitív csalódás. Jobban éltem mint a VR-t. -
hege8888
aktív tag
Nalunk is van egy, Kinecttel. Alapvetoen azert kerult a haztartasba, hogy a gyerkocok ne tespedve kockuljanak, rossz ido eseten is levezessek az energiat. Egyfajta konnyed, buklijateknak jo a Kinect Sports, vagy a Kinect Adventures. De volt, hogy othon kettesben az asszonnyal a Just Dance vmelyik reszere tancikoltunk..
Mostansag kicsit hatterbe szorult, mert a Classic most lett felokositva rengeteg uj (a gyerekeknek uj) jatekkal, pl a Lego Star Warst most elik...en meg mosolygok jokat, hogy nem az a lenyeg, hogy uj a jatek, hanem, hogy szorakoztat...
-
.Szaki.
addikt
-
De az vagy
és ez nem baj...
-
.Szaki.
addikt
... the Chocolate Starfish ... and the Hot Dog Flavored Water.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mivel is nyithatnám alábbi bejegyzésemet, mint az Xbox One elhíresült bemutató mondatával. Talán fél éve vagyok benne a...
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- PlayStation 5
- Video konvertálás
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- PlayStation 1 / 2
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel Core i3 9100f / Radeon RX 570 4GB / 8GB DDR4 RAM / 120GB M.2 SSD + 500GB HDD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900XTX 24GB / 64GB DDR5 RAM / 1TB SSD konfig eladó normális áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest