Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) .Szaki.


.Szaki.
addikt

... the Chocolate Starfish ... and the Hot Dog Flavored Water. :)

[ Szerkesztve ]

(#2) RawrrSoul válasza .Szaki. (#1) üzenetére


RawrrSoul
csendes tag

Bring it on! :K

n o p e !

(#3) .Szaki. válasza RawrrSoul (#2) üzenetére


.Szaki.
addikt

Megnyugodtam, hogy mégsem vagyok öreg. :))

(#4) RawrrSoul válasza .Szaki. (#3) üzenetére


RawrrSoul
csendes tag

Az attól függ.. 27 vagyok, csak mondjuk Limp Bizkit-en és társain szocializálódtam... :DDD

[ Szerkesztve ]

n o p e !

(#5) UnA


UnA
Korrektor

De az vagy :)) és ez nem baj...

(#6) .Szaki.


.Szaki.
addikt

:R

(#7) hege8888


hege8888
aktív tag

Nalunk is van egy, Kinecttel. Alapvetoen azert kerult a haztartasba, hogy a gyerkocok ne tespedve kockuljanak, rossz ido eseten is levezessek az energiat. Egyfajta konnyed, buklijateknak jo a Kinect Sports, vagy a Kinect Adventures. De volt, hogy othon kettesben az asszonnyal a Just Dance vmelyik reszere tancikoltunk..

Mostansag kicsit hatterbe szorult, mert a Classic most lett felokositva rengeteg uj (a gyerekeknek uj) jatekkal, pl a Lego Star Warst most elik...en meg mosolygok jokat, hogy nem az a lenyeg, hogy uj a jatek, hanem, hogy szorakoztat...

https://logout.hu/cikk/retro_kk/teljes.html

(#8) tghwinner válasza hege8888 (#7) üzenetére


tghwinner
csendes tag

Hát igen. 2015 után megjelent játékok már nem nagyon érdekelnek. Meg inkább átmentek multiplayer irányába. Érthető, ebben van a pénz. Viszont az x360 és a PS3 éra az utolsó olyan, amiben igazán sok jó címmel lettünk elhalmozva. De ha majd választanom kellene a következő generációnál, akkor a PS4-re fog esni a választásom. Xbox One esetében már a Store-ban vásárolt játék PC-n is elérhető, így ki is esik a perifériámból.
Viszont egy hét után a Kinectről a véleményem: pozitív csalódás. Jobban éltem mint a VR-t.

(#9) strike19


strike19
csendes tag

Szia. Gratulálok a Xbox 360.-hoz.
Én is tervezem ,hogy veszek egy 360-at.Mikor megjelent a xbox 360 12 éve volt. Mindig nyál csorgatva néztem a TV-be róla a reklámot. Előszeretettel olvastam a prospektust amit az áruházakba osztogattak.
Szerintem egy különleges konzol.Szerintem az utolsó régi vágású konzolok közé is lehet sorolni az első fat gépeket.(Elég volt a lemezt belehelyezni és ment a játék. Volt memória kártya modulja.Pengés dashboard meg szerintem az eddigi legszebb layout amit konzolra csináltak.) (Úgyhogy terv az hogy egy régi falcon alaplapos konzolt beszerzek.)

(#10) tghwinner


tghwinner
csendes tag

Köszönöm! Azóta vettem nagyon jutányos áron még egy x360-at, az elhanyagoltabb volt mint amit elsőnek vettem. Szétszedtem nehezen, kitakarítottam, újra pasztáztam, ugyanis elég hangosan pörgött a ventilátora. Azóta elvittem RGH-ztatni, úgyhogy várom hogy elkészüljön. Emulátor futtatásra szeretném használni elsősorban, meg természetesen ki szeretnék próbálni 1-2 játékot, hogy van-e értelme beszereznem eredetiben. Az első példányt érintetlenül hagyom természetesen, viszont szét kell majd szednem kitakarítani és pasztázni azt is. CRT TV-n használom analóg RCA kimenettel, viszont az a probléma, hogy a játékok java része PAL 60-ban fut, így sokkal vonalasabb és homályosabb a kép. Szerencsére úton van a HDMI2AV átalakító (van már belőle egy példányom), amivel HDMI-n keresztül szebb képminőséggel tudok játszani analóg kimenettel, PAL 50 módban. Érdekes, hogy a PS3 ezt is jobban csinálta, mert ott nincs ilyen gondom, mindig 50Hz-el fut. Sőt, ha lenne még régebbi tévém, RF antenna kábellel is rá tudom kötni régebbi tévére.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.