Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
access_denied
senior tag
válasz
arcitec #1509 üzenetére
A többiek már szépen leírták az activity-k működését, nekem korábbi hozzászólásomban olvasható a problémám, azóta még egyel megfejelődött.
Nem tudom az okát, de van, hogy egy gombnyomást kettőnek érzékel a media player. Időnként előfordul, kissé bosszantó.
A 950 programozása nem bonyolult, szerintem kézbe kell venni a gyári távot, nyomkodni és összeszedni a használatos gombokat, funkciókat és utána nekiállni programozni a Logi távját. Csak azt kell belőni, amit tényleg használ az ember, így lesz a legegyszerűbb.
Komplikáltabb a helyzet a mozizásnáal, amikor több eszközt kell egy távval megoldani, itt még inkább kerülni kell a felesleges funkciókat.
A programozásnál ügyelni kell, hogy a gombok lehetőleg ugyanoda kerüljenek (activity és device esetében).
A 950-ről annyit, hogy kényelmes, szerintem jobb a gombok elhelyezése, mint a Touch és társai esetében, viszont ezt a kényelmet meg kell fizetni, ami árban szerintem nagyon erősen túlzó.
Gombjai ... hát... számomra nem kényelmesek. kemény és viszonylag nehezen lenyomható, sokkal barátibb pl. a Mede8er távja a puha gombokkal és vakon azonnali gomb megtalálhatósággal.
Vakon nehéz megtalálni a gombokat, vagy még nem szoktam kellően hozzá.
Döbbenet, de a kezemben kényelmesség szempontjából a Mede8er távja sokkal kényelmesebb, mint a Harmony 950.
-
Alex91
félisten
válasz
arcitec #1509 üzenetére
Ha az Activity jol van beallitva, akkor elvileg nem kell keszulekre valtani. De termeszetesen azt is lehet, de ezt inkabb csak ha valami ritkan elofordulo dolog miatt erdemes.
Nekem is eloszor Logitech volt, most egy Philipsem van. En nagyon szeretem, de az teny, hogy jol beloni eltart egy ideig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- LEGO klub
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- PlayStation 5
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Projektor topic
- Roguelite labirintusépítő játék lesz a Minos (PC)
- Apple iPhone 17 - alap
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Inspiron 16 5620 27% 16" FHD+ IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Samsung S21+ 8GB/128GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest