- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Sok embernek a szabadság önmagában fontos. Én pl. nem filmezek, és kevés zenét hallgatok a telefonjaimon, de ha bírja a hardver, rohadtul dühítene, hogy szándékosan tiltják le benne a tudást (aka BT, bár azt használom is hetente párszor). Ugyanez vonatkozik a multimédiás tartalmak konvertálására is. Miért kellene a leginkább elterjedt mp3-at és FLAC-ot konvertálnom, ha egyszer a hardveres tudás megvan, a hozzájuk tartozó licensz díj pedig nevetséges a készülék horribilis árához viszonyítva.
A HD filmlejátszást pedig támogatom, mert alkalmasint jól jöhet majd (ha szinte mindenhol lesz legalább egy HD Ready TV), hogy ki tudok tenni egy vicces klipet, vagy meg tudunk nézni egy kihagyott epizódot a kedvenc sorozatból (ROTFL). Az biztos, hogy a Tegra 2-vel és az OMAP4-gyel jövőre eljött ennek a technikai lehetősége. -
Ulkesh
őstag
"igen, inkább nem raknak divx támogatást, és jól elgáncsolják ezzel a warezt mi? "
Te sem tennél máshogy, ha zenét és filmet árulnál
"nekem pl van fent 220 szám, ez 1.13GB) , 0 macera kombó, mint amit te csinálsz."
Semmi macera nem volt, az iTunes-al szépen begrabbeltem a CD-imet Apple Lossless-be és kész. MP3-at nem nagyon használok, mert ugyanaz a zene megy az iPhone-ra, amit az otthoni hangrendszeren is hallgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 007 First Light - Egy új karakter is bemutatkozott a legújabb előzetesben
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Vicces képek
- Gumi és felni topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest