Hirdetés

2024. március 4., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) cizoe


cizoe
őstag

Ezmostmi? Jó reklám a dokibácsinak? :W

(#2) talmida válasza cizoe (#1) üzenetére


talmida
Közösségépítő

Nem(csak) :DDD , hanem egy hasznos imformáció. Ez egy személyes bejegyzés azok számára, akik megbízható, jó fogorvost keresnek. :DDD

IN GOD WE TRUST!

(#3) lesaux


lesaux
veterán

drtooth.hu :) Mázlija van a nevével. Vagy csak ahhoz válaszott foglalkozást.

(#4) Kazimír


Kazimír
őstag

Egy amerikai netes ismerősömmel kötöttem anno csereüzletet. Csokit küldtem neki mogyoróvajért és újságokért cserébe.
Azok az újságok, amiket küldött, tele voltak fogorvoshírdetésekkel (Amerikában élők! Ugye nem csak a St. Lois-i helyi lapok?), szóval valahol értem a bejegyzésed.
Csak nem örülök neki :(

Be köll fizetni, azt' jólvan...

(#5) faevike29


faevike29
tag

Hát én azért nem megyek fel pestre, hogy megcsináltassam a fogaimat. Itt a környékünkön is van egy nagyon fasza, mindenki oda jár, a Szolnok és a Békés megyeiek is. 2 rendelője van,így rengeteg embert el tud látni.
A másik: nem vitatom, hogy a Dr. Tóth jó szakember, meg így fényképről is szimpatikus elsőre (nem jut róla eszembe rögtön hogy fogdoki :D ). De így ezt a fogorvosi témát hanyagolni kéne, sztem nem sokan szeretnek rá gondolni, az már más kérdés, hogy bizony muszály ellátogatni hozzájuk néha.

(#6) talmida válasza Kazimír (#4) üzenetére


talmida
Közösségépítő

Bocs, vedd úgy, mintha itt sem lenne ez a bejegyzés. :DDD

Különben tényleg nem értem, hogy mire céloztál. Én teljesen öszinte (segítô)szándékkal (ártatlanul :DDD ) írtam ezt be, mert egy idôben nagyon szerettem volna ismerni egy valóban jó fogszakorvost, de interneten keresztül nem nagyon kérdez ilyesmit az ember...Én se tettem. Viszont az interneten keresztül szerzett barátnômmel személyesen találkoztam :) , és akkor kérdeztem meg tôle, hogy tud-e egy jó fogorvost...(mint ahogy mindenkit megkérdeztem az ismerôseim közül). Hála Istennek, hogy elmentem hozzá és az általam eddig ismert fogorvosok közül ô a legjobb.

Aki nem Bp-en lakik, annak természetesen ez nem jelent segítséget, és azokat sem szeretném rábeszélni , akiknek már jól bevált orvosuk van....Ez a bejegyzés a magamfajta tájékozatlanoknak szól. (Lehet, hogy nincs is ilyen? :F )

[ Szerkesztve ]

IN GOD WE TRUST!

(#7) talmida válasza lesaux (#3) üzenetére


talmida
Közösségépítő

Igen! Nagyon yó! :DD

IN GOD WE TRUST!

(#8) Dany007


Dany007
veterán

Hát nemtom, számomra nagyon relatív, hogy melyik a jó fogorvos, és melyik nem.
Majdnem 1 éve volt gond a fogammal. Elkezdett fájni az egyik leghátsó.
Eléggé fosok a fogorvostól ( :DD ), így közismerten a legjobbhoz mentem a városban.
Tényleg nem 1 ember volt aki ajánlotta, beleértve anyámat, és hugomat is. Mindez mellett persze a legdrágább is.
Szal a lényeg, hogy elmentem. Betömte. (más doki már rég kihúzta volna akkora volt a lyuk, szóval tényleg tud valamit) Aztán továbbra is fájt. Visszamentem. Röntgen. Kiderült, h gyökérkezelni kell. Okés. Megvolt. Nem éreztem semmit, igaz 3injekciót belémnyomott, mire már tényleg semmit se éreztem. Aztán még mindig nem maradt abba a fájdalom. Így harmadszorra is visszamentem. Kiderült, hogy túl mély volt a gyökérkezelés, túl mélyre hatolt, azért gyulladt be. Még 2 röngten, helyrerakta. Így összesen 28 ezer Ft.-ba került egyetlen fogamnak a gyökérkezelése. A poén az, hogy azóta is van hogy megfájdul, 1 max 2 napig, tompán, aztán elmúlik. De 4x nem fogok visszamenni szerintem.
Valamilyen szinten a doki hibája, hogy nem egyből gyökérkezelte, és azt sem rendesen. Én sem fizettetem ki az ügyféllel, ha saját hibámból elszúrok valamit.
Egyetlen fogért legombolni 28 ezret meg 3x-i visszatérést kicsit túlzásnak tartom =/

(#9) talmida válasza Dany007 (#8) üzenetére


talmida
Közösségépítő

Nem vagyok szakértô, de szerintem a röntgennel kellett volna kezdenie. :(( Nekem is egy fogamat tömte be, de az feleannyiba sem került, mint a tied....pedig az a "legjobb" csinálta. :DDD Legelôször egy panoráma röntgenképet készített. (Nem emléxem hajszálpontosan, de az azt hiszem, hogy kb 4000Ft volt.) A panoráma röntgen azért fontos, mert az még akkor is kimutatja a bajt, ha a fog nem is fáj és kívülrôl hibátlan is. Pl sok fogínygyulladás oka lehet egy gyulladásos fog. Nekem is pont ez volt a bajom, hogy a szájpadlásom néha fájt, de nem tudtam, hogy mitôl, mert egyik fogon se látszott kívülrôl. Amint feltárta a baj okát, majd betömte a "bûnöst", egybôl megszûnt a szájpadlás gyulladása!

IN GOD WE TRUST!

(#10) Hakudoshi


Hakudoshi
tag

Mekkora zsírság, hogy nincs 1 db lyukas fogam sem. :C

- SOHA ne becsüld alá a hülyeség hatalmát!!! -

(#11) Kazimír válasza talmida (#6) üzenetére


Kazimír
őstag

Semmi gond :D
Csak valami olyasmit vártam volna, hogy leírod mi esett meg veled a fogorvosnál, milyen élményekkel távoztál, és a végére odavetve - mintegy bújtatott reklám - esetleg a fogorvos neve, címe. De hát az ember nem kaphatja mindig azt amit akar (a fogorvosnál se :) ), nem igaz? :)

Be köll fizetni, azt' jólvan...

(#12) talmida válasza Kazimír (#11) üzenetére


talmida
Közösségépítő

OK. :) ..íme: (csak neked :DDD ...mert mást lehet, hogy nem érdekelnek ezek a részletek)

A kezelés napján titokban azért "imádkoztam", hogy valami jöjjön közbe a barátnômnek vagy nekem, hogy ne tudjunk elmenni. (Ilyen bátor voltam) De mindenki pontosan ott volt a megbeszélt idôpontban és helyen. :((

Szóval, mint a legtöbben, odafelé én is majréztam. (Ez a nagy bátorságom kis koromban alakult ki bennem az SZTK-s élményeim során.) Most pedig volt idôm a lelki fölkészülésre is, mert az elôzetesen megbeszélt idôpontot követôen két hétre történt a kezelés.

Egy szép lakótelep egyik házába mentünk be. Kívülrôl semmi nem árulkodott arról, hogy itt professzionális fogászati szakrendelés folyik. A lépcsôkön fölfelé baktatva még gyanúsabb lett a hely. A lelki föl~ vagy inkább kikészülésemtôl mámorosra ittasodva léptem be az elôtérbe, ahol egyszerû családias hangulat fogadott. Semmi fölösleges flanc, semmi szemfényvesztés. Belezuhantam a kanapéba. Viszonylag nagy volt a forgalom, az emberek egymásnak adták a kilincset, de a várószobában mégsem voltunk egyszerre sokan. Minden korosztály képviseltette magát. Velem szemben egy laposmonitor volt a falra függesztve, amin fogászati problémák és fog-higéniai tanácsok váltakoztak ütemesen. Nyugtalanságom csak akkor szûnt meg, amikor a dokibá dupla okuláréval kandikált ki a szobájából. Nagyon professzionálisan nézett ki. :DDD

Amikor rám került a sor, egy kis szobába vezettek, ahol a panoráma-röntgent készítették el a fogaimról. Egy kis golflabda-tartó pöcökféleségre kellet ráharapnom a metszôfogaimmal, majd teljesen mozdulatlanul várni a fotózás végét. Amikor evvel is megvoltunk, még egy kis várakozás következett. Észrevettem, hogy van egy másik kis szoba is, ahol a kockafejû internet-függô páciensek üthetik el az idejüket. (Ezért is van ennek helye itt a a LOGOUTon :)) ) Zenére nem emlékszem, de lehet, hogy az is volt. :DDD

Elérkezett az én idôm. Az izgalomtól fásultan léptem be a rendelôbe. Megjegyzem, hogy én azokat az orvosokat szeretem, akik sokat beszélnek és mindent töv'rôl-hegyire elmagyaráznak nekem, hogy mi fog történni stb. A szóbanforgó fogdokibá azonban nem ilyen. Sôt, talán inkább szûkszavúnak mondható, ....de lehet, hogy más napokon beszédesebb szokott lenni. Magamban beláttam, hogy természetesen nem az fontos, hogy sokat beszéljen, és pszichológiai kiselôadást tartson nekem, hanem, hogy jól végezze a dolgát vagyis precízen, pontosan csinálja meg a fogamat. A beszédet pótlandóan, igyekeztem kérdésekkel bombázni a társaságot, --már, ameddig tudtam. :D Természetesen csak nagyon lényegretörô kérdéseim voltak, mint pl ez is:
Meddig fog tartani a kezelés?
- "Hát, azt megígérhetem, hogy nem kapkodom el!"...mondta a doktor úr hûvös egyszerûséggel...
Hmm. Azt se tudtam, hogy örüljek, vagy sírjak a meglepô választ hallva. :DDD
De úgy döntöttem, hogy inkább megnyugszom. :)

Az injekció nem volt kellemes, de kibír6ó volt. A többirôl semmit nem tudok, mert a doktor úr sajnos a munkája közben nem adott nekem kiképzést, így nem tudtam kitanulni a szakmáját.
Néha, néha kis szüneteket tartott, --saját magával konzultált --, egy kis töltôtollra hasonlító kamerát dugott a számba, amivel a munkája menetét ellenôrízhette kinagyítva is. Láthatóan élvezte azt, amit csinált...és valóban nem kapkodott. :DDD

A kezelést követôen semmi fájdalmat nem éreztem akkor sem miután az érzéstelenítô hatása elmúlt.

Remélem kielégítô volt ez a kis ajánló és még neked is kedvet csinált ahhoz, hogy ellátogass a Nádasdy Kálmán utcába. :)

[ Szerkesztve ]

IN GOD WE TRUST!

(#13) Kazimír válasza talmida (#12) üzenetére


Kazimír
őstag

Nagyon köszönöm, én ilyesmire gondoltam! :K Ugye mennyivel érdekesebb így, mint néhány adat meg egy fénykép? :)

Be köll fizetni, azt' jólvan...

(#14) faevike29 válasza talmida (#12) üzenetére


faevike29
tag

Szia!
Így már azért én is meggondolom, hogy egyszer elmegyek hozzá. Az tetszett, hogy semmi fájdalmat nem éreztél... :DDD . Nekem előfordult, hogy az injekció után is éreztem bizony hogy fúrja a fogamat, ami nem éppen a legjobb érzés.
Köszi a beszámolót. :)

(#15) talmida válasza Kazimír (#13) üzenetére


talmida
Közösségépítő

Szívesen, nincs mit. :B

*

faevike29-nek Szia! Tényleg nem fájt! De az is igaz, hogy elôre szóltam neki, hogy az érzéstelenítôkre érzékeny vagyok. :DDD Más esetben ui tapasztaltam már a fájdalomcsillapító efedrint (ephedrine) tartalma miatti erôs szívdobogást és átmeneti (egy hónapig tartó!!) vérnyomás emelkedést is..Szóval emiatt említettem meg, hogyha lehet, akkor nekem valami más fajta (efedrin mentes) érzéstelenítôt adjon. Azt mondta, hogy kisebb adagot fog adni.. Hmm. Emiatt megint aggódtam --magamban- , hogy hátha akkor meg nem zsibbad el eléggé. De kár volt izgulnom, mert így is (kisebb adag érzéstelenítôvel is) annyira elzsibbadtam, hogy néha azt sem tudtam, hogy a fölül vagy az alul dolgozik a számban.

Sok sikert a vizithez! :DDD

[ Szerkesztve ]

IN GOD WE TRUST!

(#16) faevike29 válasza talmida (#15) üzenetére


faevike29
tag

Köszi, de azért nem sietek ám annyira azzal a vizittel. lol

(#17) Cs.Orsolya


Cs.Orsolya
aktív tag

Szép. A mosolya és a fogai pláne :D

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#18) Crystalheart


Crystalheart
senior tag

Huhú, tényleg nagyon üt a honlapcíme :DDD

De remélem, még jó sokáig nem kell egyáltalán fogorvoshoz mennem. igaz, utoljára általános iskola alsóban látta doki a fogaimat, de azóta sincs velük semmi probléma, kivéve, hogy mostanában jövöget a bölcsességfogam, és rohadtul fáj. :|

De fontos is, hogy ha akármi van, azonnal kezeltesük, ugye... Édesanyámnak a terhesség miatt kezdte el romlani a fogak, viszont apám nem tette lehetővé, hogy kezeljék... Mostanra pedig szó szerint milliós tétel a fogak kihúzása, csontfaragás-csontépítés, új porcelán fogak becsavarozása, az épebbeknek az a rengeteg korona... És a legrosszabbkor, mikor anyagilag elég durván kivagyunk. De hát fogak nélkül necces, szóval én megértem...

(#19) talmida válasza Kazimír (#13) üzenetére


talmida
Közösségépítő

Mivel a kéréseddel nem vagy egyedül, ezért az egész válaszomat a bejegyzésbe is beszúrtam.

IN GOD WE TRUST!

(#20) talmida


talmida
Közösségépítő

Frissítettem az oldalt. :B Érdemes benézni, mert a 15. születésnapját ünneplő TriDent Esztétikai és Családi Fogászat nagyon sok újdonsággal szolgál az új évben. :K

IN GOD WE TRUST!

(#21)újonc

Részemről végképp nem ajánlom a hozzá menetelt. 2007-ben jártam nála egy párszor és szinte mindent, amit a számban csinált, ki kellett cseréltetni azóta! A fogtechnikusa nem tudom azóta ugyanaz-e, de a korona se lett jó, azóta az is másik van. Nagyon rossz érzésem van, ha rá gondolok, nem tartom megbízható embernek. Hiába hirdeti magát esztétikai fogorvosnak ő is meg annyi sokan nálunk, csak az a helyzet, hogy Magyarországon nem is lehet ilyen képesítést szerezni. Nemhogy igazi tapasztalatot! Ha valaki ezt olvassa és tud angolul, itt: www.mynewsmile.com ( Dr Hall ) lehet valós és naprakész információkat megtudni a területről és h mi az, ami igazán megkülönböztet egy általános és egy esztétikai ( kozmetikai) fogászt.

(#22)újonc

Részemről végképp nem ajánlom a hozzá menetelt. 2007-ben jártam nála egy párszor és szinte mindent, amit a számban csinált, ki kellett cseréltetni azóta! A fogtechnikusa nem tudom azóta ugyanaz-e, de a korona se lett jó, azóta az is másik van. Nagyon rossz érzésem van, ha rá gondolok, nem tartom megbízható embernek. Hiába hirdeti magát esztétikai fogorvosnak ő is meg annyi sokan nálunk, csak az a helyzet, hogy Magyarországon nem is lehet ilyen képesítést szerezni. Nemhogy igazi tapasztalatot! Ha valaki ezt olvassa és tud angolul, itt: www.mynewsmile.com ( Dr Hall ) lehet valós és naprakész információkat megtudni a területről és h mi az, ami igazán megkülönböztet egy általános és egy esztétikai ( kozmetikai) fogászt.

(#23) talmida válasza (#21) üzenetére


talmida
Közösségépítő

Nekem jó tapasztalataim voltak és rajtad kívül másoktól is jót hallottam róla eddig.

IN GOD WE TRUST!

(#24) talmida válasza (#22) üzenetére


talmida
Közösségépítő

Nem tudom, hogy ki vagy, de kicsit megijesztettél a negatív hozzászólásoddal. :U Alig mertem elmenni a doktorúrhoz. :U Ellenben örömmel konstatálhatom, hogy vaklárma volt csak a rémísztgetésed, :P Dr. Tóth Györgyről való jó véleményem csak tovább erősödött. :K Személyesen győződtem meg arról, hogy milyen korszerű és magas színvonalú kezelést nyújt. :C Kiváló munkát végez, nagyon korrekt áron! Hihetetlenül ügyes, az injekciót is olyan trükkösen adja be, hogy egyáltalán nem fáj!! Mindenkinek csak ajánlani tudom. :R

Nekem egy elég kényes helyen, a fogtőnél volt egy mély, ékszerű lyuk az egyik szemfogamon, amit az ún "bonding" technikával kezelt, ami, ha jól tudom, tulajdonképpen egy részleges koronaféleség fograültetése a szájban, tehát a korona nem később és nem külön, a szájon kívül készül, hanem ott azonnal, rétegesen egymásra épített tömés fölrakásával. Nem kis munka, nagyon aprólékos figyelmet és alapos munkát igényel. :R :R :R Laikus vagyok, ha valamit nem jól mondtam, szívesen veszem a szakértőbbek kiigazítását. :B A doktorúr elejtett szavaiból vettem ki az előbbieket. :D

[ Szerkesztve ]

IN GOD WE TRUST!

(#25)újonc

Mégegyszer megerősítem, hogy gondolja meg bárki inkább százegyedszer is, mint h hozzá menjen, nagyon nem javaslom. Azok közé a fogorvosok közé tartozik / vannak páran /, akiket nem engednék többet a fogaimhoz nyúlni. A modora behízelgő, de ez nem neked, inkább a pénzednek szól. Inkább mást. Pláne, ha az esztétika is fontos. Sokan mondják itt magukat / ahogy már jeleztem / esztétikai fogásznak csak a képzettsége nincs meg hozzá meg az igazi szakértelme. Sajnos nálunk Magyarországon nem is lehet pl. ilyen szakképesítést szerezni, nincs is hiteles személy, aki oktassa. Akinek van érzéke hozzá, innen-onnan ellesi a csínját-bínját, de ez messze nem ugyanaz, mintha speciálisan erre lenne kiképezve. Úgyhogy csak óvatosan inkább.

[ Szerkesztve ]

(#26) talmida válasza (#25) üzenetére


talmida
Közösségépítő

Ne haragudj, de teljesen gyerekes és alaptalan a rágalmad, ami ellentmond a tényeknek. :(( Máskor légyszíves tájékozódj, mielőtt zöldségeket beszélsz. Nyilvánvaló, hogy valami személyes sérelmed lehet, amit itt próbálsz levezetni, de rossz helyen teszed.

A 17. születésnapját ünneplő TriDent Esztétikai és Családi Fogászat sok újdonsággal szolgál. Dr. Tóth György nem csak, hogy jól képzett fogszakorvos, de azon belül is a legkiválóbb végzettségekkel rendelkezik. Utánanéztem és örömmel tudatom, hogy

az esztétikai fogászat mellett a másik fő profilja, a fogbeültetés. A doktor úr 2011-ben Németországban a münsteri egyetemen szerezte meg az implantológus master diplomát, mely az egyetlen bolognai kritériumok szerinti akreditált implantológus képzés.

És, ha mindez nem elég meggyőző a számodra, olvass tovább: ;]

A rendelő új technológiával gazdagodott: a legkorszerűbbnek számító csontsebészeti piezo eszközzel, mellyel nemcsak az implantológiai, hanem más sebészeti beavatkozások is kíméletesen, biztonságosan végezhetők. Így ezentúl még magasabb színvonalon folyik a TriDent Esztétikai és Családi Fogászaton a professzionális fogorvosi ellátás.

Még egy javaslat: Megkérlek, hogy ne írj ide több hasonló lejárató megjegyzést. Ha panaszod van a doktor úr ellen, légyszíves azt személyesen vele intézd el. Ez nem az a hely, ahol orvosolva lesz az ügyed, mert a sértett fél sincs itt jelen, szóval fölösleges az erölködésed. Plusz, csak magadat járatod le a tájékozatlanságoddal. :B

[ Szerkesztve ]

IN GOD WE TRUST!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.