- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
-
Remélem, tényleg sokkal nagyobb lesz a map, mint az első részben! A videó nem volt különösebben érdekes, de szarnak se mondanám.
-
arnikusz
veterán
Nem ide szántam áttettem a Div 2 topikba.
-
törölt tag
160 eurós Ryzen 2600 -hoz ingyen adják

-
mg1992mg
őstag
Magyar felirathoz csak annyit, hogy gondolom lekértek egy statisztikát az első részről, hogy hányan váltottak vissza angol feliratra, két szemgödörvérzés után, miután meglátták a magyart..

Aztán úgy döntöttek, hogy akkor a második részben már nem lesz.
-
.LnB
titán
A másik furcsa dolog nekem még mindig az, hogy nem látunk éjszakai jelenetet. Ebben van talán 2mp ami akár lehet éjszakai is, de nem esküdnék meg rá. Nem értem, hogy ez miért van.
Szerintem valami nem kerek ezzel a játékkal. Hangosan kellene reklámozniuk, hogy ez nem olyan lesz mint az előző rész. És ebben benne lesz minden amit abból kihagytak, nagyobb lesz a map stb stb.. De semmi, gyanúsan nagy a csend.
Ha már csapat alapú játékot keresnék, akkor inkább venném az Anthem-met. Bár abba meg a tartalom kérdéses. -
GAbre
veterán
Üdv!
Gondolom aki másik oldalon rendelte elő,nem uplayen,az nem kap private meghívót betára! :S -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Volt, csak senki nem figyelt rá.

-
Fitzgerald
veterán
Ennek lesz sztorija? Az elsőnek nem volt...

-
.LnB
titán
Ez borzasztó gyenge...
semmi biztató előjelet nem látok ezzel a játékkal kapcsolatban. -
ribizly
veterán
Csak nekem tűnik gyengébbnek grafikailag, mint az első rész? És akkor az értelmetlenségről (suicide bomber) még nem is beszélek, ami nagyon nem illeszkedik ebbe a "világba".
-
ha nem mutatták volna az elején és a végén is a bevágást, akkor is kitaláltam volna, hogy egy xone-on futott...

-
Az 1-nek sokkal b@szóbb trailere volt. Mintha ket a jatek elejen levo monologot osszevagtak volna, melle egy kis scriptelt gameplay hogy ugy tunjon van sztori. Meh. for honor szag van...
-
Micsurin
nagyúr
Az anticheatről is kaphatna egy trailert.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ott már kiütközött volna ha nincs napszak változás. Én meg ezen kattogok minden trailernél.
Lesz napszak és időjárás változás is.