Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoja™
őstag
válasz
norbert1998 #34 üzenetére
Hol írtam kondi cserét
-
Zoja™
őstag
válasz
norbert1998 #32 üzenetére
Nem írtam kondi cserét, potméter cserét javasoltam. Azzal meg a vonalbemenetet szabályzod. Rosszul választott potméterrel maximum halk lesz, túlvezérelni nehezebb.
-
Zoja™
őstag
A régi halott 2.1-es Genius-om jutott eszembe a TDA2030-ról, amit nagyon szerettem. Ezen felbuzdulva kemény 8 dollár+szállításért találtam is egy jónak ígérkező panelt, lehet életre keltem a kicsikét, ráadásul ennek elég egy 12v-os trafó, az egyenirányítást már megoldja magának.
-
Zoja™
őstag
Az biztos, hogy nagyon sokat javítana a hangzáson, ha nem egy kapcsoló üzemű tápról járna, ezeket nem is erre találták ki.
Lehetne a vonalbemenetre egy szűrő kondit is rakni, meg elvből cserélném a panelen lévő potit is, mert ránézésre sem bizalomgerjesztő.
Viszont felvetődik a kérdés, hogy egy 3K-s ebay-es erősítőre van e értelme többet költeni, mint amennyit a cikk írója rá áldozott a projektre.
-
Zoja™
őstag
Grat a cucchoz, bár a konstrukciót nem értem. Miért építettétek a dobozba a külső tápot
Ha jó a szemmértékem, akkor egy megközelítőleg negyed akkora dobozba is elfért volna az erősítő modul, a külső tápot pedig meg lehetett volna hagyni külső tápnak.Mondjuk ha egy ilyen hangfalpár kerülne a kezeim közé, akkor valószínűleg én nem is dobozolnék, hanem szimplán átalakítanám a hangfalakat aktív hangfalpárrá.
Ne haragudj meg, mert bár az összeszerelés minősége a diy kategóriában teljesen megfelelő, de én azért egy kicsit több időt szántam volna az ötletelésre és tervezésre, mert így olyan összecsapottnak tűnik nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest