Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz Nyethuszar #19320 üzenetére
FFB az van, mert a motor az rázza mint a veszedelem, meg az úthibák is szétütik, csak a kormányerő hiányzik. Nekem G25-m van, de ugyanez a bajom nekem is.
-
nagyúr
A logitech profilert felejtsétek el... Én nem használom és betudom úgy állítani, hogy 2 kézzel kelljen kormányozni... Este lnkelem a beállításokat! 🤣
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Pist@bácsi
őstag
-
Nyethuszar
tag
válasz Nyethuszar #19340 üzenetére
Na kipróbáltam Sub-ZeRo és tényleg jó így. Csak furcsa kicsit,hogy bármilyen kormány mozdulatkor az egész kormány afféle "doromboló" rezgést produkál Amitől az asztal is rezeg : Vagy Nálad is ilyen ?
[ Szerkesztve ]
Mindenki hülye aki nem normális :D
-
nagyúr
válasz Nyethuszar #19341 üzenetére
Igen, ott a játékon belül a tereperősséggel, motor hatással tudsz játszani. Ez meg már egyén válogatja.
Vlevi:
Igen, azoknál a játékoknál nem kell, mett az azok sim-ek. Azokhoz false rezgést ad. Mivel ezt is sim-nek mondjád, de nem az, így kell a force feedback.
Én nekem ilyen az RBR vs Dirt rally. Az RBR-hez nem kellenek a rezgések, míg Dirt rally-hoz kell... Pedig elméletben mindkettő sim, de nekem valahogy mégsem...[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Foose
addikt
válasz Nyethuszar #26417 üzenetére
Én használom,de nekem nincs ilyen problémám.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
válasz Nyethuszar #26419 üzenetére
Érdekes. Próbálj meg egy "fájlok épségének ellenőrzése"-t. Nekem steames mod cuccokra sosem csinált ilyet a játék.
-
Foose
addikt
válasz Nyethuszar #26421 üzenetére
Tehát nem mindenkinél jelentkezik. Ez is érdekes,de igazából nem lepődök meg. Plusz én még javasolnék helyes mod sorrendet. Anno Wombat trucker tette közzé,én azóta ilyen sorrendben használom a modokat. (kép alja a legalsó,és úgy felfelé a mod manager teteje) [kép]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs