Hirdetés

2020. december 4., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) GreatL


GreatL
senior tag

Nem tudom... már sem a játékok nem érdekelnek annyira, sem a kattintgatós marhaságaik... a kedvezmények pedig nem olyan nagyok mint régen, főleg úgy hogy ma már minden játék leginkább egy halom DLC-vel érkezik, amivel legalább dupla árazást mindegyik cím el tud érni.

Intel Core i7-9700K | SNSV RTX 3080 STRIX OC | Xiaomi Mi 9

(#2) hunluki válasza GreatL (#1) üzenetére


hunluki
senior tag

Nálam se olyan nagy dolgok mostanában a leárazások. Igaz betáraztam rendesen azokat amiket ki szeretnék játszani viszont időm nem nagyon van, amikor meg le tudok ülni kockulni kicsit akkor viszem a régen beszerzetteket.

Meg valahogy mostanság a játékfelhozatal sem olyan jó hogy érdemes legyen ráugrani bármire is. Szerintem 2-3 éve nem is vettem Steam salen játékot, igaz erősen átpároltam PS-re de ott is csak olyat veszek meg ami PC-n nincs meg vagy exkluzív. De ott is van 5-6 játék ami így kijátszásra vár és ennyi, igaz mostani tempóval ha egy fillért nem költök játékokra 2-3 évre be vagyok biztosítva minőségi élménnyel.

(#3) VágniValó válasza GreatL (#1) üzenetére


VágniValó
őstag

Kb.

2016 és korábban megjelentekre sokszor tényleg dobnak értékelhető akciót, ami viszont azóta jelent meg (és nem hírhedt bukta játék), ott vagy semmi nincs, vagy lekaparnak belőle 10 eurónál kisebb összeget. :((

"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"

(#4) tibaimp


tibaimp
addikt

Mentve :)

Tsa-bika: nem kötekedés képen, de ez így nem teljesen igaz.
Én az AC Origin Gold-ot vettem meg 35EUR-ért tavaly Winter Sale akcióban, alapból azt hiszem 80EUR volt. És utána a karácsonyi szezonra benyomták ugyan ezt 30EUR-ba is. Ez így nem 10% akár hogy számolok. A Steam-en és az Uplayen is megvolt az akció!
Jelenleg a Steam-en az összes AC akciós, a 100EUR-os legújabb AC most 50EUR.

[ Szerkesztve ]

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#5) macilaci78 válasza tibaimp (#4) üzenetére


macilaci78
Korrektor

Igazad van, van kivétel. :C

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#6) laceszgamer


laceszgamer
addikt

Amióta úgymond beindultak a " kulcsos oldalak " nem nagyon szoktam vásárolni az iylen leárazásokon, mert egyszerűen az esetek nagy részében simán megvan már olcsóbban ami érdekel. Max a játékkal lehet picit elszórakozni ami szokott lenni ilyenkor.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#7) Xelloss válasza VágniValó (#3) üzenetére


Xelloss
tag

Igen és sokszor csak az "alapjátékról". Közben meg ott az a sok DLC és ha fullt akarod költs 70-100 Eurot. Paradox Games cough... :U

"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.