Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horpe
csendes tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni tőletek.
Új telefon vásárlása előtt álok és a Sony SP felkeltette a figyelmemet .
Lenne pár kérdésem amiben remélem tudtok segíteni.
Az SP-nél is jól gondolom mint a többi telefonál is van európai és ázsiai verzió?
Mi a különbség köztük?(Gondolom csak a frissítés módja)
Melyik régió kódosat kell kérnem az eladótól legalábbis ha lehet választani ?Van e bene OTG funkció ? Pár weblapon olvastam hogy működik de a hivatalos weblapon nem találtam.
MHL azaz hdmi próbálta már valaki hogy hogyan tejesít? (Akadozás van e vagy minden oké?)
A microSD kártya max 32 GB lehet jól tudom ?
A flash nem támogatja alapból de elég egy másik böngészőt feltennem majd az adobe honlapjáról a flasht és működik. Vagy belekel piszkálni a telefonba jobban (root vagy mi)amihez még nem értek ,de majd megtanulom ha kell.Válaszotokat köszönöm előre is.
-
Horpe
csendes tag
válasz valaki99 #10676 üzenetére
Köszönöm a gyors választ .
Ezek szerint nekem a C5303 3g,4g verzió kell kártya függetlenbe.
A flash meg BL-t kell használnom.OTG-t valaki tesztelte már 2,5" vinyóval vagy pendrive? (Egy nagyon jó telefont az OTG hiánya miatt már kizártam)
Még 1 kérdés most Nokiám van és a nokia pc suite imádom használni laptoppal .Van a Sony-nak hasonló pc programja az SP-hez ?
-
Horpe
csendes tag
válasz anderledani #10701 üzenetére
Kártyafüggetlen fekete.
Partnerogsm.
-
Horpe
csendes tag
Sziasztok.
Pár napja én is beszereztem egy SP nagyon jó kis telefon.
Eddigi használat során két hibát fedeztem fel az egyik az SMS 80 karakter ékezetekkel.Még az opciót 160-ra át állítani nem találtam meg , de ahogy eddig látom nincs is ilyen lehetőség.
Van ilyen opció csak én nem találom vagy töltsek le egy másik SMS programot?A másik ami eddig 2 órám ment rá.
A Gmail az egyik ismerősöm levelezését nem hajlandó meg mutatni.
Az elsődleges ablakba nem látom pedig az első lenne a sorba.A küldött levelekbe szintén nem látom.
Csak a fontos levelek ablakba találom meg.Mi a gond segítsetek?
Pc használva a gmail-t minden úgy működik ahogyan kell.
-
Horpe
csendes tag
válasz roland091 #10936 üzenetére
A telefonal egyébként nagyon megvagyok eddig elégedve villám gyors.
Az sms problémával megbarátkozom ,de a gmail hülyeségétől az agyam eldobom. (#10918)
Valaki tapasztal már ilyen gondot mint amit le írtam?
Ja első AnTuTu Benchmark teszten 21965 pontot ért el.
Nem is gondoltam hogy nálánál 10-20-30 e drágább telefonokat lever 2 maggal. -
Horpe
csendes tag
Sziasztok lenne egy kis gondom.
Vodafone-os vagyok van 1 gb mobil nettem de nem bírom működésre bírni.
(A teló kártyafüggetlen)Beállítások / adathasználat/Mobil adatforgalom bekapcsolva de semmi pl:chrome nincs net
Na jó ekkor irány a voda oldala beállítások keresése a az sp-hez.
Automatikus beállítás az sp-hez ha megadom az adataimat, megtörtént rendszer sms érkezik beállítások a net és mms kész.Ezek után megint chrome de megint semmi
Mi a gond?
Mit csinálok rosszul? -
Horpe
csendes tag
A voda beállítások sms megvolt.
Telepítés szintén.Így is semmi se ikon se net.
Újraindítom.
[ Szerkesztve ]
-
Horpe
csendes tag
Az újraindítás rendbe tette a dolgokat.
Térerőnél kicsi H ikon.Mobil net oké!
-
Horpe
csendes tag
Sziasztok.
Segítségért fordulok hozzátok.
Alkalmam nyílt a napokban egy SP vásárlására kifogástalan állapotban van de az ára feltűnően olcsó volt.
Ara gyanakszok hogy lehet hogy előfizetéses telo.A bekapcsolásakor semmilyen logo nem jelenik meg (voda,t-mobil,telenor)-ra gondolok semmi.A belseje semmilyen alkalmazást nem tartalmaz ami árulkodhatna valamelyik szolgáltatóról.
Már van egy kártyafüggetlen SP pár hónapja vetem egy kis apróság kivételével minden része megegyezik a két teloban. Eben van sms-kölcség hatékonyság az enyémben meg a drága Sony nem tette bele ezt a funkciót.
A kérdésem lényege hogyan tudhatom meg hogy előfizetéses volt vagy csak kártyás?
Kártya nem volt be ne most repülő üzemmódban tartom a biztonság kedvéért.
HA jól tudom a telefont is le lehet tiltani nemcsak a kártyáját?Ja még valami ha jól látom telefon légió kódja : CAH
Kösz a segítséget előre is.
-
Horpe
csendes tag
válasz Superhun #15537 üzenetére
A ára már tetem utalást.
Hogy hol bocs de címet inkább nem írok.
Kitől kétes kinézetű alak ,de ennyiért megéri kockáztatni ha jó akkor szinte ingen volt ha letiltják jó lesz tanulópénznek.
A kérdésem még mindig aktuális.
Ha beleteszem a kártyám és letiltják az adataimat megtudhatja a telefont letiltó cég???
-
Horpe
csendes tag
válasz Gaberiellb #15558 üzenetére
EZ magam is így gondolom de a lényeg hogy működik e majd vagy sem?
Plusz az ő hülyeségét ne én szívjam meg.(Eladó)
Meg egyébkéntis birtoklok egy kártyafüggetlen SP már (boltban vetem )szóval ez csak egy jó vagy rossz üzlet ha működik el ajándékozom nekem már van.
[ Szerkesztve ]
-
Horpe
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Érdekes problémám van az SP-mel .
Van egy lány akivel az utóbbi 3 hónapban kicsivel több mint 6500 db sms váltottam és tegnap meg az veszem észre hogy az sms-k egy részét nem továbbija a telefon !!!Mi lehet a baj?
De ez csak vele csinálja a telefon !
Mindenki másnak sikeresen elküldi ugyan azt az sms-t!
Mos szólt hogy a tegnap írt sms-ból nemrég kapor meg párat.Tútomal az SP korlátlan SMS tud tárolni.(Jelenleg több mint 7000 db van a telefonon tárolva.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest