Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Egy olyan béna b@lfasznak mint én melyik romot ajánljátok? Annyit belinkeltetek, hogy nem tudok dönteni. Fullra lepucolom a telefonom és csinálok egy teljesen tiszta telepítést.
Jól emlékszem hogy volt itt kipucolt original 4.3-as? Az új, javított verziós? Vagy csak képzeltem?Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
tami92
aktív tag
válasz cburucs #26500 üzenetére
Szia. Én úgy telepítettem, hogy bagyusz 0319.-ei romja volt a telón és csak simán feltelepítettem rá. próbáld meg úgy de ha 4.1 alól telepíted elvileg annak is jónak kell lenni ha rootolva van és van rajta valamien recovery(cwm,twrp)
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
Huma
addikt
Átírtam erre ro.semc.version.cust=1272-4713 a build.prop megfelelő sorát és újrahúztam SUS-al és a 4.3-at rakta fel. Ez hogy lehet? a T-kom még nem adta ki a 4.3-at, nem? Valamit elk*rtam?
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
Az komoly, hogy nincs semmilyen fájlkezelője az alaprendszernek? Kicsit megnehezíti így a dolgomat.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
darvinya
titán
Most mit akarsz?
Átírtam erre ro.semc.version.cust=1272-4713 a build.prop megfelelő sorát és újrahúztam SUS-al és a 4.3-at rakta fel. Ez hogy lehet? a T-kom még nem adta ki a 4.3-at, nem? Valamit elk*rtam?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
Huma
addikt
válasz darvinya #26509 üzenetére
Akkor én most melyik romot rakattam fel a SUS-al? 12.1.A.0.266 a buildszám. Felrakott szoftverek közt ott van a telekomos alkalmazás is.
Ez függetlenekre és más szolgáltatókra kiadott 4.3 lenne? A CWM-nél is ezt a 266-ost kellett felrakni. Ez a CE1-es rom lenne?Kezdem úgy érezni hogy nem az én műfajom ez a rootolgatás és romolgatás.
Mondjuk ha nem jön elő probléma akkor ezt hagyom rajta mivel jelenleg elég gyors. És ami fontos, még nem fagyott le. Eddig. Már nagyon idegesítettek az állandó fagyások.
-
scream
veterán
válasz bagyusz #26491 üzenetére
Fel is raktam és nagyon meg vagyok elégedve vele azt leszámítva, hogy valamiért nem képes megjegyezni, hogy nem az AOKP bill az alapértelmezett, hanem a SwiftKey és mindig visszavált AOKPra. Viszont ha fagyasztom vagy letörlöm az AOKP billt akkor első körben minden FCzik, második körben meg a vissza gomb nem megy... Mi lehet a megoldás?
-
Huma
addikt
válasz darvinya #26512 üzenetére
Aham. Azt hittem csak azt az egy sort kell átírni.
Akkor, hogy kell visszarakni az eredeti szoftvert? A ro.semc.version.cust_revision-t is át kell írnom és akkor oké lesz ha legközelebb SUS-al újrarakom?
Egyelőre marad ez, de ha kijön a javított 4.3-as tkomra akkor szeretném azt feltolni.
-
Titi76
aktív tag
Mekkora poén: [link]
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
törölt tag
válasz predator00 #26519 üzenetére
Megvan! Nem a hivatalos sony update oldala.
-
psxpal83
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni..4.1-ben a zárképernyőn 3 használat után eltűnik a szöveg HA jól emlékszem..4.3-ban hogy tudnám eltüntetni,mert nagyon idegesít..vagy esetleg ki is tudom cserélni?
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz bagyusz #26516 üzenetére
Igen, azt mindig kiszedem, mert zavar ha valahol kell írni,akkor felül megjelenik...
Az AOSP bill elől a pipát meg nem tudom kivenni, mert inaktív, de be van pipálva.
Közben volt egy BSODom, gondolom WiFi miatt, ilyesmiről esetleg érkezett már bugreport?
[ Szerkesztve ]
-
bagyusz
őstag
válasz scream #26523 üzenetére
Megnéztem a triallal ott nem váltott vissza. BSOD wtf? Még nem érkezett ilyen. Véletlen nem szoktál fagysztani vagy törölni a system appok között? Mert itt lassan kiderülnek a turpisság, hogy másoknál azért nem működik normálisan a cm mert a fentiekben említetteket eszközölik.
[ Szerkesztve ]
-
-
norbeey
tag
Ha nekem az előző existenz van fent, akkor recoveryből wipeok után fel tudom flashelni esetleg a 3.0-át?
-
Sordoran
addikt
Valaki nézze már meg neki mit ír, az Xperia UpdateChercker szerint telekomnál (1272-4713) elérhető a 12.1.A.1.201-es szoftver, de a PCC azt írja a legfrissebb van fenn nekem (254-es van, eredeti sose flashelt teló).
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Huma
addikt
No vettem egy routert. Most már hasít a net a telón ha itthon vagyok.
-
Sordoran
addikt
válasz Koti87 #26537 üzenetére
Igen, most már nekem is feldobta, Na akkor ideje biztonsági mentést csinálni.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
dave0825
őstag
válasz scream #26531 üzenetére
Szerintem a Trebuchet lesz a ludas (ha jól emlékszek roland091-nek írta bagyusz, hogy azt nem érdemes fagyasztani, de lehet hogy raziel01-nek írta, a profilképük ugyanaz, csak arra emlékszek bocs tőletek ).
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Huma
addikt
Ne bazz, hogy kijött az új szoftver tkomra. Tegnap raktam újra a telefonomat. Direkt sz*patnak, vagy mi?
Meg tudná akkor valaki mondani, hogy mit és mire kell átírnom hogy az új Telekom HU-s droid települjön?
ro.semc.version.cust=1272-4713
ro.semc.version.cust_revision= (Ide mit kellene írni?)Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
jety91
őstag
- Kivettem a bugos System UI-t egyelőre
- Frissítettem bagyusz új CM-jéreAki nem CM-ről frissít (pl existenzről), annak ajánlott mindenképp egy tiszta telepítés (gyári rom felrak, root, cwm). Valamit módosít a telefon kernelében az existenz és nálam nem volt hajlandó elindulni.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Titi76 #26543 üzenetére
Tessék. Nem tudom miért ilyen hülyén töltötte fel, de ennek jónak kell lennie. Most szedem lefele a T-s 4.3-at, amint meglesz az FTF feltöltöm azt is valahova.
-
Huma
addikt
Köszi!
Most már nem állok neki, mert mennem kell, de hétvégén akkor újrarakom. Már ha tényleg megjött a frissítés.
Azért az bosszantó, hogy csak azért rootolnom kell a készüléket hogy átírhassam ezt az egy sort.
-
Sordoran
addikt
Tényleg megjött, a PCC is jelzett, és a SUS is most rakja felfele. De ha nem akarsz szórakozni átírással, estére fenn lesz a T-s FTF, azt felrakod és kész.
-
Huma
addikt
válasz Sordoran #26547 üzenetére
És azt csak felrakom flashtoollal és olyan lesz mintha SUS-al raktam volna fel az origi T-s frissítést? Nem lesz semmi különbség?
Nekem nem jelzett egyik sem. Mindkettőt néztem és azt írta, hogy a legfrissebb van fenn nekem. Ez hogy lehet? 266-os van fenn. Az nem a legújabb, nem?
(#26542) nbl2:
Most nézem, hogy a tkomnál R4B-van írva a 26532-os hozzászólásban. Nem azt kellene inkább odaírni?[ Szerkesztve ]
-
bsanzika
tag
Én feltettem a CE1 helyére egy orgi 4.1.2-es T-s romot majd ráküldtem a SUS-t. Utána ahogy lennie kell szépen települ is az új .201 rom.
2gb ingyen felhő tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/AACGXFiKSRj59u0ldEvB1--_EMSApcEsaFU?src=global9 --- Használd egészséggel!!! :)
-
Sordoran
addikt
Simán fel flasheled. Már megkoptak a tapasztalataim, ahhoz kell-e root, de lényegében igen, mintha SUS-al raktad volna fel. Már töltöm is fel mindjárt az FTF-et, de eltart egy kis ideig, nem a leggyorsabb a netem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest