Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
aktív tag
válasz norbert1998 #26301 üzenetére
De a 3.0 nelkul ezt a most kiadott kis rendszerfrissitest fel sem tudom rakni?
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
PAINfájdalom
aktív tag
szép estét mindenkinek!
microSD-t vennék a telefonba, lehetőleg 64GB vagy 32GB. Kérdés, hogy 64-ből melyik működik az SP-vel és milyen megbízható eladók vannak ebay-en. ha linkelnétek pár jó kártyát, nagyon hálás lennékRoad- Az Isten állatkertje http://www.youtube.com/watch?v=Yh6SR7BV5Y8
-
norbert1998
nagyúr
válasz PAINfájdalom #26304 üzenetére
A 64est csak exFAT vagy NTFS rendszer használatával tudod be üzemelni.a sima fat csak 32ig tud. Ennyit tudok segíteni
Meg még annyi, hogy az exFAT nem biztos, hogy menni fog, a az NTFS hez meg root kell[ Szerkesztve ]
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz norbert1998 #26305 üzenetére
már van egy 8GB-os, amit NTFS-re formáztam, vígan viszi a teló. én arról beszélek, hogy 32GB felett már van vmi SDXC szabvány, amit nem tud kezelni a telefon. de vannak SDHC-s 64GB-osak is, azokat tudja-e
de meg azthiszem az exFAT-ot nem tudja kezelni a windows, mert régi x10 mini pro-mban exFAT4re kellett formázni az SD egy részét és arra lehetett appokat pakolni, de azt a windows nem látta. de ebben már nem vagyok olyan biztos.
[ Szerkesztve ]
Road- Az Isten állatkertje http://www.youtube.com/watch?v=Yh6SR7BV5Y8
-
L4Fleur
tag
Jó estét! Most akkor mi történt a 4.3 javításával? CE-01-es verzió van fent! Nem az elsők között kellene lennie?
S3 NEO
-
norbert1998
nagyúr
válasz PAINfájdalom #26306 üzenetére
Az exFAT a Windows nt vél került bele a Windowsban, azóta alap,hogy benne van. Szóval nem tudom,miért nem láthatta.a szabvanyrol nem tudok mit mondani,nekem is nyolc gigás,sdhc,de hogy xD-t tud e,ki kéne próbálni,bele tenni valakiét, akinek van a közeledben
Az NTFS nálam még csak mountolgatassal ment. -
Becksman
őstag
milyen böngészőt érdemes használni? A stock gyári kék böngészőt nem talűlom playen
ami kevés memóriát eszik és elég gyors
[ Szerkesztve ]
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Joccc07
addikt
A cmx 1.0.1 betába a 4.4 system ui van?
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
SkiDev
senior tag
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
dave0825
őstag
válasz SkiDev #26315 üzenetére
Engem is érdekelne ez a fajta megoldás, csak nekem a fekete eXistenZ 1.0.5. írta ki, hogy van frissítés (.266-os kernel van alatta ugye). Meg hogy min változtatna ha frissíteném, egyáltalán működne-e.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
oliwire
őstag
Feltettem friss telepítéssel az eXistenZ 3.0.0-át, ami a legújabb 4.3-ra épül, de valami iszonyat jó lett. Mintha Xperia Z1 lenne a kezemben. Gyors, stabil, nagyon szép. Mindent visszatelepítettem rá, mindent visszaállítottam, ahogy eddig használtam a telefont, de semmi bugot nem tapasztaltam, semmi fagyás, akadás. Nekem ez tökéletesen jó, ha nem jön több szoftver rá, ezzel teljesen elégedett leszek.
-
nsg0523
csendes tag
válasz Sordoran #26279 üzenetére
Én kérdezősködtem és tettem ezt már párszor... A február végén bejelentett 12.1.A.1.192 verziót elfogadták, írták hogy a gyártó majd küldi...a Sony ugyebár visszavonta egy hiba miatt és így lett a. 201 es verzió bejelentve. Ma azt válaszolták hogy "pár nap türelem". Na most hogy a pár nap kinek mit jelent azt nem tudom, nekem pontosan kettőt, de kötve hiszem hogy a Telekom 2 napon belül lezavarná ezt. Addigis én a nem T set feltettem, eddig nem vettem észre hátrányt a gyári 4.1.2 höz képest, a többit meg ki sem próbáltam a problémák miatt. Szóval eddig bíztató a helyzet ha ezt a rövid 3-4 hónapos tökölést még lehet erről az oldalról nézni egyáltalán...
-
Vartanus
őstag
Annyit kérdeznék,hogy az akku csere szerintetek hogy van az SP-nél?Beépített akksija van,de kb 2év alatt elhasználódik(nálam ennyit bírt kb minden eddigi teló akksija)és utána nem hiszem hogy csak ajtótámasznak akarom használni.
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
MrSealRD
veterán
válasz Vartanus #26323 üzenetére
Elméletileg szét lehet szedni, és venni is tudsz hozzá másik akkumulátort.. Gyakorlatilag a szétszedés nem éppen egy rutin feladat, de némi kézügyességgel és óvatossággal megoldható...Azonban én tényleg csak akkor szánnám rá az időt és energiát, ha nagyon égető a probléma.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
huan
őstag
Sziasztok!
Erről a eXistenZ 3.0.0-ról van magyar telepítési útmutató valahol? -
huan
őstag
Ha a Bagyusz-féle cm-10.2- van fent rootolva és cwm-mel, akkor az eXistenZ 3.0.0 felrakásához így kell eljárni?
A recovery-s install zip után kell ez?:8. Flashtoollal 4.3 kernel fel. Betallózunk egy tetszőleges, már előzetesen is JÓL MŰKÖDŐ 4.3-mas ftf-et a Flashtoolba.
-
se87tet
tag
Sziasztok!Egy megjegyzés Asphalt 8 rajongóknak.Szerintetek miért van az hogy egy gyári romon sem megy normálisan az Asphalt 8?
Próbáltam stock 4.1-4.3 alatt, sőt olyan romok alatt is ami a stockra épül, úgy mint ExistenZ 4.1-4.3-mas változata, de még a legújabb ExzistenZ rommal is, de azzal sem volt jó.Viszont itt jön a csavar, mert a Sirius Pureexperia 4.3-mal (1.0) tökélertesen megy, pedig az is a stock 4.3 ra épül, viszont a legújabb 1.3-mas verzióval megint nem jó, tehát ugyanaz a rom két változata között is van már különbség.Gondolom a kernel lehet a ludas, ill hogy mennyire túrnak bele a ramkezelésbe?
Jah, Cyanogen alatt, és ami azokra épül, megint megy.....
Érdekes dolog ez.
Soha nem gondoltam hogy SP rajongó leszek.......Na nem az az Sp.
-
Hafy75
aktív tag
Sziasztok.
Ha mobinetről netezek, az ip cím hogyan változik? Mert ugye itthon wifiről állandó.
Pl a gmail-ra gondolok, ahol naplózza a bejelentkezéseket, ott írva van az ip-cím is.
A böngészős az én wifis kapcsolatom, de az alatta lévő az vszínű mobil netes. Változó ip lenne, ha mobilról netezek wifi nélkül?Na!!!
-
amarcika
csendes tag
Sziasztok!
Vajon ha felrakom, a .201-es végű romot, akkor is fog villogni a képernyő, mint a .266 végű frissítésnél? -
istibond
tag
válasz molacika91 #26337 üzenetére
Nekem 4.1.2 volt a telon,most felraktam a svajci 201 es romot es tokeletes lett,semmi lag,nagyon gyors,es nincs kepernyovillogas, 2013 juliusi telo lte akcioban vettem a t -nel.
A paneltipust nem tom,azert irtam datumot.[ Szerkesztve ]
-
amarcika
csendes tag
Köszönöm, akkor nem fogok próbálkozni azzal. :/
-
tomp
félisten
Remélem minél hamarabb javítják. Így elrontani egy telefont...
-
dropi
aktív tag
Sziasztok, nekem fent van az existenz 2.1.5. OTA updater lehuzza a 3-ast, azteszem sd kartyara, cwm-mel felteszem 3.0-t, de megis 2.1.5 marad. Sot mikor ramegyek h install es kivalasztom a 3.0-t, de ott mikor elkezdi, 2.1.5-ot ir ki. Mitol lehet?
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
krisz4b70
aktív tag
Sziasztok valaki járt már úgy hogy behalt a stamina?
Amikor bekapcsolom ugyanazt az értéket mutatja mintha nem lenne bekapcsolva. -
ubiessuni
tag
Sziasztok.
Nálam hibátlanul megy az ùj existenz(3.0.0),viszont az automata fényerő àllítás nekem még mindíg nem jó,lux-al viszont tökéletes.Másnál is ez a helyzet?
Üdv -
tomp
félisten
válasz molacika91 #26345 üzenetére
Nekem is csak a villogás van ami bug. Nem fagy, nem akad a rendszer. Tré dolog lenne ha hagynák így. Frissítéssel elrontják a 100ezres telót és úgy hagyják...
-
Becksman
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest