Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de az normális, hogy ha zenét hallgatok, akkor a telefon végig ébren van?
Csak, mert általában a csúcs akkuszívók, a Média, Google Play szolgáltatások és Android OS szokott lenni nálam... tegnap pl. 3/4 órát hallgattam zenét 100-ról 99%-re ment le. Ma meg 6%-ot... Ez hogy működik? Egyszer fogyasztja az akkut, aztán meg nem?
Valaki el tudná magyarázni, hogy működik ez?
[ Szerkesztve ]
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
izoli76
tag
Sziasztok!
Több esetben azt tapasztalom, hogy mikor az oldalsó gombbal a képernyőt fel szeretném oldani első nyomásra a fekete képernyő csak egy kicsit szürkévé (picit villan) válik majd a következő nyomásra oldja fel. Más is tapasztalt hasonlót? Mi okozza ezt? Kell aggódnom? (egy hetes gyárilag független a teló)
Észlelek olyat is mikor a képernyőt fel akarom oldani akkor az oldalsó gomb megnyomását követően egy picit bevillan a képernyő. -ez normális?
Játék közben jött egy bejövő hívás, hát sajnos nem tudtam felvenni, -mert nem volt mivel, nem volt csuszka.A válaszokat előre köszönöm!
-
blakey
titán
Ki írta, hogy 2 évente kell cserélni?
Ha 2 évnél idősebb a kártya akkor ingyen cserélik egyébként pénzbe kerül és simán lehet, rossz a kártya.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mrjoeker
csendes tag
Sziasztok!
Az normális, hogy csörög a teló és nem nyit fel a kijelző? Nem látok semmit, hogy ki hív, csak azt tudom, hogy hív valaki (fel is tudom venni,beeszélni, bár a vakvilágba húzom el a csúszkát, mert kb sejtem, hogy hol lehet.
Segítség!
-
-
blakey
titán
válasz raziel01 #10061 üzenetére
Akkor nálatok van a bibi, mert nekem 3-at cseréltek ingyen és mondták is, hogy ha 2 évesnél idősebb akkor minden további nélkül ingyenes a csere (Telenor).
A Telenor erre vonakozó része az oldalukról:[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Serijack
csendes tag
Sziasztok valaki megtudja mondani mi a különbség a c5302,c5303,c5306 (azt hiszem a c5303 az 4g Lte) előre is:-o köszi
-
jozso1989
őstag
-
viralmind
aktív tag
válasz Serijack #10065 üzenetére
2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - all versions
3G Network HSDPA 850 / 900 / 2100 - C5303
HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100 - C5302
HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 - C53064G Network LTE 800 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600 - C5303
LTE 850 / 1700 / 1900 / 2100 - C5306mas: a feloldo gombra neha nem oldodik fel ,csak masodszorra jelenseg szerintem minden keszuleken megvan,nalam is ,es amikkel talalkoztam azokban is,remelhetoleg szoftveres bug es majd javitva lesz.
[ Szerkesztve ]
-
oliwire
őstag
-
Co-Driver
csendes tag
válasz t-bali3 #10032 üzenetére
Tegnap írtam ezügybe a fórumba és jozso1989 javaslatára átállítottam WCDMA (preferált)/GSM-re. és azóta jó.
De meglehet nézni egyébként mikor ment el a jel és mikor jó a telefonba: Beállítások -> Energiagazdálkodás -> Akkumulátorhasználat -> Diagamra rákell "koppintani" és ott a mobilhálózat jele ha zöld akkor elvileg jónak kell lennie. Nekem tegnap óta szerencsére zöld (bár van benne egy kis szürke rész is gondolom ez amikor kicsit lejebb megy a térerő), előző napokban látszott mikor dobta el a hálózatot teljesen el mert ott szép piros csíkot húz.[ Szerkesztve ]
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Az SP gyári android ROM-ban a beállításokban mit jelent konkrétan a "kesztyűs mód"?
facebook.com/SzeretekMozizni
-
batabe
senior tag
sziasztok,
ma a telefon belső frissítő programja megtalálta a 254-es frissítést, telenoros!
S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
andy83
aktív tag
válasz powerwade #10072 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ!
Sejtettem, hogy vmi ilyesmi. Konkrétan a zsebemben a telefon visszahívta a nem fogadott hívást, meg bekapcsolta a bluetooth-t és beállított egy új ébresztést...
Így akkor azt hiszem ezt a funkciót kikapcsolom...
facebook.com/SzeretekMozizni
-
t-bali3
senior tag
válasz Co-Driver #10070 üzenetére
Ennyire azért nem írtam le bonyolultan.
Én is átállítottam WCDMAra itteni javaslatok alapján, nem is dobálta a hálózatot, de többen is jelezték felém, hogy időnként nem vagyok kapcsolható pedig a telefonom mindig be van kapcsolva. Ezért visszatettem 4gre, mert ott legalább látom, ha ledob. -
bandi0007
csendes tag
Hali!
Tervezem a telefon vásárlását, de...
- hogyan lehet azt beállítani, hogy fekete legyen az infósáv színe nem pedig szürke?
- valóban csak egy programmal tudok alkalmazásokat telepíteni az SD kártyára?Köszi a segítséget!
-
jeka
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki próbálta-e már a képernyő tükrözést?
Ha igen akkor, mi a trükk?
Tv-én lehet-e vele valamit kezdeni? (pl: videót lejátszani)
Előre is köszönöm! -
törölt tag
Kaptam akciónekem 10 ezer ft kedvezményt énis.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dobyyde #10084 üzenetére
Én egy JAM bluetooth vezeték nélküli hangszóróra váltottam be. 10 710 ft. De azt nem értem nekem szálítási költséget is fízetnem kell pedig úgy tudom 10 000 ft feletti rendelés esetén ingyenes a szálítás mégis kér
950 Ft szálítási költséget.De mindegy az a legkevesebb.
[ Szerkesztve ]
-
Cha-b
senior tag
válasz #38464487 #10087 üzenetére
Én is kaptam, és nekem is elfogadja, már csak azt nem tudom legyen-e pofám beváltani mert fehéren-feketén le van írva telefonokra vonatkozik.
Tudni kéne, hogy raziel01 is ilyen szöveggel kapta-e a kuponkódját amiből vette a memóriakártyát, mert akkor rendelek én is egy 32 GB-osat 890 Huf-ért. Vagy egy rádiós AKG fülest kicsit drágábban, mert a steelseries siberiam most adta meg magát. Szóval ha olvasod raziel01 akkor válaszolhatnál, hogy ilyen kupikódot vásároltál-e le nem telefonra.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz smileismarci #10091 üzenetére
Áh én akkor hagyom , ha csak rosszúl állították be a kupikódot, akkor nem tartom túl fair dolognak a beváltását.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Rocky975
senior tag
Sziasztok!
Tetszik a telefon de ez a hálózat eldobálás elbizonytalanít.
Vodásoknál is van ilyen probléma?Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
Rocky975
senior tag
válasz counterbill #10095 üzenetére
Köszi!
Csak többen is azt írták,hogy 2 és 3 g-n is eldobálja.Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
blakey
titán
válasz Rocky975 #10094 üzenetére
Nekem még egyszer sem dobta az elmúlt 2 hónapban (Telenor). LTE-t nem használom, mert nem akkora előrelépés, nem torrentezek a telóval. Hálózatdobálás SIM-kártya miatt is lehet.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Chabi
aktív tag
válasz smileismarci #10089 üzenetére
Vannak kivételek, nekem például szó nélkül kicserélte micro-ra, sőt mivel vmi dijcsomagváltás vagy mi volt, ezért szerencsétlennek 3 szor kellett másik simre váltani bár nem tudom miért.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia M4 aqua+ Dell Inspiron 15R 5537 Silver (FHD), Intel core i7-4500U 1,8 Ghz(2 Cores, 4M Cache, up to 3.00 GHz), 8 Gb DDR3, Amd Radeon HD8850M 2Gb, 1000 Gb Hdd (5400 rpm)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic