Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
válasz Roland861010 #3644 üzenetére
Fifa 12 az nekem megy,és elég durca,viszont az asphalt az nekem sem jó egy verzsön sem...
-
Jamesb2
aktív tag
válasz Jaffa75 #3646 üzenetére
Tedd fel a cpuspy-t, az megmondja mikor és mennyit alszik. Valóban sok a fogyi, repcsiben 10 órát ki kéne húzni egy százalékkal, alvó módban....
Meg fogom csinálni, de root ahhoz is kell majd.
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
dvtkfan
senior tag
Hát igen jól mutatnak ezek a játékok ezen a kijelzőn...
Ha kell valakinek a müködő fifa12, akkor írjon pm-et! Xda-n írják, hogy van müködő asphalt6, igaz annak a verziószámunak még nem találtam meg a telepítőjét sajna, így marad ''csak'' a need for speed hp! Az se rossz...Az akksi nálam egyre jobb...játékkal wifivel és telefonálással már majdnem 48 órát kibír töltés nélkül...:-D
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
concrete
csendes tag
üdv. asphalt 6-hoz írjatok nekem. kicsit lassan, de válaszolok
-
Gáben81
senior tag
válasz Roland861010 #3659 üzenetére
1.3.87-es,de csúnya oldalról szedtem...
-
Maxentius
addikt
Ha már Asphalt 6, én inkább megvárnám az Asphalt 7: Heat-et, meg a N.O.V.A. 3-at, azok tuti menni fognak az XS-en is.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
naksys
senior tag
Sziasztok!
Nem lehet a kijelző fényerejét valahogy automatára állítani? Nem találok ilyen módot...
-
dvtkfan
senior tag
válasz Roland861010 #3662 üzenetére
Írtam pm-et!
-
Kephamos
addikt
Üdv!
Elvileg van egy csereutalványom a tmobilnál és ezt a telefont is nézegetem. Fel tudnátok sorolni az ismert hibáit?
Fagyásokat, szaggatást és mondjuk egyéb hibákat szeretnék elkerülni.
Milyen ismert problémák vannak a telefonnal? A mindennapokban mennyire használható?
Kéretik nem érzelmi alapon válaszolni, csakis tárgyilagosan! Nem akarok megint szenvedni egy újabb telefonnal. -
dvtkfan
senior tag
válasz Kephamos #3668 üzenetére
Ami gyengesége az aksiidő (mondjuk nálam már kb majdnem 2 nap), valamint a korai példányokon előfordulhat kijelzősárgulás, de ezt garanciában cserélik! Néhányan még panaszkodnak az anyagminőségre...ennyi ami negatívum...sebességben, gyorsaságban nincs gond!
-
ratkaics
senior tag
Nekem ez az első androidos készülékem, ezért bocs, ha ez evidens... De az komoly, hogy nem lehet "folyamatosan hangosodósra" állítani a csengést?????
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
fossil
csendes tag
3 napja van meg a készülék és igen..besárgult, annak ellenére, hogy nem is terheltem nagyon. Viszont ha nem tudnék erről a problémáról nem biztos, hogy feltűnt volna. Egyedül Deadpixelnél a fehér és szürke színeknél lehet éppen észrevenni. Mindezek miatt csak akkor viszem vissza ha tovább súlyosbodik a probléma.
Maga a telefon viszont elképesztő, anyaghasználat, összeszerelés ,kamera, android még egyszer se röccent meg alatta, no meg a HD kijelző. Nekem kifejezetten bejön a Sony UI-ja a témák letisztultak, átlátható menü. Több saját widget kéne még bele, méretezhetőséggel illetve, hogy az app-drawerbe is tudjak mappát csinálni ne csak az "asztalon". -
-
Gáben81
senior tag
válasz Roland861010 #3662 üzenetére
Fifa
-
kasaf1
tag
válasz Rudiaszarvas #3673 üzenetére
Feltettem a kérdést az ebay-en az eladónak, hogy ez most akkor micsoda, fém, vagy fémhatású festett, vagy fém lappal ragasztott műanyag. Várom, hogy válaszoljon piedone hong kongból...
-
no1r
őstag
srácok, ma 6tól Xperia P bemutató a mobilarena tv-n ha valaki esetleg nem látta volna!
én már nagyon kíváncsi vagyokbtw nem tudtok egy kicsi (15'' körüli) külső tápos widescreen monitort occsóér? DVI vagy HDMI csatival
rádugtam próbaképp egy 4:3 képarányúra és a monitor széthúzta a 720p képet normál 4:3-ra (ki tudja miért)[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
sztara
aktív tag
sziasztok !
Xperia S vásárlásán gondolkozok. 2,5 éve iPhone 3Gs-em van. csak azon filózok, hogy vajon erre is megvannak ugyanazok a játékok mint iPhone-ra. gondolok itt az ilyen nagyobbakra mint N.O.V.A. és társai. világosítsatok fel
előre is köszönöm !
http://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?id=55163&nyelv=hun
-
Vbazsi2
tag
Ilyet használ valaki?
-
-
Frost82
tag
válasz Roland861010 #3651 üzenetére
Mit takar a "HDR" mód?
-
Maxentius
addikt
(#3690) Frost82: Itt van egy kisebb leírás.
(#3691) ratkaics: Ha a csengőhang-kérdésedre gondolsz, amin nagyvonalúan elsiklottam ( ), arra csak annyi a válaszom, hogy nincs erősödő csengés, csak fix hangerejű.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
1stror
csendes tag
Ha valakinek fent van a n.o.v.a. 2, meg tudná mondani h melyik verzió megy az S-en?
Amugy rendeltem egy ilyen tokot Hong-Kongból, április 26.-án és ma jött meg.
Tok+Fólia+Törlő kendő+gratis sárga (!) balance karkötő .
Nagyon jó a minősége, matt csúszásmentes kialakítás, nem recseg nem ropog, ultravékony...egyszóval zseniális.
Ja és tokkal vonóval 13 dodó volt.[ Szerkesztve ]
-
Manka76
senior tag
Ezt olvastátok: http://www.xperiablog.net/2012/05/21/xperia-s-android-4-0-update-now-pegged-for-latter-part-of-q2/
Még egy hónapot várhatunk.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
mrlujoak
veterán
válasz Manka76 #3694 üzenetére
Az eredeti terveknek megfelelően érkezik. Az, hogy próbáltak előbb kijönni dícséretes próbálkozás volt, de marad az eredeti ütemterv...
(az aláírásodban van egy kis hiba... Nincs olyan modell, hogy "Sony Ericsson Xperia S")
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
-
Manka76
senior tag
válasz mrlujoak #3695 üzenetére
És tényleg. Arc S-ről váltottam és ott maradt.
Javítottam köszönöm.
Kukacoskodás: ha leveszed a hátlapot ott még Sony Ericsson szerepel.[ Szerkesztve ]
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest