Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fury71
aktív tag
válasz Kephamos #3216 üzenetére
Talán a legnagyobb ismert hibája lehet, hogy egyes korai szériák hibás kijelzőt kaptak. Ha a telefon vagy a kijelző eléri vagy meghaladja a 43 fokot (akinek van az majd leírja) sárga foltok, csík, vagy csíkok jelennek meg a kijelzőn.
Mondjuk én kicsit utánanéztem a neten a jelenségnek és meglepődve tapasztaltam, hogy a google vagy Youtube keresőbe beírva nem sok találatot kaptam a hibáról. Ezen fórumon kívül még az XDA-n sem találtam túl sok infót róla. Az tény, hogy a jelenség létezik, de ha tényleg annyira sok készülék lenne rossz kijelzővel szerelve, akkor nem kellene tele lennie a világhálónak bosszús, szitkozódó emberkével, vagy legalábbis nagyságrendekkel több posztnak szólnia a témáról?
Az is lehet én nem kerestem alaposan rá, de pl. a YT-on 3 videót és a Google képek között is csak pár képet láttam. Arról viszont sok hír van, hogy a Sony cseréli a kijelzőket.Na lehet, hogy most belenyúltam a darázsfészekbe.
A korlátairól csak annyit, hogy nem bővíthető a memóriája (itt a háttértárról beszélünk ami 32GB). Nem cserélhető az akksija, ami 1750mAh.[ Szerkesztve ]
Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
dvtkfan
senior tag
válasz Kephamos #3668 üzenetére
Ami gyengesége az aksiidő (mondjuk nálam már kb majdnem 2 nap), valamint a korai példányokon előfordulhat kijelzősárgulás, de ezt garanciában cserélik! Néhányan még panaszkodnak az anyagminőségre...ennyi ami negatívum...sebességben, gyorsaságban nincs gond!
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs