Hirdetés

2024. július 5., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-02-01 07:11:09

LOGOUT.hu

Sony Xperia P - fémtestvér

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24691) bluemirage


bluemirage
őstag

Egyre több appnak lesz gondja a GB-vel. De a GB-t csak az akksi miatt visszarakni nem jó. :Y Továbbra is úgy gondolom, hogy az akksi merülésért a user a felelős, nem az OS és nem is a Sony.
- A Sony max azért felel, mert nem nagyon méretezte túl az akksit. :)
- A Google meg azért, mert a droidját ha nem tudja valaki uralni és kordában tartani, akkor pl. ez lesz a vége.

De a két gondolatjelből nekem nem az következik, hogy a Sony és a Google szar és GB-t rakok vissza, hanem inkább az, hegy egy ilyen mAh-ban kiélezett helyzetű telefonnál, mint a Xperia P, a usernak még jobban kell(ene) értenie a dolgokhoz sajnos. Ezért írom mindig, hogy a panaszok mögött nagy adag user error van, amit itt vagy meg tudnak távoli segítséggel oldani vagy nem.
Az egyre nagyobb kijelzőkkel és nagyobb procikkal az akksik még egy ideig nem fognak lépést tartani a mobil szegmensben. Ez alatt lehet tabletet és bármi mást is érteni. Az OS-ekbe egyre több gyárilag fojtó cucc kerül be, egyre izgalmasabb nevekkel* a többmagos rendszerekbe meg gagyi segédprocik az alapfunkciókhoz, hogy a 2-4-6-8 mag még alapon se fusson és pl. egy telefon alapfunkcióit ez a coproci' (nosztalgikus kifejezés a 90-es évek első éveiből) lássa el. De ez mind kevés, a legtöbbet egyenlőre itt is a user tehet. Azt sem tudom, hogy hány szőke nő tudja, hogy ha a kijelző direkt fény éri, akkor az sok mAh-ba kerül... hány ember használ bekapcsolt 3G-t, rossz lefedettség mellet, úgy hogy nem is használja valójában, hány ember tanulta meg, hogy a futó folyamat az nem fényevő és még csak nem is fotoszintetizál, hanem árammal megy és ha olyan folyamat fut ami egyébként nem kell, az áramba kerül. Az ilyen usereknek különösen sokat segít pl. egy stamina... max nem ébred fel, mert nem állította a kivételek közé a 3rd Party apot... :D
Tehát a telefon már okosabb általában, mint a gazdája... ez van :(

*lsd Sony Stamina videókamerák a 90-es évekből :DD A mostani 20 éves marketinges valszeg' ezt nem tudta már, ezért a párhuzam
Én hálás vagyok, hogy első droidos telóm ez lett és a segítségetekkel sikerült ezt a kiélezett akksival rendelkező telót úgy használni, hogy az azt mondhassam: az akksi idejével elégedett vagyok. Ezek után majd egy másik típus gyerekjáték lesz.

[ Szerkesztve ]

Meliora sunt bono inimica

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.