Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam3
aktív tag
Lehet hogyha belevágsz késsel az meg sem látszik, de valamiért 2-3 hónap zsebben hordás után észrevehetők rajta a "mikrokarcok" vagy hogyan mondjam Szóval sok marhavékony karc ami csak akkor látszik ha sötét kijelzőnél visszatükröződik róla a fény, bekapcsolt kijelzőnél észrevehetetlen, de a tudat hogy ottvan...
-
sir fg
aktív tag
szerintem már volt ezen a fórumon, szeretném megerősíteni:
van automata fenyerőszabályozás a ray-en, gyári szoftver esetén is. Az kell hozzá, hogy 50%-on legyen a fényerő. Rengeteg programmal meg lehet ezt egyszerűen oldani, pl. widget-kapcsolóval, profilkezelővel, stb. Én az Elixirt használom. Szóval 50%-on volt, és épp opera minivel böngésznem. Az érzékelőt letakarva jól lehetett látni a működést. Kicsit darabos, de jó.Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
tomy86
addikt
Én anno exportáltam a googleban levő névjegyeimet vcardba a számítógépre és amikor vettem a telefont akkor ezt a vcard fájlt felmásoltam a telefonra és úgy importáltam a kapcsolatokba. Hibátlan lett. Mivel a telefonban nincs is semmilyen beállítási lehetőség a telefonszám formátumra (tudtommal), ami miatt esetleg átalakítaná, ezért gondolom, hogy máshol lehet a hiba. Talán a PC Companion tol el valamit importáláskor?
[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
buta kérdés, de így nem is működnek a számok?
Ezt nekem is csinálta pár számmal, de nem foglalkoztam vele, nem is hívtam még ilyen számot.Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
tomy86
addikt
Egy megoldás jutott eszembe arra, hogy ne kelljen egyenként szerkesztened az összes kontaktot. Azt írtad, hogy szinkronizálás után a googleban is rossz formátumban jelennek meg. A googleban exportálod az összes kontaktot csv formátumban. Ezt megnyitod excellel. Kijelölöd az egészet és a csere (keresett szöveg: -, csere erre: ide nem írsz semmit és így megszabadulsz a kötőjelektől). + jel pótlására pl: keresett szöveg: 3630, csere erre:+3630 (itt mondjuk ezt többször el kell végezni a 3620, 3670, 361 stb. számokra, de még mindig gyorsabb, mint egyenként elvégezni) Elmented és visszaimportálod a googleba és reménykedsz, hogy így jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Igazad van, kipróbáltam. Megoldás (valamit a módosítás utáni mentés tol el excelben) az, hogy a mentett google.csv fájlt módosítod google.txt-re, majd megnyitod ezt a txt-t és ebben végzed el a korábban írt cseréket és mented. Ezután a már módosított google.txt-t visszanevezed google.csv-re és importálod a googleba. Direkt elrontottam pár telefonszámot a névjegyeimnél a google címtárba exportálás előtt és ezzel a módszerrel tökéletesen visszaállította a kontaktokat (az exceles szerkesztés-mentés után tényleg nem volt jó).
Egyetlen gond lehet a + jel esetén, hogy ha van a listádban olyan telefonszám aminél magában a telefonszámban szerepel pl. a 3630 (mondjuk +3630***3630*), akkor lesz a szám közepén is egy + jel (+3630***+3630*). Ezeket max úgy tudod kiszűrni, hogy módosítás után rákeresel a txt fájlban a + jelekre (következő keresése) és ahol a szám közepén találsz + jelet, akkor azt kitörlöd, de gondolom nem sok ilyen lesz.[ Szerkesztve ]
-
-
rezme
tag
nem fér ki ha a nevemre kattintasz ott lesz a teljes lista, és nem 3510i hanem a sima zöld, fekete 3510es. Tedd hozzá hogy nyáron leszek 24 éves
Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
bylow
senior tag
Igen van benne igazság!
Én is csak akkor használok (E66 nokia) tokot amikor a hasi tasiba rakom, mert abban van apró pénz és kulcs is. Pedig nagy részt fém házas.
Az asszony kevésbé bír rá vigyázni, azért döntött így hogy vegyünk rá tokot.De teljes mértékben igazat adok, mert én is büszkén ülök a civic-embe (ürhajós )
mert szerintem szép és különleges a kinézete.Az ébresztőre tudsz valamit mondani?
ByLow #
-
tomy86
addikt
A Call Meter 3G azért van fenn, mert így látom, hogy mennyi a havi számlám és az mellékesen méri az adatforgalmat is. huk06 meg a Telenornál venné és nem tudom, hogy ott van-e adatforgalom számláló (a T-mobilenál vagyok 16 éve, de őszintén azt se tudom, hogy náluk van-e). Ezért írtam a 3g watchdogot.
-
sir fg
aktív tag
Lemeríteni teljesen: felhasználói szemszögből értettem. Azaz lemeríteni addig, amíg kikapcsol, vagy közel addig, 1-3%-ig. Amire te gondolsz, az tényleg káros, de nem úgy értettem. (Nem is lehet úgy, mint írtad.)
Csepptöltés? Ha már 100 %-kot ír a telefon, de még ott a villámjel, akkor valóban tölt még, ezt ismondtamírtam. Kis mértékben (egyre csökkenő árammal)*, de még tölt. Ha viszont nincs ott a villámjel, akkor nem tölt egy elektronnyit se. Ilyenkor ha visszaesik a töltöttség (ha nincs használva, 1-2 óra, ha használva van, hamarabb) egy kicsit, akkor újra bekapcsolja.
Amire te gondolsz (mert a telefon "elfelejti" mennyi volt az akksi teljes kapacitása, és már az előtt leállítja a töltést.), az szerintem úgy valósítható meg (mások tippje szerint), hogy amikor teljesen feltöltött, ki kell kapcsolni a telefont, majd kivenni pár percre az akksit. Visszatenni, és kikapcsolt állapotban tölteni. Nem tudom, hogy ez minden telefonnál beválik-e, másik topikban javasolták).* Li-Ion akksik töltése:
1. Először a lehetséges legnagyobb árammal (ennél a telefonnál ~830 mA-rel) tölt, míg egy adott szintet el nem ér az akksi feszültsége, ...
2. ...majd a töltőáramot szabályozza oly módon, hogy a feszültség fix maradjon. Így a töltőáram folyamatosan csökken.
Amikor a töltőáram lényegében 0-ra csökkent, akkor ér véget a töltés.[ Szerkesztve ]
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
mrlujoak
veterán
90%-ig (amikor eleve zöldre vált) engedi visszacsökkenteni.
Egyébként tudtam, hogy beleköt valaki, pont ezért írtam úgy, hogy nem zártam ki a vissza-vissza töltést, attól függően, hogy hányszor merül le az éjszaka folyamán 90% alá...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Fehércápa
aktív tag
Nem tudom melyik szolgáltató jó.
Én vodás vagyok,ahol szerintem általában a telefonok olcsóbbak,mint más szolgáltatóknál, mert valóban megvehetsz valamit 1ft-ért,anélkül,hogy utána évekig fizetnél törlesztőrészleteket.
Viszont szerintem sokkal kevesebb helyen van vétele,vidéken sokszor jártam úgy,hogy mindenki másnak volt térereje,csak nekem nem.
A percdíjak közt nincs különbség,mert mióta léteznek,karteleznek a szolgáltatók, itt az sms olcsóbb,ott a perc, itt 4előtt, ott 6után occsó...Én pl. ma vittem szervizbe a vodához,mert állandóan kimaradtak 5-10mp-ek beszélgetések közben. Tök süket volt a telefon hosszú másodpercekig.
Egy frissítés után nem tudtam felvenni a telefont, csörgött-csörgött és sehol egy gomb amivel felvegyem
Majd jött ez a hang kimaradás...
Frissítettem megint a szoftvert, felvenni már tudtam,de a hang kimaradás nem szűnt meg.
Na,vodánál úgy kezdték,hogy nem jó a pecsét a garancia papíromon.
MOndom mérnemjó? Mert ez a pecsétet nem használhatta volna a bolt már vagy fél éve, de majd a központban eldöntik elfogadják-e, ha nem akkor el kell intéznem.
Mondtam,hogy engem ezzel ne is hívjanak, a boltot keressék. (hivatalos voda bolt)
Hát nem az nem úgy van,majd nekem kell elintézni,meg majd átmenni vele ide-meg oda és írnak új garancialevelet...
Szóval ennyit a vodáról és persze legkorábban 1-1,5 hét múlva fogom visszakapni, cserekészülék csak alap van,semmi okostelefon...
Ide a rozsdás bökőt,hogy 1,5-2 hét múlva azzal fogom visszakapni,hogy nincs hibája! -
rizso
addikt
Remélem öcsém is legalább annyira elégedett lesz, mint te
Fehércápa: kijelzőre kíváncsi vagyok, mert pl. a Neo-ban lévő nem győzött meg (igaz csak pár percig nyomkodtam), oldalról elég hamar "fakult".
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rezme
tag
jaja, én is elképedve hallom, google navival toltam, nekem 2,5 óra alatt töltés nélkül 100-0ra karmolja az akkut
Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
kk831228
addikt
Nem tudom! Használtan vettem szerintem már nincs rajta. de nem vagyok biztos benne!nekem se igazán tetszik a szilikon tok de valahogy meg kellene óvni a hátulját
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Lasy
veterán
Minek is kapkodni?
Láthatod, ha csak egy kicsit nem figyel oda a felhasználó milyen hibák jöhetnek.
Most te mint gyártó, szívesen vennéd, ha 10ből 9 telót cserélni kell, mert nem lett jó valami a frissítés által, és nem kapcsol be?
Ja hogy akkor már nagyobb lenne a gond, és mivel a tiéd az egész cég nem áldoznál fel ennyit.Azért egy kicsit ti is belegondolhatnátok, hogy olyanokat kívántok mindenkitől, hogy még magatok sem csinálnátok meg.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Joe.36
addikt
Én is ezt hittem megvettem rajta volt a dobozon az ics 4.0 matrica, itthon rádugtam a gépre hogy majd frissítem, és semmi. ( Vodafone )
Szerencsére a sony oldaláról már le lehet tölteni.[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest