Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehércápa
aktív tag
Fotóban mondjuk pont gyengusz, szürkületkor már pixelesek a képek rendesen. Nincs exponáló gomb és vaku sem, csak folyamatos fény, de ez állítólag Vignette alkalmazással orvosolható. Nekem kicsi a kijelzője,de ez egyén függő... Egyébként az említett lassúság a gyengéje még a kapcsolatokba lépve.
-
Rossi
addikt
Másfél hónapja használom, eddig semmi kivetnivalót nem találtam benne, pedig elég kritikus vagyok mindennel szemben. Lassulás semmi, igaz újra szoktam indítgatni 3-4 naponta (amikor töltöm). Bőven elfogadható fényképeket készít, a videók szintén nagyon jó minőségűek. Külsőre nekem nagyon bejön, minden szempontból elégedett vagyok vele.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Fehércápa
aktív tag
Nekem nagyon tetszik! Ezen minden kép szép, a szürkületi hiányosságokat is leplezi, csak akkor derül ki,hogy az akkor készült képek nem túl acélosak, mikor monitoron nézed. Ha teszteled ide is dobj egy linket please! Kíváncsi vagyok más telókkal összehasonlitva milyen szerinted.
-
tomy86
addikt
Na erre az OTG funkcióra kíváncsi lennék én is. Én is úgy hallottam, hogy tudja 2.3.4 óta. Több videó is van a youtubeon arról, hogy működik (bár ArcS-el). Itt eddig még senki nem jelezte, hogy kipróbálta volna. Feleslegesen gondolom senki nem akar beruházni/barkácsolni egy otg kábelre(t).
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
rizso
addikt
USB hibakeresés nem volt bepipálva, szóval most már (újra) minden rendben a mass storage móddal
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hardcore café
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban