Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arween
senior tag
A mem. kari nálam nem annyira sarkalatos gond,van itthon bőven belőle A magyar menüt meg azért említem, mert van ahol az igen alacsony árhoz az angol nyelv párosul +ott semmilyen tartozékot nem adnak.(persze jó pár ezresért megveheted ami kell még hozzá)Így akár az induló 70e ft-os telód kerülhet akár 86-ba is
Esetleg tudtok,jó megbízható gsm boltot (Bp.) ahol gyári garit adnak nem csak ilyen boltit?Itt ahol én lakom nem túl sok van...
-
-
mrlujoak
veterán
Eddig semmi bug-ot, akadást, vagy hibát nem tapasztaltam, pedig ma rendesen használtam.
Az akkuidő is teljesen kielégítő.
Tegnap este, amikor frissítettem, 71%-on tettem.
Éjszaka 66-ról 63-ra csökkent. Ma városnézés volt a program, rengeteg fotó videó, GPS-es barangolás sok kijelzőhasználat, útközbeni netezés is volt a napban.
Most jelenleg 9%-on áll az akksim, és a frissítés - utolsó leválasztás óta - 20 óra 53 perc telt el.Tehát közel 21 óra (ebből egy nem repülőmódos éjszaka) alatt 71%-ról merült 9-re.
Hab a tortán, hogy még friss az akku, eddig 1-szer volt teljesen feltöltve...Ami viszont nem tetszik, de nagyon, a kamera kinézete.
Pár tizedmásodperccel lassabban indul a kamera, mint a GB alatt, ráadásul a kinézete is butább... Nem tetszik.Hab a tortán a kameranémítás...
Nem elég csak a csengetési hangerőt levenni - azaz vagy rezgőre, vagy némára állítani - magában a fotó programban is ki kell kapcsolni az exponáló hangot.
Ami a legbosszantóbb, hogy ha a telefon néma, és a fotó felületen is kikapcsoltam a hangot, majd átváltok videó módra, ott is még külön, ki kell kapcsolni a kamerahangot...Ez így buta, logikátlan, hülye megoldás, de szerencsére csak kellemetlen...
Hirtelen ennyi tapasztalat az ICS-sel kapcsolatban.
Ja, igen régebben olvastam olyan rémhírt, miszerint valaki valahol hallotta, mondták neki, hogy ICS alatt "csak" 20 fps lesz a HD felvétel.
Ez nem igaz. A mai videóim (minden alapon volt) 26 fps-el készültek...
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
kk831228
addikt
-
kk831228
addikt
Én az ilyenek miatt nem raktam föl még az ics-t!! Mindíg írja valaki hogy full aztán meg jössz te pl. és írod hogy telefonálni se lehet!! Múltkor bele olvastam a hivatalos sony fórumba és elég is volt egyenlőre... Majd ha nagyon sokan írják hogy jó akkor megint beleolvasok és lehet fölrakom. Itt is volt aki azért vissza rakta a GB-t!! Gondolom nem azért mert annyira fullos az ics!! Van akinek meg szerencséje van és jól működik neki... Az a baj hogy 1- 2 nap után sajnos nem lehet eldönteni hogy jó-e vagy nem!! Majd ha hosszabb idő után sincs semmi probléma akkor érdemes elgondolkozni. Legalább is én ráérek!!
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
laci laci
addikt
válasz gaucho #11206 üzenetére
Azt inkább ne.A füles csati ajzat "réz"lábakkal érintkezik fóliához.nincs jelentősége.Egy kolléga jóvoltából( ) itt van videó ott lesz a ray is nézd végig figyelmesen.Sony Xperia ray pl. Repair, Disassembly manual
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
tomy86
addikt
válasz gaucho #11206 üzenetére
Kontakt sprayel nem sokra mész ebben az esetben. Vidd szervizbe szerintem vagy ha nem garanciális a telefon és barkácsolós típus vagy, akkor innen letöltheted a szerelési útmutatót. Az oldal alján a "Xperia ray (ST18i) mechanical (forrás: Sony Ericsson)" szövegre kattintva le tudod tölteni.
-
laci laci
addikt
válasz gaucho #11211 üzenetére
Annyit azért próbálj meg,hogy ha csak koncakt érintkezés hibája van akkor vedd le a hátlapot használd a fülest és a telo hátoldalán ott ahol a füles dugó van ott nyomd meg változik-nem változik.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest