Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaucho
tag
Igazad van fPApi!Megnéztem és valóban csak a Ray esetében nem működő(0 MB) az SE hivatalos PC Companion letöltés-támogatása!Vagy csináld azt egyszerűen,hogy a fent lévő telefonlistából egy másik készüléket választasz és annak az oldalán választod ki a PC Companiont a támogatások között(Pl:Arc vagy Play,stb.) vagy íme egy link neked:[link] Ha nem is a legfrisebb,úgyis frissíti majd természetesen magát a progi!Remélem tudtam segíteni!
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
- Kikapcsolhatod.
- Nekem Mini Pro-m van a Ray GPS-ének sebességéről sajnos foggalmam sincs.
- Ilyen problémáról még nem hallottam, de 100%, hogy nem a rootolás okozza.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
sir fg
aktív tag
Még nem. Kisebb fájlokra lehet használni pl. a Dropboxot is, meg arra a fentebb írt lassú-USB-s megoldás is jó. Vagy myphoneexplorer. Csak nekem a telefon belakásához kellett volna másolnom több GB-ot.
Amúgy a Galaxy 3 nem tudott kommunikálni a routeremmel. Csatlakozott, kapott IP címet, még pingelni is tudtam laptop-telefon között, de a nethez semmiképpen nem akart csatlakozni. Biztos voltam, hogy a telefon hibája, de nem, mert a ray-jel is ezt csinálta.Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
tylerddd
veterán
Nálam hibátlan a GPS, 10-15 mp alatt talál műholdat épületben!!! A GPS status és iGO My Way-t használok, mindkettő profi! El se hiszem, hiszen a Wave-vel szoptam csomót, 10perc után se talált holdat szabadban :S
Amúgy nagyon fasza kis cucc, legjobb vétel a kategóriában. Egyedül az bánt és zavar, h nem villanó van rajta, hanem csak segédfény! De erről már volt szó ...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
sir fg
aktív tag
Nekem a Companion felajánlotta a frissítést (szintén független).
Lehet, hogy esetleg más régiós a tiéd, és régiónként máskor jön ki.Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
DLDKox
aktív tag
-
Fehércápa
aktív tag
-
adam3
aktív tag
Most néztem, már a legfrissebbre is van:
-
sir fg
aktív tag
Szerintem nem úgy gondolták (a hivatalos közleményt én nem úgy értelmeztem), mindazonáltal nem kizárt, hogy mégis úgy lesz...
Hátha hetente akarják kiadni, és akkor ma este jön egy adag...Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
Mucsi14
tag
Teljesen igazad van.Egy telefonról beszélünk,nem másról .Miért várják el hogy olyan fényképet,videót,játékot stb tudjon mint a drága célkészülékek.Amikor bement a boltba nem tűnt fel hogy na egy Ray nevű videómagnót vagy kamerát vásárolt hanem TELEFONT.
Én elégedett vagyok a RAY-el.Egy bajom van vele :rezeghetne erőteljesebben,mert kabátban,zsebben sokszor nem lehet érezni
-
Tökéletesen egyetértek! Ez egy középkategóriás telefon prémiumkategóriás kinézettel, anyaghasználattal, összeszereléssel. Komoly internetezésre, olvasásra, e-mail-ezésre én egy Galaxy Tab 8.9 3G-t használok, viszont azt nem viszem mindenhova magammal, így a telefonon is jól jön a net.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Fehércápa
aktív tag
Igen, azt hiszem ebben igazad van, ez a prémium kategória alatt van. Én leginkább azt hiányolom, hogy az x10 minihez képest semmit sem fejlődött fényképezés terén, sőt, ebben még vaku sincs, pedig ha az nem alap, akkor nem tudom mi az. Ezt nagyon fájlalom, de hát ez van.
Mucsi!
Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy ezek az okostelefonok elsősorban Telefonok? A legkevésbé arra találták ki őket. Se hosszú készenléti idővel nem rendelkeznek, se a könnyű sms írást megkönnyítő billentyűzettel. Ray-en mire előjön a telefonkönyv, addig egy régi telefonon már a hívást is lebonyolítottam. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem jók az okostelók -pl nekem a netezéssel nincs gondom, àltalában elég rá ez a méret- hanem azt, hogy ezeknél bizony a telefonállás nem másod, hanem kb.harmadrangú dolog. Egyébként meg a telefon kritikákon nem kell megsértődni, olyat még nem írtam amit elöttem vagy utánam más ne említett volna meg.[ Szerkesztve ]
-
shadowofthe
tag
Internetezés, zenehallgatás és SMS/telefonálás. Különleges felhasználási terveim nincsenek, nem akarok filmet nézni rajta vagy regényt olvasni. Az Arcnak csábító a kijelző mérete, de ugyanakkor meg nem is. Sosem volt még ekkora telefonom. A Raynek csábító az ára, meg hogy talán az is elég minderre, csak félek, hogy nem férek el rajta. Samsung S5230-am van most, és ezen nem kényelmes még csak a leveleimet sem megnéznem, pedig 3inches ez is.
Köszönöm mindenesetre a segítséget!
-
Lasy
veterán
ezzel csináld az ics root-ot
usb hibakeresés, és ismeretlen források legyenek kipipálva.
dugd össze a pcvel.
katt a gépen a .bat fájlra, és csináld.+36702778032
-
tomy86
addikt
Ez nem a SIM-re importál, hanem a SIM-ről importál a telefonba (erre is vonatkozott a kérdésed). Szerintem SIM-re nem sok értelme van menteni a kapcsolatokat a korlátozott méret és hozzárendelhető adat (mailcím, születésnap, stb.) miatt. Én töröltem is mindent a SIM-ről.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Na ez jó kérdés. Én azt csinálnám (ha más ötlet nem jön), hogy kiválasztanám a kapcsolatok küldése opciót. A problémás kapcsolatokat kiválasztod és elküldöd mondjuk mailben vagy bt-n. Majd ezt a vcf fájlt importálod a gmail címjegyzékedbe. Ezután szinkronizálni is fogja, ha később módosítod.
-
sir fg
aktív tag
Ezzel értek egyet én is.
De komolyan, azt nem lehet tényként kijelenteni, hogy az ICS szar. Azt sem, hogy az ICS király. Ilyen rövid kijelentésekkel nem lehet igazat állítani. Hanem: van, akinek gondja van az ICS-sel, van, akinek nincs. Esetleg, hogy sok embernek van vele gondja. (De figyelem! Fórumok alapján ezt nehéz felmérni: nyilván sokkal nagyobb arányban írnak a fórumokra azok közül, akiknek bajuk van, mint akiknek nincs!) Ez mitől függhet? Pl. ki milyen alkalmazásokat használ, hogyan tette fel (pl. a régi rendszerre ráfrissítve, adatokat megtartva sokkal nagyobb az esélye, hogy bugos legyen!!), esetleg hogy milyen variáns került fel (SI).
És az tény, hogy nekem például nincs gondom vele. Szerencsés vagyok, úgy tűnik. Mindenesetre általánosítani nem szabad. (És nincsen rózsaszín köd, meg szerelem, meg ilyesmi... )Kiegészítés:
És igen, sajnos van, amiben visszalépés (pl. a videó), de van, amiben előrelépés. Azért az lenne az igazi, ha a visszalépéseket korrigálnák. A flashtool-os downgrade lehetőség meg mindenkinek adott (Bár ezt a Sony is biztosíthatná, ha már...)[ Szerkesztve ]
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
kk831228
addikt
Nem tudom miről beszéltek!! Már olvastam egy párszor ilyeneket hogy miért nem veszel másik telefont!!Szerinted ha sz.r a telefon akkor Gb alatt nem akadna? Senkinek nem a telefonnal van baja!!!!! Túl nagy elvárás hogy ugyanúgy működjön mint a régi??
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
Te még mindig nem érted a lényeget??? Adott egy telefon ami régi rendszerrel jól működik(kamera) az újjal meg nem!! NEM A TELEFON HIBÁJA!!!Ennyi az egész!!
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
ronda
aktív tag
Volt gondom előtte is. Főleg hálózati problémák, amiket a simkártya cseréje részben megoldott (bár én még mindig gyanakodok az utólagos függetlenítésre is).
De a lényeg továbbra is az, hogy ha adott egy termék, aminek teljesítménye "X", akkor terméket meghajtó hardver/szoftver "újabbra" cserélését követően az "X" ne "X" mínusz "Y"-ra változzon, illetve a pozitív változást tapasztalók véleménye mellet, férjen meg a negatív vélemény is.
Szövegértelmezési gondjaim ritkán vannak, viszont a vita hevében előfordul, hogy nem feltétlenül úgy és azt ragadom meg egy hozzászólásból, ahogy azt annak írója szánta. Ezért, valamint az "egészséges vita" kereteiből itt-ott kilógó stílusomért mindenkitől elnézést kérek."Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
Ez igaz. Én nem szoktam rajta játszani, meg ahogy már írtam, böngészéshez táblagépet használok, ezért kevés a képernyőhasználatom. Egyébként a képernyőmentésemnél rögtön a hanghívás alatt van 8%-kal.
(#4249) pokers
Nem formáztam az aksit, nem szokásom. Annyi hogy nem számítógépről töltöm, hanem a saját töltőjével és ha eléri a 100%-ot akkor nem húzom le azonnal. Ilyenkor még egy fél-egy órát rajta szoktam hagyni. Iphone-nál és BlackBerry-nél nagyon sokat jelentett. Ennél nem tudom, csak megszokás.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Joe.36
addikt
Garancia... ebben az országban , Egy vicc... speedsopban vettem egy SE MW600 bt headset et, 1 hónap múlva valahogy kiestek a léptető gombok, és elhagytam a gumi gombokat, azt mondák hogy nem rendeltetés szerű használat miatt van... pedig csak használtam... most fogysztóvédelemnél van az ügy....
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
sebgutkopf
őstag
Ez igazán építő jellegű volt, feltételezem végig se olvastad a hsz-emet, ha nem jöttél rá, hogy nekem is ray-em van. Esetleg a feltett kérdésre válaszolni válaszolni is tudsz érdemben, vagy csak a személyeskedés megy?
Érdekes ketten tudtak normálisan válaszolni, olyan hangnemben, ami értékelhető és megértették, amit mondok, kérdezek. Nekik köszönöm a választ! Tőlük megtudtam, hogy a várható hosszabb akkuidő valóban értékes lehet, ha már eléri az ics azt a szintet, amikor már kellően stabil, rendesen villog és gyors.
-
sebgutkopf
őstag
Ingyen funkció bővítésekhez azért ügyeskedni kell, vagy elviselni a reklámokat. Aki nem ügyeskedik az bizony fizet. Nézd meg a fejlett piacokat, szépen pörögnek az adatforgalmak és igencsak jól él a play, market és egyéb program áruházak. A számok az igazolják, hogy bevált a koncepció mind a gyártóknak mind a szolgáltatóknak.
Az, hogy dobozból kivéve mennyit tud azt már korábban leírtam mennyi program hiányzik, ami egy hagyományos telefon alap szolgáltatása. A "csupasz" telefon egy rakat haszontalan netes forgalmat generáló szeméttel van tele, kevés hasznos funkcióvak. Persze testre szabható az egyedi igények alapján és akkor már jó. Ha a fölösleges dolgoktól is mentes lenne a teló, akkor jobban emészthető lenne az dobozos üressége, de hát a vásárlás lehetőségének ott kell lennie első pillanattól és nyalja is a nép nagyon szépen a szolgáltatásokat
Elég árnyalt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hardcore café
- További aktív témák...
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Iphone 13 Pro, 128 Gb, Gold, Kártyafüggetlen!
- Spello vezezeték nélküli töltőállomások kedvező áron a Superial.hu-tól
- Kártyafüggetlen, újszerű Google Pixel 6a (6GB/126GB) eladó, 1 év garanciával!
- iPhone 15 Pro Max 256gb,Blue, független,mèg bő 2èv garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest