Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Nekem 1x-2x ICS alatt az Angry Birds úgy indult hogy nem kapcsol az érintő
képernyő, a program fut csak épp nem tudok rányomni semmire.Ha újraindítom a telót akkor utána szépen fut.
Ez csak a frissítés utáni első napon jelentkezett, azóta megy szépen,
maga program szerintem még nincs optimalizálva az ICS re és ezért fagynak.Ugyanaz minthogy a Win XP re írt programok nagy része szarakodik Win7 alatt.
Viszont ICS alatt a fejlesztői lehetőségeknél van egy olyan opció hogy 2D GPU gyorsítás
az alkalmazásokba.: Ezt érdemes bekapcsolni ?Én nem vettem észre semmi változást, se az akksi üzemidőbe, se hogy az alkalmazások
gyorsabban futnának, bár az angry birds szaggatott 1 alkalommal, miután bekapcsoltam
ezt az opciot azota nem szaggat semmi.Valami ötlet!?
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
sdd2
veterán
Akit érdekel az Xperia S launcher felrakása Xperia mini-re [link]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
dokee78
félisten
tudja valaki van-e különbség a nyitott és zárt Bootloaderre felrakható EXMIUI között?
Van egyáltalán zárt BL-re való? -
natë
nagyúr
válasz dokee78 #14211 üzenetére
Nálam nem működött az usb adatátvitel, nem látta a telefont a Win 7, csak töltötte.
A kapcsolók fölötti sáv fekete (ahol a dátum van).
A mappákban nem lehet (?) ABC - sorrendbe rendezni az appokat. Emellett:-Overall brightness is too low
-Gray text unreadable "a bit"
-Statusbar Page mode: Brightness toggle unresponsible
-Statusbar Compact mode: Brightness toggle only function is Off
-Photo album: full of graphics glitches
-USB: "Ask on connection" not works, always mounts SDcard but not assigns a drive-letter on Windows
-Bargraph under "Storage/SD Card" is invalid
-Music player shows "Tina Arena – Songs Of Love & Loss" cover on "Rena Jones - South Of Eden" after I checked "Use embedded album art" (Rena"s album have NO an album art)
-Compass shows "random" directions
-Put a widget (eg: Power Control) to the lowest row: widget's lower part are clipped -
gabe_
őstag
Egy Easy Rooting Toolkit for Xperia 2011 ICS progit szeretnék letölteni, de a fórumban a korábban említett linkek halottak. Tudna valaki egy működő linket?
Sovány szakácsban sose bízz!
-
mathaus=)
senior tag
Sziasztok! Akinek gyári, rootolt ICS van a minijén, az megtenné nekem hogy kimenti a stock zenelejátszó & widget apkját? Nekem lww-m van, de annyira idegesítő amikor pl. videófelvétel közben véletlen megnyomom a walkman gombot, és megszakitja a felvételt, és belép a zenelejátszóba.. Előre is köszönöm, üdv.
-
gabe_
őstag
válasz dokee78 #14227 üzenetére
Most nézem nem ez kellene, hanem ennek a működő linkje
Sovány szakácsban sose bízz!
-
natë
nagyúr
MiniCMSandwich Lite-nál a kapcsolók néha eltünnek (sőt minden) a legördíthető statusbarról. Más találkozott ilyennel?
-
joker1220
őstag
válasz molnarpeter #14232 üzenetére
Köszi!
Be van már kapcsolva 1 napja, azóta nem tapasztaltam olyat hogy
ne működne az érintőkijelző játék alatt és nem is laggol a menübe sem,
ha jön egy üzenet játék közben akkor egy pillanatra
laggol de ennyi belefér!Amúgy néha menük közti váltásnál is egy picit laggolt
mikor bekapcsoltam a telót közvetlen utána...,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
ko9
addikt
Nem tudom, te még a GB alapú ExMIUI-t próbáltad abba voltak ilyen bugok. Azóta az ExMIUIv4 is megy zárt bootloaderen, és abba közel sincsennek ilyenek...
Kösz, hogy kelted a rossz híremethokins
Ne próbáld ki, lassan készül egy újabb verzió, amiben a ROM Control csak opció lesz, mivel rengeteg bugot okoz...gabe_
Töröltem a fájlt, ne is keresd, mert sok embernek nem működött... Most töprengek egy másik megoldáson, de nehéz rájönni, mert nyitott bootloaderes készüléken tapasztalat alapján máshogy működnek ezek a dolgok.[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
natë
nagyúr
Jó hogy itt vagy, javítható a kapcsolók fölötti dátum kijelző fekete színe? A mappákban lehet az appokat ABC-sorrendbe rakni? (exMiUi)
Nagyon tetszik a romod (a legjobb miui, amihez közöm volt), de ezek a "bugok" visszatérítettek a stockra.Pl. a Tools. Defy-on még lehetett ABC-sorrendbe rendezni az appokat amiket belerakosgattam, itt nem látok csak átnevezési lehetőséget.
(#14243) hokins : minek fölhúzni? Baromi smooth így is még a stock is. A mérete meg pont jó, egyedivé teszi (pedig nekem jókora kezem van).
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
A fekete csík forrását hetek óta kutatom, a srác aki meg rájött b*szik válaszolni a PÜre...
Milyen mappákra gondolsz?--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
törölt tag
-
ko9
addikt
válasz #35202114 #14243 üzenetére
Persze feltehető lesz. Viszont sajnos itt nem úgy működik mint a Defynél, ott a 2ndInit miatt sokmindent meg lehet tenni, amit itt nem...
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
gabe_
őstag
Nagy nehezen sikerült visszatennem egy rootolt ics-t, ami sajnos nem a cwm-elkészült backup, de már nem bánom.
Apropó: Egy ics rom alatt cwm-el csinálok egy backupot, majd visszarakok egy gb-t, rootolom, és cwm-el megpróbálom visszaállítani az ics-emet, akkor behal a telóm. A Sony Ericsson feliratig jutott, majd folyamatosan újraindulgatott. Úgy tudtam megoldani, hogy a rootolt gb-n lefutattam az ics 1-es scriptet, flasheltem az ics-t, 2-es script.Sovány szakácsban sose bízz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest