Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_
őstag
válasz joker1220 #13831 üzenetére
A link lemaradt...
Nekem szilikonos tok+védőfólia van rajta, egy párszor már nagyon jól jött mikor leesett. Az ebayen 500 forint volt asszem. A lényeg nekem az volt, hogy a sarkaira ráérjen, így védve a leesésnél. Fólia nem létszükség, lévén karcálló az üveg, ízlések és pofonok. Én, ha már küldtek a tokhoz védőfóliát is, akkor rátettem. A fólia egyébként már karcos is lett, de nyugodt vagyok, hogy a kijelzőm nem. Majd idővel, ha zavaró lesz, lecserélem.
Sovány szakácsban sose bízz!
-
addikt
válasz joker1220 #13857 üzenetére
Ez az okostelefon átka, programozónak kell lenned, de legalább telefongurunak, hogy az alkalmazásnak az engedélyeit átírd.
A Facebookra van egyszerű dolog, kilépsz az alkalmazásból ( logout), vagy ha rootolt, akkor törlöd és csak mobilböngészőn keresztül látogatod a közösségi oldalt.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
evo87
őstag
válasz joker1220 #13931 üzenetére
Attól, hogy a Sony-ra navigál, még nincs frissítés. Még jó időbe biztosan beletelik, míg a szolgáltató kidobja, hiszen van sok más, fontosabb dolguk, nem ennek van prioritása.
De mostmár hamarosan ki kell jönnie, talán 2-3 hét és lehet örülni.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
joker1220
őstag
válasz joker1220 #13934 üzenetére
Találtam még egy ilyet is;
z4root – rootolás egy kattintással
Ezt próbálta már valaki!?
Előre is köszi a válaszokat!
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
Kaminski
tag
válasz joker1220 #13935 üzenetére
Ja én sem hiszem, hogy egy 2010-es cikk megoldaná a rootot ezen a telón!
Egyébként meg ha ICS-t akarsz, ami nálam kb. 2 perc volt felrakni rootolással együtt- persze az utána olvasást leszámítva- a 13000. hsz-től a 13200 hsz.-ig terjedő bejegyzések táglalják!
De ko9 azt hiszem belinkelt egy "modernebb" módszert, de azt most nem találom! Ez már időben később volt!
Az nem számít, h független e a teló vagy nem! Én T függő telóra tettem föl az ICS-t az itt linkelt leírások alapján!
egyébként meg minek várni a frissítésre? ugyanazt kapod+ tele lesz minden szolgáltatói hülyeséggel, amivel újfent foglalkozhatsz ha ki akarod pótolni őket!Honor 8
-
fatal`
titán
válasz joker1220 #13934 üzenetére
Akkor tisztába téve a dologokat
A Sony kiadja a frissítést a független telefonokra (nem egyszerre, hanem régiókra osztva), a szolgáltató leellenőrzi és, ha rendben találja (ez változó mennyiségű időt is igénybe vehet, senki nem tudja mi az istent csinálnak, de van, hogy egy hónapig ülnek rajta), akkor a sony kiadja a szolgáltatós készülékekre is.
Otthon függetleníteni nem lehet (illetve igen, de az itt tiltott és egyébként is felesleges), de a független ROMot bármikor felteheted a szolgáltatós telefonodra, ettől a készülék még függő marad, de tudsz frissíteni.
Az ICS-en való ROOThoz kell egy ROOTolt GB, majd egy script fájl lefuttatása, utána adatok megtartásával mehet a frissítés ICSre, még egy script fájl és kész a ROOTolt ICS, korábban leírtam a menetét.
[ Szerkesztve ]
-
rutyika68
őstag
válasz joker1220 #14046 üzenetére
X8 első hsz. közepe felé, ott le van írva.
[ Szerkesztve ]
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
-
sdd2
veterán
válasz joker1220 #14385 üzenetére
Igen, a memóriában folyamatosan ott lesz így rögtön előjön a home ha kilépsz, nem kell várni a töltésre.
Power Savert próbáltad? Nekem az volna a fontos, csak mert ha nem felteszem, de ha feltetted akkor lehet megvárom a holnapot, hátha lesz vele tapasztalatod.
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
-
sdd2
veterán
válasz joker1220 #14527 üzenetére
Nincs, de lehet a mostani rendszert lementem, nyomok egy wipeot és kitolom nektek egy ICS-nek mert egész jó az akis. Második napja megy, wifi, mobilnet, böngészés, e-mail szinkronizálás meg minden és még 50%-on van. Ezt persze csak akkor ha van rá igény. Zárt Bootloaderre jó mert gyári kernelen van, csak root és CWM kell hozzá.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest