Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz #35104512 #3553 üzenetére
Pedig az ottani mini pro-s cwm a v21-hez kellő verzió. Nagyon érdekes, nem tudom, mi lehet a gond.
Esetleg próbáld ki még ezt a romot: [link] ez is a gyári kernellel megy, de ez friss, a V21-et már jó régóta nem fejlesztik és már nem is fogják.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz #35104512 #3557 üzenetére
De megeshet, hogy esetleg hibás. Próbáld meg leformázni, hátha valami változik (fat32). Valamint a SIM kártya ugye bent van a telóban? És amikor bootol az új rendszer, a töltő ne legyen bedugva!
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
törölt tag
válasz CPT.Pirk #3560 üzenetére
Folyamatosan újraindul, naponta többször, elment időnként a hívó hangja, iszonyatosan gyorsan lemerült.
Másik SD -ről azonnal felment az a ROM amit linkeltél.
Most próbál boot -olni, XPERIA felirat van a kijelzőn. Ez a ROM akkor jobb lehet mint amit először fel akartam tenni?Sikerült elindulnia teszt
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz CPT.Pirk #3562 üzenetére
Egyelőre jónak tűnik, és gyorsabbnak mint a gyári, de 1-2 nap alatt kiderül, remélem az újraindulások megszűnnek. Egy apró probléma van, ami a felkészületlenségemnek tudható be, készítettem mem.kártyára egy mentést a gyári biztonsági mentéssel, ilyet viszont ebben nem találok, így a telefonszámokat egyelőre nem sikerült visszarakni a telefonra, de keresem a megoldást
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz #35104512 #3563 üzenetére
Gondolom van google-s fiókod. Mentsd oda a telefonszámaidat, így egy rom csere után azonnal hozzáférhetőek, plusz mikor van net, akkor szinkronizálja is a számokat, tudsz a netről hozzáadni/szerkeszteni számokat a telefonhoz.
Valamerre a romban be lehet ezt állítani, de fejből meg nem mondom, merre.
-
(jan)
őstag
Csak az én telefonom műveli azt hogy töltőről lehúzva pillanatok alatt leesik 100 rol 95-94 re ?
Szóljatok ha unalmas az akksi téma.
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
(jan)
őstag
-
kiskaktusz
addikt
Az teljesen normális. Még a zsír új akksiknál is a technológia és az alkotóelemek miatt. De, ha észreveszed akkor a 90-100%-ra valüó töltés pl hosszabb, mint a többi 10-es skálán..
(#3566) (jan) ez egy X8-as ROM, ne tévessz meg minket..
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
punk17
aktív tag
-
(jan)
őstag
válasz kiskaktusz #3567 üzenetére
A figyelmesebben meglesed, a lap alján meglátod a linket
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A teljesítmény stat. ott van az antutuban, csak a top rekorodmat űberelte valaki, szerintem hibás méréssel.
Éjszaka 4-5 százalékot merül a teló, ebből meg lehet számolni az üzemidőt. Ezek mellé mást nem nagyon kell mondanom.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ilyesmit sosem néztem, nem is tudom, mivel kell. Youtube-t ha elindítod és hagyod filmet lejátszani, az elég reális használati időt mutat. Már régebben néztem, de az biztos, hogy lement a teljes Kopaszkutya film, és még kb. a fele legalább. Kéne megint mérni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
őstag
Üdv!
A családban használt telefon nem hajlandó wifi hálózatot keresni.
Ha jól emlékszem MiniCM7Pro - V21 van rajta - nincs kéznél, nem tudom most megnézni. Minden más tökéletesen működik (Bt, 3G stb.), wifi-t is bekapcsolja, de nem keres hálózatot. Rányomok, hogy *almenü -> keresés*, és nem történik semmi. Az itthoni router nem volt állítva, nincs elrejtve. Meg sem jelenik a "Keresés" felirat. Újraindítottam, de semmi, aztán tegnap este csináltam egy Wipe Cache-t, de nem változott semmi.Van esetleg valami ötletetek?
"... and I hope you have a great day!"
-
-
őstag
válasz kiskaktusz #3583 üzenetére
január 20. óta megy hibátlanul a kütyü..
milyen modulokra gondolsz?"... and I hope you have a great day!"
-
kiskaktusz
addikt
-
őstag
válasz kiskaktusz #3585 üzenetére
nem volt minden nap bekapcsolva, de úgy heti rendszerességgel kb, és most lett neki valami gondja. Semmi app nem lett telepítve vagy ilyesmi..
oké, akkor majd újrahúzom
-
kiskaktusz
addikt
válasz pető bá' #3586 üzenetére
Nekem másfél hete kellett újraraknom az SE style v1.1 romom, mert dettó ugyan ez volt.. Ment a wifi, aztán egyik nap hazaértem és nem.. Mondom lol, reboot recoveryben és már ment is a wipeolás és a romtelepítés
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
őstag
válasz kiskaktusz #3587 üzenetére
:S ha már a romoknál vagyunk: nincs valami olyan rom, amiben nagyobbak az ikonok? Találtam egy appot, amivel a betűk méretét meg tudtam növelni (BigFont talán..?), de az ikonkészlet mindenhol ilyen méretű?
-
kiskaktusz
addikt
válasz pető bá' #3588 üzenetére
Az ikonméretet a launcher beállításaiban tudod növelni.. Én ADW EX-et használok, ott lehet. A gyári 4sarkosban nem. Launchere válogatja, de azért a legtöbb tudja Csak lehet, hogy angolul van és egy kicsit turkálni kell, mert a beállítások mélyén van eldugva valahol..
-
(jan)
őstag
válasz kiskaktusz #3587 üzenetére
Ilyenkor elég törölni az összes megjegyzett wifi hálózatot
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na meglett a papírforma. 2%-nál nyomtam ki a Yt-t meg a wifit. Közben kaptam egy fél perces teló hívást is.
Szóval 600MHz, Ondemand govenor és nem volt bekapcsolva az Undervolt (elfelejtettem), valamint nem volt bekapcsolva a hang és ott volt a router mellett a teló. CM7 2.2.0
Beat this!
-
őstag
válasz kiskaktusz #3589 üzenetére
oké, köszönöm
(jan): köszi, kipróbálom!
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz kiskaktusz #3596 üzenetére
Jaja. Szerintem jelen pillanatban erre a telóra a legjobb páros.
És még így is irigykedhetek haver ZTE-Blade telójára, az belülről majdnem ugyanilyen teló, kicsit nagyobb aksival, neki éjszaka alatt kb. 2%-ot merül csak a teló. Persze screen on-t nem tudok nála, meg neki nagyobb a képernyő is...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz kiskaktusz #3598 üzenetére
Azt nem tudom, hogy sima videó esetén mennyit számít a nagyobb felbontás. 3D játéknál egyértelmű, de itt nem tudom.
Am. HQ minőség volt beállítva Yt-n.
-
kiskaktusz
addikt
válasz CPT.Pirk #3599 üzenetére
Az oké, hogy HQ volt beállítva, de az csak a netet terheli meg, ami wifi és 3g esetén sem annyira vészes az üzemidőre, viszont az már igen, hogy 240*320, vagy 480*800 képpontra kell számolnia a CPUnak.. És ugyebár ugyan az a SoC..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs