Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonJanos
aktív tag
válasz CPT.Pirk #1609 üzenetére
Tök jogos - én még használom is a P1i-m, mint céges mobilt és az a fő GPS eszközöm, főleg ha 'kesselek (geocaching) és/vagy kirándulok, bringázom, hegyet mászok, stb.:
nem találtam Android-ra olyan jó célszoftvert mint a Garmin (mobile XT), de ugye nem alap navigációról van szó, mert pl. X10 mini pro-n még a kis kijelzőn is remek pl. az iGO.
Egy X8 és X10 mini pro között kellett döntenem és egyértelmű volt a mini pro: nekem kell a billentyűzet (a vaku sem árt, főleg ha este kirándulva jól jön egy lámpa és mininek jó erős a fénye.)!
Az akksi miatt aggódtam, tényleg lehetne erősebb, de aki (ki)használja az okostelefonját, az szerintem beszerez egy pótakksit (főleg ha ugye annyit mozog vele mint én) - eddig semelyik készülékem sem bírta egy napnál tovább (="kihasználva"), ha 1500 mAh-es volt az akksi, akkor a nagy kijelző és grafikus gyorsító, erős proci miatt, stb.[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
SimonJanos
aktív tag
válasz CPT.Pirk #1616 üzenetére
Az akksis megoldásod érdekelne - főleg ha nem kell hozzá feláldozni (szétbarmolni) az akksit! Kép, egy rövid leírás? (Mondjuk nem tűnik így elsőre bonyolultnak de elég rég nem forrasztgattam. )
Én egyelőre a napelemes Soliom akarom USB töltésre dolgozni: régebbi fajta és nincsen hozzá USB anya - az itthoni support pedig... Ami jó, hogy az X10 mini pro töltésére még pont elegendő a kapacitása. Egy nap mozgás / tekerés a napon és késő du. / este már lehet is tölteni.
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
-
Breki
veterán
válasz CPT.Pirk #1726 üzenetére
hol?
Egyébként egy bajom van az új ROM-al, de az eléggé idegesít, telefon mikor indul
felajánlja, hogy válasszam melyik launcher lesz alapértelmezett és melyik induljon ezt sokszor elég nehezen veszi be vmikor szinte nem is reagál és hiába állítom be legközelebb megint megkérdi.nagyon sok jó launchert találtam most amiket tesztelgetek ezért van fent nálam több a rom-ban lévő AWD-t így kiszedtem és teljesre cseréltem plusz launcher 7 donate, miui launcher, go launcher ex plusz egy tegnap felfedezett alaposan turbósított launcher pro van fent.
Ezenkívül még feljön a függetlenítő
kódos üzenet ami szintén azis elég nehezen reagál
semmi szükségem sincs rá csak zavaró nem lehet vhogy kiszedni?Ezek másnál is így vannak vagy csak nálam?
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
-
Bőgős
csendes tag
válasz CPT.Pirk #1751 üzenetére
Köszönöm mindkettőtök válaszait és azt hiszem rábeszélem a párom egy rom cserére. Ami pedig a notebook wifijét illeti, hát ez egy ó divatú notebook, amiben nincs wifi. Pont ezért szeretné a korlátlan mobilnetet nem csak a telefonján, hanem olykor a notebook-on is használni, vagyis, az usb porton keresztül összekötve, mintegy modemként a mobil internet kapcsolatát használva.
I[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
válasz CPT.Pirk #1777 üzenetére
konkrétan semmi sem tart vissza, de most majdnem kifogástalan a telefon... csak a kamera fókuszálásával van gondolom és a trackID hiányával... az, h a gps nem működik rendesen, az nem izgat, mivel nem használom, ccsak a szoftból a térképet, mert offline
neked nincs fent véletlen a cm7esrom?
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
-
kiskaktusz
addikt
válasz CPT.Pirk #1850 üzenetére
hmm, fejlesszenek csak, fejlesszenek csak
nem tudja valaki, hogy miért nem működik a GPSem? miniproCM7 V9 rom van fent... ezzel működnie kéne... a v1-vel sem működött, de azóta már fixálták. bekapcsolom a GPSt és az iGO-t és kiírja, hogy a GPS nincs bekapcsolba és be kapcsolom-e, csodálkozom, rányomok a bekapcsolásra, továbbírányít a beállításokhoz és ott is látszik, hogy be van kapcsolva...
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Arween
senior tag
-
Arween
senior tag
-
Breki
veterán
válasz CPT.Pirk #1884 üzenetére
Nálatok jó ez a 15-ös felraktam a 10-esre factory reset nélkül irtózatosan lassú volt újraindult hibaüzenetek.
Most csináltam egy factory reset-et kicsit jobbnak érzem, de még mindig lassúnak tűnik a 10-es pedig jó gyors volt.
kisstozsombo létrehoztál google fiókot?
bubi92:
Titanium Backup vagy pl
MyBackup 3.0.0 a biztonsági másolat készítő program androidra magyarul *frissítve
[link][ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Cric
aktív tag
válasz CPT.Pirk #1932 üzenetére
Asszem itt van minden!
Component Replacement - Electrical.pdf
Customization - Build Swap.pdf
Generic Repair Manual - Electrical.pdf
Generic Repair Manual - Mechanical.pdf
Part List - Mechanical.pdf
Repair Movies - Mechanical.pdf
Schematics - Electrical.pdf
Test & Calibration - Electrical.pdf
Test Instructions - Mechanical.pdf
Troubleshooting Guide - Electrical.pdf
Troubleshooting Guide - Mechanical.pdf
Working Instructions - Mechanical.pdf-=CriC=-
-
Cric
aktív tag
válasz CPT.Pirk #1982 üzenetére
Én most tettem fel a v18-at, elsőre nálam sem ment a wifi, de amikor az új recoveryből újraflasheltem, akkor megjavult :-)
1: Boot in CWM 3.2.0.0
2: Clear user Data/ factory reset
3: Clear Cache
4: In advanced cleared Dalvik cache and Battery Stats.
5: Install the rom from the Zip.
6: Reboot System - when it gives you the error of bad Recovery select "no" and when it askes for confirmation select "yes"
7: did all the configuration process on the phone.
8: Re-boot into recovery ( Now you should have CWM 4.0.1.4. )
9: Did again the steps 2 to 5.Többi tapasztalatot majd később, tényleg még épp csak elindítottam rom-telepítés után.
-=CriC=-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning