Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
baracs
csendes tag
Bocs, Lasy!
(jan)-nak szántam. -
(jan)
őstag
Milyen romot használsz?
Én úgy vettem észre hogy igazán a képek a kamera gomb miatt sikerednek rosszul, elég nehéz benyomni a gombot.
nekem 2.3 -as gyári kamera app is tökéletes és nem fagyviszont az egyből ment nincs előnézet így a rossz képet utólag kell törölni, habár ez lehet nem akkora probléma.
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
baracs
csendes tag
v.2.1 van rajta és nem is szeretnék másba bonyolódni. Kutya közönséges napi használat és kész.
Tegnap este "tapogattam" még kicsit a Camera Zoom FX-Quick Pic párost.
Egy mentett képnél választást ajánlott, köztük a mentés helyének a Quick Pic-et. Ezt választottam.
A képek nézegetéséhez belépve a QP-be egy fájlban ott vannak a "camera zoom" képek és egy másikban a telefont bemutató "videók" is. Választás után megy a nézegetés.Hogy ez a fényképezés során megoldja-e a tapasztalt mentési bizonytalanságot, még nem tudom. Minden esetre a videóknak QP általi begyűjtése nekem nem szimpatikus.
(A mellőzött "Albumban" is ott vannak a képek. Az ASTRO "DCIM"-ben nem jelennek meg, viszont "Camera zomm FX" tasakjában ott vannak a képek. Gondolom a választás után ez természetes.)
A kamera gombot természetesen mellőzöm. Nagyon nem sikerült megoldás.
Jó lenne itt is elérni, hogy ne ajánlgassa a törlést, egyből mentsen. -
(jan)
őstag
kijott a minicm 2.2.0! frissitett mar valaki?
-
(jan)
őstag
dupla
[ Szerkesztve ]
-
bubi92
őstag
### MiniCM7-2.2.0
* CM7.2 RC1
* Small bugfixes
* Improved scrolling performance
* Updated adreno libs
* Media profiles update
* New bootanimationMi a tököm az a libs? már csomó helyen láttam, hogy libs kell a cm9-hez meg stb... de még nem jöttem rá és lusta vagyok guglizni én mindjárt feldobom és megnézem mit tud.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
600MHz-en 1751 volt, az új rommal 1810.
Megdöntöttem a rekordjaimat is, 806MHz-en 2223, 825MHz-en 2238 pont az új rekord.
---------
Wipe nem volt, csak ráraktam a 2.1.9 -re a 2.2.0-t.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nekem SD-vel alap órajelen 3326 pont
húzva meg 3951Hmm, persze. Végülis csak 1000 ponttal többet nyomsz egy 2.1-es rommal, mint bármelyik X10 mini pro tulaj bármelyik rommal.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
(jan)
őstag
Ez a naa csávó zseniális!
más egyebet nemtudok mondani... kérem kapcsolja ki
-
törölt tag
válasz #35104512 #3140 üzenetére
Tegnap bevittem a telefont, ismét elküldték szervízbe, kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény. Annyi változott, hogy az utóbbi pár napban egy olyan hiba is előjött, hogy hívtam nejemet (övé az x10), de semmit nem hallottam belőle, csak akkor ha újraindította a telefont
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz molnarpeter #3227 üzenetére
Sajnos igen. Igazából amióta megvan a telefon kb 3-4 alkalmazás lett rá telepítve, illetve amióta először elkezdte ezeket a hibákat produkálni párszor próbáltam gyári beállítás visszaállítást, nem telepítettem vissza semmit, de akkor is jöttek a hibák.
-
(jan)
őstag
Kiadták a adreno drivereket armv6-hoz... kiváncsi vagyok menyivel fogja ez megdobni az ics romok fejlődését
-
törölt tag
válasz molnarpeter #3231 üzenetére
Most egyelőre nem tudok semmit csinálni, tegnap beadtam megint szervízbe, meglátjuk mi lesz ha visszakapom.
-
törölt tag
-
kiskaktusz
addikt
válasz #35104512 #3234 üzenetére
Az apám láthatólag harveres kijelzőproblémájára is csak seust/PCC-t használatk, hogy másnap vihesse vissza házcserére a telefont... Nem csinálnak azok bent semmit, csak szoftvereket frissítenek, amíg nem érkezik konkrét csereigény valamely alkatrészre..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
superke
csendes tag
Hello!
Valamit elronthattam rom telepítésnél és most csak ki-be kapcsol a telefon...
Előjön a sony ericsson felirat majd ujra és ujra. valami ötlet? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz superke #3239 üzenetére
Az eljárás seusnál: kiveszed az akkut, vársz pár másodpercet, csatlakoztatod a kábelt, benyomova tartod a vissza gombot, majd beteszed az akkut. A program ekkor fogja felismerni a telódat. [link]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
molnarpeter
nagyúr
Tudnátok linkelni a MiniCM-hez egy SE launchert, ami el tud fordulni, ha széttoljuk a telefont? Valamint az nAa kernel telepítéséhez kell fent lenni recoverynek?
mp
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz molnarpeter #3244 üzenetére
Ó, és egy működő flashtool link is kéne
mp
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz molnarpeter #3245 üzenetére
A flash tool rakja fel a kernelt. A bootloadert kell kinyitni kernel felrakáshoz.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
-
molnarpeter
nagyúr
válasz molnarpeter #3247 üzenetére
Halk up
mp
-
bubi92
őstag
válasz molnarpeter #3247 üzenetére
topic killer
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz molnarpeter #3248 üzenetére
Ha minden igaz, az új kernel flesselésével együtt megkapod az aktuális CWM-et is, amivel fel tudod tenni a romot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- ASUS notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- SkyShowtime
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották