Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz dragonfx #3801 üzenetére
Azt nem tudom mit tud vagy mire való, neve sem ismerős.
A terminal emulator és a root explorer is fent van marketben. Utóbbi fizetős de grafikus, előbbi meg feltételezi, hogy használtál már terminált Linuxon. (kb. 3 parancs szintaxisát kell csak megjegyezned benne ahhoz, hogy tudd csinálni a fájlokkal, amit szeretnél)
Természetesen rootolt telóra vannak ezek. Root nélkül semmivel sem fogod tudni megcsinálni a rendszerfájlok buzerálását.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
(jan)
őstag
Ez ingyenes és a célnak tökéletes!
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
miyu
tag
Sziasztok!
felraktam abu romját kernelestül mindenestül, de a fizikai billentyűzet kiosztását se minirommanagerrel se keyblabla file editálásval nem tudom átállítani.
egyéb ötlet valakinek?
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Vettem a bátorságot végre, és kernelt cseréltem a telefonomban.
nAa kernelt tettem fel minicm7 rommal. Teljesen meg vagyok vele elégedve,
sokat gyorsult a telefon.
Egy problémám van csak vele, nem megy a billentyűzet világítás, illetve
sehogy sem tudtam felcserélni az y és z gombokat.Valaki tudna nekem ebben segíteni hogy tudnám megoldani?
Előre is köszönöm a segítséget!
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Picit olvass vissza, hamarabb kapnál választ.
A #3807-ben lévő rom + kernel páros nAa-n alapul, még jobb nála. #3809-ben meg ott a megoldás a qwertz problémára.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Burki
aktív tag
válasz CPT.Pirk #3811 üzenetére
Köszi.
Ha a mostani nAa kernelt le akarom cserélni arra, ami a linkben van, vissza kell állítanom SEUS-sal gyári állapotra? Vagy kihagyhatom ezt a lépést, és cserélhetem egyből a kernelt, romot?
[ Szerkesztve ]
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
dragonfx
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz dragonfx #3814 üzenetére
Mikor elindítottad először az appot, a feljövő Superuser Request ablakban megnyomtad az "allow" gombot?
Egyébként ez nem telefon belső memória, hanem Linux fájlrendszer, ahol bármit meg tudsz tenni, ha root jogokkal futtatod ezeket a vackokat. Valamint az értelmesebb fájlkezelők alaból RO módban nyitják meg a fájlrendszert, nehogy véletlen valamit törölj, neked kell átkapcsolni RW módba.
Egyébként attól, hogy törölsz xy csengőhangot, max több lesz a szabad hely, de semmi egyéb hasznod nem fog belőle származni.
Jah és nézd meg, hogy nem kell-e frissíteni a Superuser appot.
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz CPT.Pirk #3816 üzenetére
milyne superuser ablak?
nekem nem jön fel.
néha kiirja reboot utána a system superuser jogokat kapott.
vagy mi kell még?
a programnak superuser jogokat adni?azt hol kell beállitani ha nem jön fel?
ez a superuser=a root proram?frissitettem a superuser.t azota nem azt írja ki superuser jogokat kapott hanem valami angol dumát....
RO meg RW mod?ezt nem vágom mi...
akkor mit töltsek le?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz dragonfx #3817 üzenetére
Superuser az a root felhasználó a Linuxokon.
Itt igen, a root jogokat adó program neve a "Superuser". Ha elindítod ezt az appot, benne az apps fülön meg tudod nézni, hogy ott vannak-e az általad használni kívánt programok a listában. Ha nem, akkor hozzá kell adni őket.
Mikor egy új programot indítasz, aminek kellenek a root jogok, feljön az említett ablak:
RO és RW pedig a csak olvasható, és az írható / olvasható mód. Értelemszerűen, hogy véletlen baleseteket elkerüljék, alapból nem RW módban nyitják meg a fájlrendszert. Ha esetleg mégis, akkor az a progi elég béna.
-
dragonfx
veterán
válasz CPT.Pirk #3818 üzenetére
hogy lehet rw modra állitani egy filekezelőt?
nekem a superuser frissités ota nem dobál fel ilyeneket.miért?
meg a programon belül sincs ilyen apps fül.hmmm?
van apps fül de ninc shozzáadás gomb sehol.
??"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz dragonfx #3820 üzenetére
Nem a fájlkezelőt állítod rw módba, hanem a fájlrendszert csatolod fel rw módban. A root explorert ismerem, ott a "mount as rw" gomb, és megcsinálja.
Milyen romot használsz?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egyébként még mindig nem értem, miért olyan fontos kitörölni pár csengőhangot. Semmi előny nem származik belőle, viszont könnyen törölhet olyat, amit nem kellene...
-
dragonfx
veterán
a y-z.t a rommanager layoutba átállitod és jo nem kell hozzá törölni smemit.
nekem ezt a progit nem tölti le.....Hát ja van notification ringtone, themes, stb...amik nem kellenek.igy is a telomemoria fele szabad, de ha nem használom mér ne szabaditsak fel többet, lenne kb +20-30mb hely.én a pc.mel is így vagyok, ami nem kell törlöm, és nem szeretem ha ugy néz ki min egy atombomba robbanás után, mindennek legyen a helye, de nem ott ahol a windows/android szeretné gyárilag....leásva mélyre.
meg ha uj csengőt berakok keresgélni kell 30-40 közül, igy meg ott lenne 4 amit én berakok és kész vagy akár 2 is elég.[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
-
kiskaktusz
addikt
Nektek nem kezdett el kopni a microUSB port a telefonon? Az én telefonom már lassan 2 éves (2010. aug. elején vettem), s most már csak akkor érzékeli a kábelt, ha elég határozottan nyomom bele..
Más nem tapasztal ilyet? Kérnék telefon életkort is hozzá
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz kiskaktusz #3829 üzenetére
2011 januári az enyém. Nálad a nyákon kellene újraforrasztani az USB prot tüskéit, mert ott gyengült meg és kontakt hibás. Ha van forrasztási gyakorlatod, meg tudod csinálni egy precíz tűpákával.
-
kiskaktusz
addikt
válasz CPT.Pirk #3830 üzenetére
Annyira azért nem vészes, tehát nem csak a kifejezetten határozott bedugást érzékeli, hanem csak a túl finom és nőies kábel bedugással van baja..
Majd később, ha rosszabb lesz a helyzet, akkor lehet szétkapom. Köszi! Bár telefon szétszedésben nincs túl sok gyakorlatom.. Laptopnál már más a helyzet
Remélem nem kell hozzá speciális csavarhúzó..
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz kiskaktusz #3831 üzenetére
Sima csillag fejű csavarok fogják össze. Esetleg lehet, hogy a kábel gázos, először próbáld ki egy másikkal, hátha.
--------------------------------------------------
Aki ABU romot használ, attól kérdezem, hogy a Youtube és a GMAIL működik rendesen? Yt-n a videók nem mennek, meg sokszor a keresés sem, a gmail meg nem tudja bekérni előző hó 30.a utáni leveleimet, csak pörög a frissítés jel...Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Pickle Rick
senior tag
Hali.
Szeretném kinyitni a bootloader-t az X10 mini pro telómon, de valami miatt már az s1tool-os ellenőrzésnél elakadok. Mikor kikapcsolt állapotban nyomom a vissza gombot és bedugom az usb-t egyszerüen nem ír ki semmit az s1tool. Csak megy alul a zöld csuszka, és kész, semmit nem ír. Nem vágom mitől lehet. Esetleg valaki tudja rá a választ?
Előre is köszönöm.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
kiskaktusz
addikt
válasz Pickle Rick #3836 üzenetére
flashtool-os driverek fent vannak? Én ezzel szoktam beszopni, mondjuk egy win reinstall után..
-
Pickle Rick
senior tag
válasz kiskaktusz #3837 üzenetére
Most már működik. Újra rántottam a gyári 2.1-es verzióra és így most megy minden.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz kiskaktusz #3837 üzenetére
Driverek? Gondolom XP-t használsz.
-
kiskaktusz
addikt
válasz CPT.Pirk #3839 üzenetére
Nem, win7 x64. De egy szűz, vagy már bejáratott rendszeren nekem nem akar a flashtool *működni, ha nem rakom fel a flashtoll mappában lévő drivert..
*működés alatt a root, recovery, flash, stb-t értem.
-
Pickle Rick
senior tag
Felpakoltam egy gyári szűz 2.1-es rendszerre a nAa-13 kernelt, de nem akart elindulni bootolás után. Most az a gond, hogy csak stock kernellel megy a gyári ROM? Vagy mit rontok el?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Pickle Rick #3842 üzenetére
Igen, tedd rá az nAa romot is.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz CPT.Pirk #3843 üzenetére
Értem. Köszi. Csak nem tudom, hogy csináljam, mert amikor felraktam az új kernelt akkor nem tudtam belépni CWM recovery-be se. Vagy előbb tegyek fel egy olyan romot ami nAa kernelen megy és utána jöhet a kernel felpakolás?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Pickle Rick #3844 üzenetére
Az nAa kernel tartalmazza a CWM recoveryt, a vissza gomb nyomkodására be fog jönni. Azzal meg fel tudod tenni a romot az SD-ről. Később aztán majd cserélheted az abu kernel + rom párosra, ami ezekre épül, de jobb náluk, linkek lejjebb.
-
Pickle Rick
senior tag
Még egy utolsó kérdés. Ezen a listan ott van mar az ICS-es nAa kernel. Erre feltehetek nAa 13 -ra épülő ROM-okat is?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Pickle Rick #3847 üzenetére
ICS romhoz ICS kernel kell, vegyíteni nem lehet őket. Egyébként lebeszéllek az ICS romról, ehhez a telóhoz még nincs kiforrva, lassú, nehézkes, stb.
Amúgy XDA-n kicsit könyebb romokat meg kerneleket keresni, de ha ránk hallgatsz, az abu féle nAa alapú rom + kernelt teszed fel.
szerk: most akkor mit raktál fel?
[ Szerkesztve ]
-
Pickle Rick
senior tag
válasz CPT.Pirk #3848 üzenetére
ICS kernel + MiniCM9 3.0.2. Eddig bejön a kinézete, annyira nem is lassú bár az tény hogy van ennél gyorsabb ROM is. Még egy picit piszkálgatom aztán majd eldöntöm a sorsát.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujitsu Celvin Q802 Firmware frissítés
- TCL LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?