Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Nem mondjátok, hogy megint új játék?
Én meg direkt nem kattintottam, mondom biztos még a hétfőn lezárult eredmények vannak fenn, erre már 3 kérdés.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
A 6-ossal az a gondom, hogy alapból kettő válasz is lehet és ha az oldalon rászűrök, akkor egyik válaszlehetőség sem jön fel:
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Mindenki a telefonok közt keresgéli a 6-ost?
És ha nem is ott van?[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz deathtania #131 üzenetére
Szeretnék élni a felezés lehetőségével vagy inkább telefonáljak?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz deathtania #133 üzenetére
A válaszok közül józan paraszti ésszel csak egy felel meg a feltételeknek, engem az zavar, hogy "kínálat", még a részletes keresőben sem említik.....
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
no comment
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Újrafogalmazom a 6-ost.
1. Melyik az a termék a smartshop kínálatában az alábbi márkák közül ami gyárt(ott) ütés és vízálló készüléket? - ilyen termék nincs a webshopban (pedig két márkának is van)
vagy
2. A felsoroltak közül melyik márkájú termék ütés és vízálló aminek valaha volt köze a smartshophoz? - egyértelmű a válasz, de a kínálatban ez nincs
vagy
3. A Smartshop kínálatában a felsorolt gyártók közül melyik márkának van ütés- és vízálló terméke? - erre meg két válaszlehetőség is van
Akárhogy olvasom 100%-osan biztos választ nem tudok írni.
Jó lenne tudni hogy telefonról beszélünk vagy szóbajöhet más típusú készülék is. Ez nagyban segítené a választ.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Úha.... ezzel most sokat segítettél
Én még mindig ott tartok hogy szerintem hibás a kérdés, mert a mondat egyik fele üti a másikat a válaszlehetőségek szempontjából.
A mondat első vagy második fele hangsúlyos?
A Smartshop kínálatában a felsoroltak közül melyik márkájú termék az ütés- és vízálló?
A Smartshop kínálatában a felsoroltak közül melyik márkájú termék az ütés- és vízálló?
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Mostmár tuti tényleg én vagyok a hülye, de a 7-esben nincs elírás? A mozaikszó a kérdésben 4 betűs, amit találtam ott meg csak 3, hm?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Kalap
Azért ez kemény játék volt. A Sonimos kérdés kitalálója vagy nagyon ki akart b...ni velünk vagy nemtom, de olyan kétértelmű lett, hogy ihajj... Aztán annyi bizonyítékot gyűjtöttem a Sonimról, hogy a végén még a bíróságon is megnyertem volna ha pereskednénk
Ha Bog nem írja hogy a Smartshop frissített és nem látom meg a FB-on a sonimos képet tuti a Dell-re rakok, mert a kérdés egy más olvasatban engedi azt is.
A vikinges szintén a FB-n van képleírásként. Az hogy Chip vagy CHP vagymi, eléggé megzavart....
Speeedfire: először 2011 írtam, mert 2011 Smartshop.... Kft, aztán átváltott 2010-re, de az is jó, mert szintén FB-n van egy fotó 2010.12.10-ről a boltról, hogy első karácsony.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Mikor lesz eredményhirdetés?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz adodaniel #431 üzenetére
Ez így van, ez csak egy játék. Én is vért izzadtam mire egy-két kérdésre találtam bizonyítható választ, ez így volt jó, izgalmas volt. Annak nincs sok értelme ha minden kérdés dedós, így több esélyünk van nyerni, hogy kevesebben vagyunk a kalapban
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Gratula nekik!
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest