Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
A picit olcsóbbat a házra értettem, azért egy elfogadható minőségű, jobb konfigot befogadó ITX kuckót (mint a tiéd) drágábban kapsz, mintha ugyanezt mATX-ben keresnéd.
De ha már szóba hoztad a lapot is: ha sacc/kb. azonos felszereltségű mATX és ITX deszkát nézel, akkor sokszor még mindig van felára a kisebb méretnek. Nem sok, nem mindig, de van. Ha meg éppen nincs, akkor is bővítőkártyahelye(ke)t kell beáldozni a lap kisebb mérete miatt, ami egy már kívülről mATX méretű házba kerülő lapnál mondhatni felesleges. Ezzel együtt én nagyon is megértem, miért jó, ha egyre kisebb a gép, nekem is nagyon bejön, csak én végül más pontokon kötöttem meg a saját kompromisszumaimat, mint te.
Eredetileg én is egy ITX konfigot akartam építeni A8 APU-val, újonnan, aztán inkább az adatlapomon levő konfig lett belőle, nagyrészt használtan...
A szerelhetőségben én sem vagyok biztos, hogy jobb a mATX-nél, de azért a képeiden látszik, hogy nálad sem az alaplap foglalja a sok helyet, sokkal inkább a hűtő, VGA, kábelezés. Na most ez utóbbit én egy még ennél is kisebb házban félnék, hogy hova tüntessem el...
az esztétikus elrendezéséhez már moduláris tápra van szükség, ami szintén kicsit drágább, mint azonos képességű nem moduláris társai.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos fejegységek
- Háztartási gépek
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Milyen notebookot vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az esztétikus elrendezéséhez már moduláris tápra van szükség, ami szintén kicsit drágább, mint azonos képességű nem moduláris társai.