Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
A picit olcsóbbat a házra értettem, azért egy elfogadható minőségű, jobb konfigot befogadó ITX kuckót (mint a tiéd) drágábban kapsz, mintha ugyanezt mATX-ben keresnéd.
De ha már szóba hoztad a lapot is: ha sacc/kb. azonos felszereltségű mATX és ITX deszkát nézel, akkor sokszor még mindig van felára a kisebb méretnek. Nem sok, nem mindig, de van. Ha meg éppen nincs, akkor is bővítőkártyahelye(ke)t kell beáldozni a lap kisebb mérete miatt, ami egy már kívülről mATX méretű házba kerülő lapnál mondhatni felesleges. Ezzel együtt én nagyon is megértem, miért jó, ha egyre kisebb a gép, nekem is nagyon bejön, csak én végül más pontokon kötöttem meg a saját kompromisszumaimat, mint te.
Eredetileg én is egy ITX konfigot akartam építeni A8 APU-val, újonnan, aztán inkább az adatlapomon levő konfig lett belőle, nagyrészt használtan...
A szerelhetőségben én sem vagyok biztos, hogy jobb a mATX-nél, de azért a képeiden látszik, hogy nálad sem az alaplap foglalja a sok helyet, sokkal inkább a hűtő, VGA, kábelezés. Na most ez utóbbit én egy még ennél is kisebb házban félnék, hogy hova tüntessem el...
az esztétikus elrendezéséhez már moduláris tápra van szükség, ami szintén kicsit drágább, mint azonos képességű nem moduláris társai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- sziku69: Szólánc.
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Temu
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xbox One / Series X Játékok
- Új 2TB 2000GB m.2 Külső SSD, tesztelt, garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az esztétikus elrendezéséhez már moduláris tápra van szükség, ami szintén kicsit drágább, mint azonos képességű nem moduláris társai.