Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Nincs olyan nagy rálátásom a dologra, de volt egy olyan megérzésem, hogy önmagában az, hogy más az architektúra nem fog olyan sokat jelenteni. Főleg azért gondoltam így, mert a mobilokba szánt ARM chippek is meglepő fogyasztással bírnak ha meghajtod őket, ergo ha egy ezeknél is erősebbet akarsz csinálni akkor már kb ott vagy ahol egy modern AMD procival.
Az Apple M csipje is ezt a vonalat erősítette CPU-ban szerintem nincs szignifikáns fogyasztási előnye, GPU-ban meg ha jól optimalizált a szoftver akkor jól szerepel, ha nem akkor viszont gyötrelmesen.
Nagyon sokan fújják a mai napig, hogy úristen mekkora dolog ezek a snapdragonos windows laptopok... Én bevallom ez nem fog sehova se menni. Céges környezetben nem hiszem hogy bárki bevállalná hogy ilyeneket szórjon ezrével a usereknek az egyszeri vásárlónak meg drága. Aki ennyit kiad laptopra és fontos neki az ultramobil kivitel és jó aksi idő szerintem már amúgy is Macbook-ot használ. (mondom ezt úgy, hogy amúgy rühellem a az apple gépeket, főleg az oprendszertől ráz a hideg)
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest