Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Nincs olyan nagy rálátásom a dologra, de volt egy olyan megérzésem, hogy önmagában az, hogy más az architektúra nem fog olyan sokat jelenteni. Főleg azért gondoltam így, mert a mobilokba szánt ARM chippek is meglepő fogyasztással bírnak ha meghajtod őket, ergo ha egy ezeknél is erősebbet akarsz csinálni akkor már kb ott vagy ahol egy modern AMD procival.
Az Apple M csipje is ezt a vonalat erősítette CPU-ban szerintem nincs szignifikáns fogyasztási előnye, GPU-ban meg ha jól optimalizált a szoftver akkor jól szerepel, ha nem akkor viszont gyötrelmesen.
Nagyon sokan fújják a mai napig, hogy úristen mekkora dolog ezek a snapdragonos windows laptopok... Én bevallom ez nem fog sehova se menni. Céges környezetben nem hiszem hogy bárki bevállalná hogy ilyeneket szórjon ezrével a usereknek az egyszeri vásárlónak meg drága. Aki ennyit kiad laptopra és fontos neki az ultramobil kivitel és jó aksi idő szerintem már amúgy is Macbook-ot használ. (mondom ezt úgy, hogy amúgy rühellem a az apple gépeket, főleg az oprendszertől ráz a hideg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple HomePod Mini fehér
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest