Hirdetés
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz csabám #17156 üzenetére
nekem nem mozog így. a középsőt nyomva a másik kettő meg sem rezzen, bármilyen idiótán nyomom. Ha a másik kettőt nyomom, akkor sem rezzen más.
mixi10:adatvesztés és programvesztés 2 külön dolog, ő programvesztést szenvedett el, de az adatvesztés is normális master reset után
[ Szerkesztve ]
-
Killerlaca
senior tag
Nekem is is ilyen szerintem ez normális.
Varszegig:
Nézd meg jobban ha megnyomod nem mozdul de ha a középső gombot mozgatod föl-le akkor az az egész panel mozog mivel a színéből is jó látszik az egy külön egység és gondolom valami gumiágyon van ezért tud mozogni.
Csabám:
Szerintem nem fogják tudni.
Még páran nézzék meg ha megmozgatják a középső gombot akkor mozog- e az egész panel.
[ Szerkesztve ]
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
marsi13
csendes tag
Szia! Nálam a két szélső gombot magába foglaló rész egyáltalán nem mozog függőleges irányban. Egyedül a középső "menü" gomb mozog valamennyire, de messze nem úgy, mint az általad linkelt videón. Nem irigyellek, ha a te Wave-d ugyanazt produkálja, mint ami a felvételen látható .
Én korábban rendeltem az e-bay-en fekete színű szilikon tokot. Mivel nagyon bejött, most rendeltem további darabokat az ismerősöknek is. Miután az első véletlen koccnál bejön az ára, mindenkit arra biztatok, hogy ruházzon be egyre. Eltekintve attól, hogy pont a telefon kivételes szépség zárja gumibugyiba, nagyon praktikus.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest