Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Márkaválasztási tanácsadó Samsung vs Xiaomi/POCO/Redmi témakörben
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MárkaLánc
- Olcsó USB WiFi AC adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
aliakh
csendes tag
-
Mappa
addikt
válasz dimension75 #649 üzenetére
Ja ezek szerint az iróniát nem lehetett érezni az írásomba ezt próbáltam jelezni a "" " " smiley-kal .....
nem kötelező megadni
-
VGYke
addikt
Kipróbálni nem nagy ügy, letöltöd hozzá a módosított frimware-t, telepíted és kész.
A gyári frim-t hackelni és módosítani az biztos más tészta, tudtommal itthon 1 srác foglalkozott vele intenzíven, úgy hívják: new_age. Itt ír néhány sort.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Shark13
csendes tag
sziasztok
nemrég vettem egy UE55B7090-es TV-t.végigolvastam az egész topicot.hangról sokat olvastam de fájlformátumról keveset.vmi megoldást tud vki az m2ts fájlra külső HDD keresztüli lejátszásra?
-
Shark13
csendes tag
az mkv-vel tisztávan vagyok.nekem az a baj h BD formátumban vannak a filmek a vinyón de egyenlőre nem akarom kiírni átkonvertálni pedig plusz hely.max amit meg akarok nézni azt mindig átkonvertálom
ahogy nézem ez angol oldal ami nekem sokat nem mond sajnosa DNLA az gondolom hálón keresztüli adatátvitel.az pedig lassú a BD filmekhez.akadozik.
[ Szerkesztve ]
-
Shark13
csendes tag
Ezzel az a bajom, hogy tele vagyok kütyükkel, és többre nem akarok kiadni. Örültem, hogy a tvn keresztül is tudok filmet nézni, de arra nem számoltam, hogy m2ts formátumot nem olvas. A HDD-t még csak most rendeltem meg, ezek szerint hiába. Vmi törés nincs a tv szoftverhez?
-
Mappa
addikt
Én anno úgy vettem a Tv-t hogy tisztába voltam a tudásával értem ez alatt,hogy elég kezdetleges média lejátszó van benne...pl feliratot nem kezel,DTS hang nincs, nem minden mkv formátumot ismer fel...tehát 1 hónap kiveszem a hangot feliratot teszek alá szórakozást megunva vettem egy WDTV Live-ot. m2ts-t még csak próbaképpen sem olvastattam be vele.A törés része az passz sztem m2ts-re simán azt fogja írni nem támogatott formátum
Szerk.: Ez a törés dolog nem csak a 6 seria-nál volt hogy abban is van media player csak fel kell törni hozzá?
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Shark13
csendes tag
Akkor egyenlőre marad az mkv formátum 5.1 magyar hanggal, és ha lesz zseton kiírom BDre a filmeket. Egyébként DTS hangot optikai kábelen keresztül sem játsza le erősítve kötve? Olvastam olyat is, hogy az 5.1 hangot is 2.0ba adja tovább, de nekem maradt erősítön optikai kábellel 5.1be a hang. Hétfőn utánanéznek nekem a samsung szervízbe, hogy oldható meg a dolog. Remélem tudnak vmi okosat mondani
-
Zewa
senior tag
Tyűűűű! Elsőre csak ennyi jött ki a számon.
Nagyon korrekt cikk és TV. Mit ne mondjak nagyon szívesen elfogadnám de 400-500k-t szerintem nem ér egy nyamvadt TV.
Minden esetre jó látni hogy milyen dolgok lesznek pár év múlva elérhető közelségben."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
VGYke
addikt
Talán off a hozzászólásom, de hát ha valaki a keresőt használva ebben a topikban találja meg a megoldást.
Probléma: USB HDD nem látja a TV.
Itt is írtam róla, de a nálam tapasztalt jelenségek másnál is jelentkeztek és megoldódtak:
Probléma, megoldási javaslat, megoldás.
Összegezve: minőségi (az ohm törvény miatt gondolom minél vastagabb, annál jobb) és minél rövidebb USB kábel kell!kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
so_ha
senior tag
Sziasztok!
Bő fél éve tulaja vagyok egy B7000-esnek, melyhez terveztem/átrajzoltam a Samu falikonzolját (amikor a tv-t vettem, még 50e volt a gyári fali rögzítő), és még mindig falon van a tv. Gondoltam megosztom a rajzot Veletek, hátha van akinek alternatívát jelent a gyári megoldással szemben. Esztergályos ismerössel, és egy kis kézügyességgel fillérekből kihozható. A falra szerelt tv, és a fal távolsága kb. 16mm. A 2 felső tv-re szerelt pogácsa egy 6mm-es huzallal van összekötve, így ugyan úgy elemelhető a faltól, mint a gyári bowdenes megoldás. Természetesen mindenkinek saját felelősségére javaslom a megvalósítást/alkalmazást, mint írtam, Nálam stabil még mindig.
Üdv so_ha -
Shark13
csendes tag
vki tudja mi lehet a baj ha nem minden mkv-t játszik le a tv?7090esem van 3001.1es frissítéssel.
-
Shark13
csendes tag
én azt hittem az mkv formátumot játsza rendesen....ez nagyszerű.semmi Full HD formátumot sem játszik.....f.sz...tvt vettem.
-
t3v3h
csendes tag
hi,
a hang nem jó vagy a videót sem visz?
ha hang: DTS formátumot nem játsza le -> konvertálni kell
ha videó: 4.1 profile-ig támogatja a H264/AVC-t -> konvertálni kell
olyat azért nem mondanék hogy nem játsza le a FullHD filmeket.
gondolom dühítő ha arra számítottál hogy mindent vinni fog.
de ha ezeknek vásárlás elött utánna jársz... -
VGYke
addikt
A DTS probléma megoldásával kapcsolatban pl. kezd itt az olvasást.
Az mkv profilokkal nem vagyok tisztában, de t3v3h fórumlakó társunk leírta.
Nekem kb. 1000Gb Full HD film van, igaz ami nem volt jó (felirat-hang), manimuláltam a PC-n, de eddig egyetlen olyan mkv-t találtam, amit nem játszik le a TV.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Shark13
csendes tag
a DTS hanggal tisztában vok h nem megy rajta.nekem az mkv formátumot nem játsza le vmiért.igaz 26-40 gigáig van egy film,lehet a nagysága miatt nem kezeli,ilyet is olvastam már.a filmket BDből makemkvvel konvertálom de addig jut h kiírja az a cirilbetűs szöveget és visszaugrik a könyvtárba.meg se mozdítja.csak magyar 5.1 magyar hang van a konvertáláson.esetleg tudtok olyan konvertert ami tuti jól konvertálja át és lejátsza a tv?a HDDm ntfs formátumú.
[ Szerkesztve ]
-
Shark13
csendes tag
Sőt.most már ott tartok h látja a HDD de nem látja ami rajta van....
-
Shark13
csendes tag
meg van olyan h vmi Divx kód érvényesítése meg aktíválása...azzal kell kezdeni vmit?
-
Shark13
csendes tag
itt vmi más gebasz lesz.már a MDMI csatlakozást sem ismeri fel
-
Shark13
csendes tag
HDMI közben megoldódott
-
Shark13
csendes tag
az egész fórumot már elolvastam.konvertálgatok én mindennel de nem működik,FW-t pedig nem tudok telepíteni mert a legfrissebb van rajta.nem kapkodok el semmit sem csak érdekes mód volt egy 13 gigás mkv filmem az tökéletesen lejátszotta.ami már 26 giga azt nem akarja,eddig felismerte az USBn a cuccokat,most az se.érdekes lesz megoldani
-
Dictator^
veterán
UE40C8000XW 40" 3D LED TV 2010-es model
erről mit tudunk?
samsung oldalán kint van, de árat nem látok.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
VGYke
addikt
Azért mondtam hogy itthon, nálam, az én tévémen kipróbálnám a te filmeded, de reménytelen hogy a problémás 26GB film eljusson hozzám a neten. Mondjuk ~18-20GB filmet játszottam már le gond nélkül, 26-al nem volt még dolgom.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Shark13
csendes tag
vki tud írni vmi jó konvertáló progit aminek az mkv formátumát tuti viszi a TV?
-
szabi__memo
nagyúr
Olyan oldalt tud valaki ahol leirjak milyen módositások történtek az egyes firmware-kben?
-
kammu
csendes tag
Sziasztok!
Tavaly december óta szemezek a samsung 40650B-vel már majdnem megvettem csak elfogyott akkor, most megint aktuális lett a dolog. Most már a 40650C-t venném, megnéztem a tudása elég, tetszik is a képe meg minden. Egy dolog nem a piros káva várható hogy az 1W design helyett ebből is lesz 2T vagy olyan ami nem piros/bordó?
Mert akkor inkább várok rá pár hetet/hónapot.A kalocsai céget hívtam, nagyon kedvesek most még akció is van a tv-n, ha nem várható más design akkor megpróbálok megbarátkozni a bordóval
Üdv,
Tamás. -
Shark13
csendes tag
nem a konvertálással van gond.vmiért ha zenét akarok lejátszani látja a TV a könyvtárakat de ha videora megyek üresnek látja a vinyót.vmi beállítási probléma lehet.
mi az a DivX VOD reg?megszerzése és érvénytelenítése?azzal kell vmit csinálnom? vki help,please. -
Shark13
csendes tag
egy 120gigás HDD van rádugva.egy film van fent ami 18giga mkv.nem ismeri fel,de ha átmegyek a zene v kép funkcióra látja a mappát is és a többi kezelendő fájlt is.csak a video menüben nm lát semmit se.frissítést pedig nem engedi mert írja h a legújabb verzió van fent.megpróbálok egy avit v vmi más formátumú kisebb videot feltenni h azt látja-e.
-
Shark13
csendes tag
lát alapnézetben minden filmet.lejátsza az avit de az mkvt már nem,pedig mikor megvettem a tvt játszotta azokat is.én nem tudom mi van ezzel a tvvel.nem szereti az mkvt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kell a POWER az év végére? Itt is van: SFX Lian Li SP750, 80 PLUS Gold SFX táp - 750W INGYÉ FOX
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Deepcool AK500A WHITE univerzális CPU hűtő INGYÉ FOX
- Xiaomi 14T 2 év garancia
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 4070! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Philips The One 58PUS8506/12
- Integrál RAM hibás HP EliteBook X360 1030 G4, i5-8265U, 360fokban fordítható 13,3" FHD touch 256SSD
- Gyönyörű Újszerű Lenovo IdeaPad A10 Laptop Tablet Notebook Hybrid 1kg Érintős 10" papírokkal +doboz
- Braun gőzölős vasaló.
- Gyűjtőknek PalmOne Palm Zire 31 retro vintage Palmtop PDA Laptop Pocket PC
- Asus ZenBook Flip S13 /i7-1165G7/16GB 512SSD numberpad/OLED/4K/Touch
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest