Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Márkaválasztási tanácsadó Samsung vs Xiaomi/POCO/Redmi témakörben
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MárkaLánc
- Olcsó USB WiFi AC adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manka76
senior tag
Ricsip frissiteni úgy tudod hogy a tv menüjében a kérdőjel menüben a Samsung ügyfélszolgálat menüben van a termékverzió az ahhoz tartozó betű jelölésűt kell letölteni és a pendrivére felmásolni (nekem pl nem ment a 16gb NTFS kingstonéval de a 2Gb FAT32-vel tökéletes volt nem értem) kicsomagolás után pl ez a neve: T-VAL6DEUC.
Ezt bedug meg vár mig felismeri és akkor frissít.
Nekem eddig mindig sikerült már 3X.
Remélem segítettem.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Takee20
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy Samsung LE32B550 típusú lcd tv-m és nincs rajta gomb hanem érintésre kapcsol, csak szerintem kellene hogy világítson de nekem nem teszi. Fokuszálnom kell 3percig mire bekapcsolom. Szerenitetek ez hiba vagy ilyen lenne a tévé?? -
-
Manka76
senior tag
Hello
Az enyém RWXXC a vége de nem ez számít hanem amit írtam a termékinformációnál található szoftververzió ami nálam úgy néz ki hogy:T-VAL6DEUC-1016.0
Nekem ez a decemberi frissítés rajta.
Ha akarsz akkor kérdezz nyugodtan.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
digo00
tag
Sziasztok!Enem ez érdekelne,hogy Vezeték nélküli LAN előészítéssel (WIFI-Ready)
ez mit is takar valójában?Van benne wifi?
Előre is köszi! -
Manka76
senior tag
Hali
Ez azt jelenti hogy ha veszel hozzá egy "WIS09ABGN USB WIFI vevő"-t akkor fog menni a vezeték nélküli csatlakozás. Ez gyakorlatilag egy sima USB Wi-Fi vevő de csak ezzel működik.
Általában olyan 12k Ft körül szokott lenni.[ Szerkesztve ]
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Manka76
senior tag
Hát igen a Wi-Fi-hez nem árt egy Router. Mással nem csak a saját wi-fi adapterével mükődik eddig nekem ment WD Passport-al mással nem próbáltam.
De ugye elvileg az USB porthoz oda van írva hogy HDD akkor vinnie kell. (bár mint tudjuk a valóság néha teljesen más)LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
ricsip
addikt
-
Manka76
senior tag
Nem figyeltél eléggé úgy látom tehát újból: frissiteni úgy tudod hogy a tv menüjében a kérdőjel menüben (legalsó) a Samsung ügyfélszolgálat menüben van a termékverzió (ami vagy ez T-VAL6DEUC-XXX.X vagy a másik) az ahhoz tartozó betű jelölésűt kell letölteni és a pendrivére felmásolni és bedugni majd a frissítést elindítani.
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Zsembi77
csendes tag
Sziasztok,
Tv vásárlás előtt vagyok és két TV között gondolkodom.
Philips 40PFL 7605H és a Samsung UE 40C6000 vagy a 6500 (a net miatt amit lehet ki sem használnék)
Filmnézésre, sportra lenne használva.
Ami fontos lenne, hogy avi filmekhez külső feliratokat tudja kezelni. Állítólag a Philips ezt nem tudja, külön media lejátszót pedig plusz 20e-ért nincs kedvem venni.
Jól tudom, és ez segíthet a Samsung oldalára a döntést?
Más, ha a 6000-es Samsungot LAN kábellel össze tudom kötni a Wifi routeren kersztül az asztali gépemmel? Gondolom így is működik, és onnan bármit, képet, filmet, zenét tud olvasni.
Alapból Philips vs. Samsung? Bár tudom ez elég kemény kérdés... -
veterán
válasz Zsembi77 #913 üzenetére
Nekem C6500 van, az kezeli a külső feliratot is. Lan kábellel összetudod kötni, és akkor a SAMSUNG PC Share Manager programmal tudod nézni nézni a filmeket, zenéket, képeket.
Philipsről nem tudok nyilatkozni.
Nekem is fontos szempont volt, hogy ne kelljen venni egy media lejátszót. MKV, DTS nem okoz neki problémát.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
Szia!
Semmi különös, ugyan az legyen a neve mint a filmnek. Igen főleg MKV-t, nagy ritkán avi, brrip-et.
Nincs külső merevlemezen, de ha gépre van kötve gondolom nincs akadálya, ha pedig TV-re kötöd, nem kell a share manager.
Most akarok majd venni külső vinyót.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Manka76
senior tag
válasz Silent77 #917 üzenetére
Tökéletesen visz minden külsős USB eszközről csak a feliratnak valóban ugyan az legyen a neve.
Én csak a sorozatokat nézem rajta mert a rendes mozifilmek egy idő után kilépnek a lejátszóból és marha idegesítő mindig vissza vinni oda ahol tartottam, ilyenkor marad az Blu-Ray.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Zsembi77
csendes tag
válasz Silent77 #915 üzenetére
Szerinted megéri a net-tv mivolta miatt 50eFt-tal többet kiadni a 6500-ért?
Említetted, hogy a te 6500-ösöd gond nélkül veszi a feliratokat, ez igaz lehet a 6000-re is?
Illetve még egy kérdés, néhány típusnál meg van adva a 6000 után "u", "rw", "r", ennek van jelentősége?
Köszi a választ.
-
Manka76
senior tag
válasz Zsembi77 #919 üzenetére
Valóban csak a net kivételével térnek el egymástól.
A végződés nem tudom mit jelent nekem RW végű van de nem is nagyon láttam másfélétLG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Zsembi77
csendes tag
válasz Silent77 #920 üzenetére
A TV már a nappaliban pihen. Elégedett vagyok vele. A menü teljesen logikus, könnyen kezelhető.
Amire eddig nem tudtam rájönni az a pontos beállítás. C6000-esről van szó.
A prohardver tesztje szerinti ajánlott paraméterek alapján állítottam be a tv-t.
A közeli képek nagyon szépek, de valahogy a távoli kisebb részek mozgás közben zajosak. A focimeccs alatt is a távoli emberek kontúrjai életlenek, homályosak. Mit kellene beállítanom, hogy ez is jobb legyen? Valakinek vmi ötlet? -
tony70
tag
Tudnátok abban segíteni, hogy van egy B6000-es samsung TV-m és a beállításokban a HDMI Feket szintet mikor tudom állítani? Most inaktív. Normál állapotban van, de kiemeltben sem engedi.
Erre még nem jöttem rá! -
Zsembi77
csendes tag
Sziasztok,
Van egy problémám, és nem tudom miért.
Összekötöttem a C6000-es tv-t az asztali gépemmel. Samsung PC Share Manager progit használok. A sima avi filmet lejátszottam. Az srt-t is kezelte, bár ha jól emlékszem az ékezetes betűkre vmi más karaktert használt. Kicsit zavaró volt, de ez van.
Azonban most megpróbáltam egy mkv filmet, ami a gépen megy, de a tv-n nincs hang. A kép gyönyörű, de nuku hang. Valakinek vmi ötlet hogy mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Funkcionális edzés (kettlebell, TRX, CF, súlyemelés, stb.)
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Kell a POWER az év végére? Itt is van: SFX Lian Li SP750, 80 PLUS Gold SFX táp - 750W INGYÉ FOX
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Deepcool AK500A WHITE univerzális CPU hűtő INGYÉ FOX
- Xiaomi 14T 2 év garancia
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 4070! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Philips The One 58PUS8506/12
- Gyűjtőknek PalmOne Palm Zire 31 retro vintage Palmtop PDA Laptop Pocket PC
- Asus ZenBook Flip S13 /i7-1165G7/16GB 512SSD numberpad/OLED/4K/Touch
- Lenovo H30-50 SFF, i5-4440, 8GB Ram, 256 SSD, Gbit, Wifi, Radeon R7 - SZÁLLÍTÁS AZ ÁRBAN
- Strong Wifi Universal Repeater 300 Ismétlő Jelismétlő / Access Point / Router WLAN
- 100%-os Seagate Laptop IDE tűs HDD 60GB 2.5" Notebook Merevlemez Winchester PATA Csak itt nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest