Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Márkaválasztási tanácsadó Samsung vs Xiaomi/POCO/Redmi témakörben
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MárkaLánc
- Olcsó USB WiFi AC adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Huujjj de csend van a totyikban...
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Vektor77
tag
Sziasztok, nektek is ilyen bumszli távirányítót adtak hozzá? Nagyon nem áll rá a kezem, nem ergonómikus:S
-
fury71
aktív tag
Sziasztok!
Van új firmware a tavalyi B-s ledes tévékhez!Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
fredx
csendes tag
Sziasztok!
Samsung Led tv vásárláson gondolkodom, ki is szemeltem a ue40C6500, valamint ue40B6000 modelleket. Úgy néz ki a az előbbi az esélyes lan valamint fogyasztási adatok miatt 60w szemben a b6000 -es 100w-al szemben. A döntés kicsit nehéz . Szeretnék majd hozzá vásárolni 1 sony playstationt, tehát fontos lenne hogy a játékok szépek legyenek rajta. Kíváncsi vagyok a véleményetekre melyik modellt vásároljam meg ezek közül szerintetek. Esetleg tudtok jobb modellt ajánlani, max rászánt összeg 300k.
üdv.
[ Szerkesztve ]
x
-
fury71
aktív tag
-
VGYke
addikt
Biztos hogy ez új frim? Mondjuk nincs már meg a "régi" amit legutóljára rátettem hogy összehasonlítsam, de nekem nem sikerült rátenni a TV-re. Kicsomagolva meg 2010.01.25. a fájlok dátuma. Gyanús itt nekem valami...
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
fury71
aktív tag
-
tekila9
újonc
segítséget szeretnék kérni!!!ue37c5000 tv hang kép s.t.b hogy tudnám behozni rajta a legjobb képet?UPC digitálisom van.
[ Szerkesztve ]
-
dimension75
csendes tag
Faszán pörög ez a topik
-
fredx
csendes tag
Sziasztok, tegnap hozta a futár a samu c6000 tv-t, nagyon baba cucc... Próbáltam mkv fájlt (1280*720 as felbontású) lejátszani vele, de nem sikerült. állítólag az mkv-t le kell játsza pendrive-ról, lehet a felbontás a gond? vagy csréljek firmwaret? +1 kérdés, az megoldható h. számítógépen megosztok 1 mappát, telepakolom filmekkel és lejátsza a tv?
üdv
[ Szerkesztve ]
x
-
Joci06
újonc
Sziasztok!
A következő hétre tervezném egy UE40B7000-es TV vásárlását. Már egy éve szemezek vele, nagyon tetszik. Esetlegesen tudna valaki olyan helyet ahol a legkedvezőbb áron tudnám megvásárolni. Árgépen legolcsóbb: 278.000 Ettől ha tudtok olcsóbban.
UI.: 40B7000 és 40C6000 közötti lényegi különbség? Csak azért, mert a C6000-et már 210.000-ért is láttam. Pl.: azt láttam, hogy a 7000-esben van Content Library...azért a 7000-eshez húz a szívem, a design és a kavics távirányító miatt.
Köszönöm segítségeteket!
Üdv, Joci
-
Vakkancs
csendes tag
Hello
Lényegi különbség lehet, hogy a C jelzésű tv-k idei modellek, a B a 2009-es szériát jelöli. Nekem C6500-as van, és abban tökéletesen működik a Media Player.. Eddig csak néhány file akadt, amit nem tudott lejátszani a tv alapból, (!) de a legtöbbel boldogul. Ha másért nem, ezért a beépített lejátszóért mindenképpen a C-t ajánlom inkább (a B szériát csak üzletben láttam, arról nem tudok nyilatkozni, de a fórum írásai szerint ott a hangsávokkal nem volt mindig minden rendben).
Amúgy bővebb info elefant cikkében:
http://prohardver.hu/teszt/samsung_b6000_es_c6000_teve_tesztje/led_tv.html -
VGYke
addikt
F@sza a Samsung honlap is (IE8 alatt), mert képtelen vagyok megtalálni a UExx B7000 TV-met. Ha meg a keresőbe beírom a típust, elszáll az egész weblap. Hogy találjak így rá arra, hogy van-e új frim?
(Mielőtt mondanátok hogy szar az itthoni Vista oprendszerem vagy böngészőm, a munkahelyi XP-s gépemen is ezt csinálja)kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
fury71
aktív tag
ez közvetlen link
Amúgy meg ne is várj mostanában új firmware-t a B sorozatban.Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
viking78
csendes tag
Sziasztok!
Szemezgetek egy UE40C6800 as tv vel! van esetleg itt valaki akinek tulajdonában már van ilyen tv? elméletileg ebben a típusban van personal video recorder redy funkciót. ezzel kapcsolatban van valakinek valami tapasztalata? kíváncsi lennék milyen minőségben rögzít és milyen méretben. ha valaki tud infóval szolgálni azt megköszönném! üdv
-
vadi79
újonc
Sziasztok! Van egy ue32b6000-es típusú tv-m ,de nem tudja a filmeket lejátszani. állitólag meg lehet oldani szoftveresen csak valami kód kell hozzá . valaki?
-
vadi79
újonc
j
-
tony70
tag
Látom, hogy a B6000-es szériához is megjelent új firmware. Jólenne tudni, hogy a firmware frissítés után a beállítások törlődnek? Milyen jelentősége lehet a frisssítésnek?
-
veterán
Sziasztok!
Most készülök venni egy Samsung UE40C6500UWXXH TV-t
Van valakinek tapasztalata a Tv-el kapcsolatban?Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz Silent77 #772 üzenetére
Végig olvastam a topikot nem kevés volt.
Van lényegi különbség a C6500 és a b7000 között, azon kívől, hogy a C6500 idei modell?
Ha jól láttam ugyan azokat tudja mint a 7000-es.A cikkhez gratulálok, nagyon jó lett!
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Mappa
addikt
válasz Silent77 #773 üzenetére
szvsz nekem jobban tetszik a C6500 színre ...ez az ezüst szép, bár már hozzászoktam a B7000-hez
a C-hez is két távirányító jár ??? (kavics)
lényeges különbséget én sem látok, én egyedül a hangjával nem vagyok megelégedve a Tv-vel. film nézés téren tehát ha komolyabb filmet nézek meg akkor házimozi mert semmi dinamikája nincs ezeknek a hangszóróknak (a vékonyság kárára megy a hangzás talán? ) . de sima tv-hez (barátok közt) kiváló
meghallgatnék, hogy szól egy C szériás ..de sztem nem sokban térhet el a B-től
nem kötelező megadni
-
veterán
Sztem ahhoz csak egy jár, mi az a kavics táv?
Hangja gondolom gyenge, a mostani Samsungomnak is elég tré.
Néztem az samsung oldalán az összehasonlítást, annyit ér mint halottnak a csók, nem is értem minek van. lényegi különbséget nem fedeztem fel, de biztos van.
A 6000-es modell ha jól tudom annyival gyengébb, hogy nincs benne a internet@tv, de a 6500-be már benne van.[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz Silent77 #776 üzenetére
hát ő lenne az
akkor hang pipa gondoltam hogy ezen nem nagyon változtattak...mind1 ez legyen a legkevesebb amúgy is ájulás lesz egy FullHD anyagot rajta nézni
igen az összehasonlítást én is néztem ..vagy hogy meg sincs adva adat a specifikációnál érdekes.
na igen ez a media 2.0 (internet@ tv is ) : lehet betenni ilyen időjárás widgetek-et tőzsde ..tán moziműsor is van ...őszintén szólva én már azon lehidaltam a Tv-nél hogy ethernet kábelnek is van helye...de kipróbálás erejéig megnéztem mire jó hogy működik stb aztán ennyi ...most lesz 1 éves a tv -m de 2x ha használtam benne ezt alkalmazást
még a gyári media player kitérnék ami benne van : nem tudom ez mennyit fejlődött az elmúlt 1 év során (igazság szerint amióta megvan a tv nem is érdekelt mi?hol? merre? ki? újít televíziók terén, csak így félszemmel "vannak új LED tv hmm aha nagyszerű ") és hát ami az enyémbe van az elég kezdetleges megoldás ....játszik pár mkv-t avi-t stb de inkább a dts hangokkal volt baja ...így megoldásként vettem egy média lejátszót mellé és így megszűnt ez a gond is...de ez a pár sor itt a végén már inkább off
nem kötelező megadni
-
veterán
Mire jó ez a kavics táv?
Elsőre jól hangzik az internet@tv, de sztem nálam is hasonló lesz a helyzet.
Ha megjön, majd leírom a tapasztalatom a media playerrel kapcsolatban.
A héten ígérték, remélem tényleg meghozzák, mert már nagyon várom.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Mappa
addikt
Hopsz! köszi, ez elkerülte a figyelmemet ez a B6000 ..nekem a B7000 van ..de annak is, ugyanott megtaláltam a terméktámogatás résznél : Frissítő fájl (USB-n)(05 Oct, 2010)
már csak azt kéne megtudni mit tud ez az új firmware ...lehet küldök egy mail-t a Samsungnak
nem kötelező megadni
-
tony70
tag
És azt lenne jó tudni, hogy elsőnek az okt.05, majd az okt.26-i firmware kell feltenni ebben a sorrendben, mert amikor letöltöttem az egyik step1 és step2 firmware lett, vagy rögtön neki lehet állni az okt.26-i frissítéssel Lehet ebben a sorrendben kell frissíteni? A pendrive-n csak egy firmware lehet úgy olvastam!? A képi beállítások maradnak vagy újra bekell állítani az összes bemenetet!?
Ha megtudsz valamit légyszi írd már le!
Köszi! -
Mappa
addikt
írtam nekik ..félek nem fogják elkapkodni a válasz adást ...meglátjuk
Szerk.: szvsz simán mehet rá a újabb. nem step-es firmware-ek ...azt lehet kitudja ..a választ mindenféleképpen megvárom, mi újat tudna mutatni egy ilyen frissítés. tök kíváncsi vagyok .
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Vakkancs
csendes tag
Hello!
A C6500 Media Player nekem idáig minden .mkv-t és .avi-t vitt (a hangformátum nem számított), csak az .m2ts formátumot nem eszi meg...
Tényleg nincs hozzá kavics távirányító.
Az internet@tv funkciót én is kb 2-3 alkalommal használtam idáig, mondjuk előnye, hogy azon keresztül frissíti a firmware-t. -
tony70
tag
válasz Vakkancs #784 üzenetére
Képes kezelni az NTFS-re formázott winyót vagy csak a Fat32-re formázott pendrive-ot kezeli? A B7000-es csak a FAT-os formációt kezelte le tudtommal, ezért is vettem B6000-est. Frissíteni lehet pendrive-rol is netezni pedig úgysem azon fogok.
Az ár különbségből inkább MédiaPlayert vettem, ami jóval olcsóbb ill. nem kell darabolni az mkv filmeket 4GB -onként -
Bladeee
csendes tag
Sziasztok!
Tv-t szeretnék venni, ki is néztem kettőt. Samsung UE55C6500 és a UE55B7000-t.
De nem nagyon látom mi a különbség a kettő között. A B7000-es tavalyi modell de mégis drágább mint a C6500. A C6500-nál HyperReal Engine-t írnak a képszerkesztésnél a B7000nél meg SAMSUNG LED Engine. Szerintetek melyik a jobb? -
-
veterán
Ma megjött a C6500.
Nagyon tetszik, megérte az árát.
Akinek ilyen TV-je van, megtudná mondani, hogy a widgeteket el lehet helyezni a kép alján, úgy mint a B7000-nél?
Másnak elfordul a talp? mert nálam nem. Lehet rosszul rakták össze, de meg se moccan. (Pedig mondtam, hogy megcsinálom én )[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Silent77 #792 üzenetére
Kikészít az érintőgomb, a kikapcsolásra rögtön reagál, de a többi szinte nem is működik.
A másik a PIP. Az előző TV-m is 1 tuneres volt, de ennél nem tudom, hogyan működik. Megy az Xbox, bekapcsolom a PIP-et, és csak a TV-t tudom választani, igen ám, de nekem a tv a külsőn jön. A réginél simán kiválasztottam, hogy külső forrás, és kész. Ideges leszek ha nem tudom használni. Nálunk a PIP használata gyakori, mert a srácom épp játszik, kedvesem meg nézi közbe a TV-t, most csak nézné ha tudná...Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
Nem sajnos, annyit ír, hogy, HDMI stb módban aktív, és a TV-t tudom kitenni.
...de ha egyszer nekem a TV nem az antenna csatlakozón megy, akkor nem tudom használni!?
A másik TV-em meg is lehetett felezni a képernyőt, ebből ezt is kihagyták.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Mappa
addikt
semmi reakció a levelemre még mindig
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz Silent77 #798 üzenetére
Az nagyon kemény
"Samsung hasn't issued many release notes for TV firmware. The latest releases for B-series (2009) models have mostly had the effect of securing certain backdoors that some hackers have used to add features or to fix bugs that Samsung wouldn't. It also disables the ability to revert to the previous version. In short, it takes away a lot more than it adds. Don't install it, or at least, visit the SamyGO site first for advice on how to revert. "
ezt a samsung fórumon olvastam, választ így gondolom nem is kapok a levelemre.kicsit bekaphatja a samsung. mondjuk nekem aztán semmi bajom nincs firmware téren, nem hiszem hogy eget rengető változást hozna egy új fw sőt.
nem kötelező megadni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kell a POWER az év végére? Itt is van: SFX Lian Li SP750, 80 PLUS Gold SFX táp - 750W INGYÉ FOX
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Deepcool AK500A WHITE univerzális CPU hűtő INGYÉ FOX
- Xiaomi 14T 2 év garancia
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 4070! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Philips The One 58PUS8506/12
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest