Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2516) lazajnd


lazajnd
tag

Sziasztok!

Egy Galaxy Tab 2 10.1 (GT-P5100) tabról lenne szó. Ismerősé a cucc, és arra panaszkodott, hogy egyszer csak nagyon gyorsan lemerült, és újraindult egyből. Már ez gyanús volt, de tényleg ez történik. A tablet figyelmeztet az alacsony töltöttségi szintre, és újraindul. Miután felállt a rendszer, kezdődik elölről. Ez a jelenlegi állapot.
Közben arra sikerült rájönnöm, hogy az akkunak kutya baja, kikapcsolt állapotban ugyanis szépen tölt, reális idő alatt, és download módban sem indulgat újra.
Amire jelenleg gyanakszom, hogy a belső tárhely tönkrement, nem lehet már írni, csak olvasni. Ugyanis Odin-nal gyári szoftver visszatevése közben félúton hibát dob, de a rendszeren semmit nem módosít, bekapcsolás után ugyanúgy ott van a belakott rendszer. Tehát nem írt felül semmit. Factory resetre sem történik semmi, pedig sikeres a kimenet.
Szóval szerintem a belső tárhelyre nem tud már írni, emiatt fut hibára és indul újra, és talán az akku adatokat sem tudja bejegyezni, ezért "érzi" úgy, mintha le lenne merülve.
Gondolom itt következne az alaplapcsere történet, kérdés hogy megéri-e, illetve hol érdemes megcsináltatni?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.