Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz PindurAnna #49422 üzenetére
Sehol mert nincs ilyen lehetőség rakd fel a "Nova Launchert"
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
DjBlero
őstag
válasz PindurAnna #49519 üzenetére
nem rossz gyüjtemény
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
balazs1022
őstag
válasz PindurAnna #76216 üzenetére
Már nem annyi, mostanában kb még 8-900-al többet csinál. De ezek úgy is csak számok..
Sztem csak az antutu vagy így optimalizálva, h többet mutasson. Vagy az van amit a samu csinál, h felkészíti az antutura a telójait azt ilyenkor maxon pörögnek az órajelek.[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz PindurAnna #82159 üzenetére
Mivel a rom jó, így valószínű a modem frissítésnél mehetett el valami.
HW hibát kizárod? Hangszóró stb?havri
-
havri1
félisten
válasz PindurAnna #82162 üzenetére
Az másik hangszóró.
Ott csak akkor szól, ha kihangositod.
Normál hivasnal a kijelzo feletti hangszóró szól.havri
-
havri1
félisten
válasz PindurAnna #82165 üzenetére
És ha lejjebb veszed a hangerot?
Ha visszateszed normál hívásra?havri
-
wdx
őstag
válasz PindurAnna #82173 üzenetére
Öööö...hallókészülék elemcsere volt már?
Amúgy a megvásárolt alkalmazások újra és újra letölthetőek, ingyen.
Tehát ettől ne tarts, ha ettől félsz.
Csak újra ugyanazt a gmail fiókot kell beírni a telefonba, ami eddig is volt.
Akárhány készüléked van (androidos), mindre ingyen letöltheted azt az alkalmazást, ha mindnél ugyanaz a gmail-es (google) fiókod van bepötyögve.
Tehát nem arra a készülékre veszed az alkalmazást, hanem arra a google fiókodra.[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
wdx
őstag
válasz PindurAnna #82173 üzenetére
Jut eszembe, a hívás közbeni ekvalizer nincs véletlen bekapcsolva (adapt sound)?
[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
havri1
félisten
-
Barcsik
aktív tag
válasz PindurAnna #82184 üzenetére
Számtalanszor újra lehet telepíteni a profit. Ugye IMEI-hez van kötve a regisztrációs kód. N8-on 3-4 alkalommal kellett újra telepíteni, mert gyalultam az egész rendszert a telefonon. Androidon is ez a helyzet. Felteszed és megadod a regkódot, amit mailban kaptál és máris regisztrálva van. Csak a telefon IMEI száma a tényeg.
-
wdx
őstag
válasz PindurAnna #82184 üzenetére
Van még egy megoldás akkor: play áruházból töltsd le az appsaver nevű programot.
Azzal le tudod menteni ezt a programot örökre. Nem kell hozzá root, és apk-ba ment, így bármikor vissza tudod tenni, ha engedélyezve van az "ismeretlen források" elem, a biztonsági beállításoknál (beállítások/egyebek/biztonság/ismeretlen források)Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
Barcsik
aktív tag
válasz PindurAnna #82188 üzenetére
Sajnos csak párszor engedi átregisztrálni az IMEI-t. Én most a gyári droidos klienst használom, abban is lehet több fiókot kezelni és tud annyit, mint a ProfiMail. Nekem elég a tudása.
[ Szerkesztve ]
-
Barcsik
aktív tag
válasz PindurAnna #82196 üzenetére
Pedig a változatosság gyönyörködtet Anna! Bizony én vagyok az.
-
Barcsik
aktív tag
válasz PindurAnna #82199 üzenetére
Nem gond. A lényeg, hogy itt vagyok.
-
bobie
tag
válasz PindurAnna #82199 üzenetére
A recsegéshez annyit amit észrevettem néha nekem is csinálja.
Szerintem a HD hang miatti váltás lehet az oka. Ha éppen nincs teljes 3G lefedettség és váltana 2G és 3G közt.
Ha kinyomom a net kapcsolatot, nálam nincs ilyen gond.[ Szerkesztve ]
Nullán, szimplán ahogy ringat a membrán..
-
bobie
tag
válasz PindurAnna #82218 üzenetére
Szombathely sem falu mégis néha váltogat
Nullán, szimplán ahogy ringat a membrán..
-
Gizmo94
veterán
válasz PindurAnna #82810 üzenetére
Mit szeretnél tudni róla? Jól működik, tud tölteni egy pótakkut is egyidőben a telefonnal, ha akarod, meg megtartja a telefont az asztalon. Egy egyszerű dokk, semmi több, de hasznos és olcsó dolog. Mivel primitív szerkezet, így hibája sincs. Kb. ennyi. Ugyanolyan gyorsan tölt kb, ahogy a telefon egyéb módon töltődik, attól függően, hogy usb portra dugod, vagy a normál töltővel használod. még annyi előnye van, hogy ha felhajtod a hátulját, akkor bele tudod rakni a telefont megfelelő szögben ahhoz, hogy egérmozit nézz rajta, viszont olyankor nem tölti. Amennyibe kerül, annyit bőven megér.
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
Én EZT nézegetem..
Esetleg ilyet valaki használ?Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz PindurAnna #82813 üzenetére
Ez egy vezeték nélküli töltő!
A kiegészitő vevőt az akksi fölé kell betenni, és az adó lapra csak rá kell helyezni a készüléket és úgy tölt.
Magyarán nem kell állandóan csatlakoztatni USB-n, hanem csak rádobod az asztalodon arra a padra és már tölt is...patow, Gizmo94 Kössz az infókat!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Barcsik
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest