Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyikaDC
tag
gyerekek multhét csütörtök óta én is s advance tulaj vagyok nem birtam kivárni az egy hetet már hétfőn felraktam az orosz jelly-t az itt leirtak alapján. kösz fiúk! a telefonrol meg annyit hogy: PISZOKJÓ! főleg jellyvel. lenne egy kérdésem. felraktam a jelly-t és utána gondoltam felrakom a cocore 5.0 kernelt mellé, de ahogy felrakom cwm-böl bejön egyszer a rendszer de miután ujraindítom a telefont csak recovery van és nem megy tovább akárhányszor ujralövöm... itt csak az segít ha odinnal ujratolom a rendszert... ez mitöl van? válaszotokat előre is köszönöm!
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
SanyikaDC
tag
köszi szépen a segítséget!!! sikerült felrakni a cocore 5.3 kernelt. utána nemsokkal kipróbáltam a jellymod 4.0-t de nekem ez nagyon nem fekszik... alapbol az is zavar hogy nem eredeti jelly bean kezelőfelület (hanem egy mezei h*ki launcher), de ez még semmi akad mint állat bugos meg minden... esküszöm zte skate-emen 940mhz-en jobban ment a cyanogen mod 10 (android 4.1.2) nagyon várnék már erre egy értelmes kész használható állapotú nem a jani főzte otthon romot (vagyis cm mert ők csinálják a legjobbakat ) és persze oc kernel is jöhetne valahonnan mert tudom hogy sok van még a kis kedves s advance-be emléxem lg optimus 2x-em 1400mhz-en nagyon brutális volt sima 2.3.6 droiddal amit kipucultam na mind1 a lényeg hogy marad az orosz jelly mert eddig ezzel adja a legjobban. uccsólag is köszi!!!
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
SanyikaDC
tag
válasz emitter #18307 üzenetére
én root uninstaller pro-t használok rendszerappok törlésére/fagyasztására és eddig nagyon bejött csak ajánlani tudom (persze ha rootolt a telefonod)
-
SanyikaDC
tag
válasz baal-amiga #18372 üzenetére
nekem javult az üzemidő vagy 2 órát vagyis kb 6 óra kijelzőhasználatot bír.... mondjuk nap végére nekem lemerül mert elég sokat nyomkodom
-
SanyikaDC
tag
válasz drahotab #21461 üzenetére
eddig ez volt az a telefon az optimus 2x-em óta amit jó kézbe venni most lett 8 hetes teljesen személyre szabtam... nem laggol visz mindent és végre nem érzek késztetést egy váltásra az sgs advance (ívelt rókabőr) szerintem best buy!!! (mellesleg egyáltalán nem elavult... igaz vannak 4mag 1,9ghz-es csodák 5" kijelzövel de attol még ez egy kiváló telefon!!! )
-
SanyikaDC
tag
válasz Fitzgerald #21471 üzenetére
[link] <---ez egy működő link (legalábbis működnie kellene )
[ Szerkesztve ]
-
SanyikaDC
tag
kedves s advance felhasználók! van egy olyan problémám hogy olyan játékok akadoznak amik egy sima galaxy s-en elfutnak lag nélkül (gta vice city, shadowgun, 9mm, fifa 12) ez a jelenség csak nálam van? friss a rom és van hozzá értelmes kernel is (jellymod 4.0 kiszemetelve + cocore 6.2 + root) az is előfordul hogy töltök le vagy másolok és közben ha lezárom a telefont nem akar feloldódni egy ideig... ezek nagyon zavaró dolgok... ha valaki tudná a megoldást megköszönném!!
-
SanyikaDC
tag
-
SanyikaDC
tag
root számtalan telon van és ha valami kér "rendszergazdai engedély"-t akkor egyböl szól... a kernel még lehet a ludas ha nem javul akkor gyári jelly... csak annyi a gond hogy xxlpy és xxlq4-el is lassabb volt pár alkalmazás mint a gyári gingerbread-el :/ szóval nem tudom hol a hiba :'( na de pakolom is fel a cocore 6.0-t
-
SanyikaDC
tag
szomorú vagyok... :/ imádom a gépet ugyhogy ha időm lessz mindenképp megfogadom a tanácsod!! köszi
-
SanyikaDC
tag
Még mindig jó vételnek tartom az advance-t föleg akkor ha tökéletesítik a pacrom-ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest