Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehella
senior tag
válasz Balathruin #44126 üzenetére
Felraktam az XDA fórumon javasolt v27-es fb appot, illetve a hozzá tartozó chatReEnablert, tök jó, működik a beépített chat, azonban a becsekkolás nem sikerül sehogysem, ezt tapasztalta más is?
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
Acef
addikt
Üdv. Urak!
Sokan kérik, keresik a Repartos romokat, mert nem működik az android-fórum.hu
Feltöltöttem a mappámba a Repartos GT-I9070 XEH JB XXLQE 8G.zip-et, ez csak a sima, tehát nem P-s verzióra való.Akinek megvan a P-re való Repartos GB az linkelje légyen szíves, vagy jelezze, adok jogosultságot, és feltölthetné a mappámba
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok a Sammobilon a 2 verzió közt mi a különbség? Ránézésre mindkettő T-mobilos.
2013-05-14
Hungary (T-mobile)
I9070XXLQE
I9070TMHLQ22012-12-12
Hungary (T-mobile)
I9070XXLK2
I9070TMHLK1 -
Csabi1984
addikt
válasz Sk8erPeter #44256 üzenetére
Nem vicces, hanem boldog fej!.. félreérthető volt elnézést!
-
Csabi1984
addikt
válasz Balathruin #44255 üzenetére
Elvileg a GB-nek ez a firmware azonosítója.
2012-11-27
Hungary (T-mobile)
2.3.6
I9070XXLF4
I9070TMHLF1 -
Csabi1984
addikt
válasz Balathruin #44258 üzenetére
Úgy gondoltam ha valaki szívességet tesz másoknak azt érdemes megköszönni. Lehet, hogy elég lett volna egy "Köszönöm" hozzászólás is! Ha ez az "öröm" borzasztó nagy probléma akkor az emberek legyenek szómórúan hálásak
[ Szerkesztve ]
-
hyrex
tag
Sziasztok!
Slimsabernél (2015 01 22) az normális ha töltés közben 47 Celsius fokos a telefon? Továbbá nincs Deep Sleep, így nem rakja magát alvó módba
Ötletek? (Egyébként jó kis rom) -
Csori72
aktív tag
Valakinek egy ExDieler, v PPDieler fullosba nincs elfekvőbe?
Ha igen akkor a rico.csori@gmail.com ra küldje.
Köszönöm!Mostani telómon elég gagyi a tárcsázó/névjegy páros
Az Advance gyáriját szerettem...:: 1+TTTTT ::..
-
Schrift
tag
válasz Stauffenberg #44243 üzenetére
Helló!
Ugyanezt a romot használom, november óta. Ez az android rendszeres dolog csak néhány hete jelentkezett. Újraflashelés után továbbra is 30-40% körül van az Android OS, ennek ellenére nincsen battery drain. Nem állítom, hogy ez a megoldás, de nekem segített. -
-
Csabi1984
addikt
válasz Sk8erPeter #44265 üzenetére
Nem ismerem a smileyk pontos jelentését csak láttam "örül"
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Schrift #44264 üzenetére
A telefon nélkül nem tudok most friss screenshotot adni, de itt meg olyan volt, mintha felébresztett képernyővel fogyasztana többet mint eddig, mert készenlétben nem merült olyan nagyon gyorsan (gyorsabban mint előtte, de nem volt vészes), de aktív használattal nagyon gyorsan merült.
Létezhet, hogy emelt órajelen megy a CPU, hogy ne szaggasson a felület?
-
Balathruin
veterán
válasz Stauffenberg #44268 üzenetére
Nem emelt, hanem folyamatosan magas órajelen, magas fesszel megy a proci... Eddig az összes CM11-nél (meg 12.1-nél) ez volt a gond, ami miatt nem is használom, mert most is alig bírja az akku.
-
ktomcat
senior tag
mkaluza kernelfejlesztő által készített vanir egész jól bírja. Nincs deep sleep probléma az új services-el és a netalapú helymeghatározás miatt se fc-zik
[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
válasz ktomcat #44272 üzenetére
Üdv!
Rég jártam itt.
Keresztkérdés kezd már belassulni a teló néha mérgembe akksi ki és "szépen" újra indul.
Több mint 1 éve dobtam fel rá egy főzött romot acef féle illetve 4.1.2 android van rajta.
Cocore E 6.8Frissítsem le mindezt valahogy vagy pedig újítsak be mi az ami ettől jobban bevált a többségnek?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
demars
addikt
válasz Lacuss20 #44273 üzenetére
Hali. Én is ugyan ebben a cipőben járok... Be kellene újítanom valamit, de piszokul szeretem ezt a telót.
Még mindig Acef fmod-ja a nyerő.. A szokásos módon húzd újra és ismét baba lesz.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
mumtaz
senior tag
Ripityára törtem az Advance-emet. Most keresgélek telefont helyette.
Szerintetek mit érdemes használtban megvenni max 20000-ig, ami esetleg jobb nála és valamennyire van XDA támogatottsága is? Alcatel OT-995-ön gondolkodom, de van inkább valami más ajánlott? -
-
mateglaj
tag
Hali
Sók jót mondtatok erről a vanir romról.
Most Sami os-t használok, telepítsem először vissza a gyári jb-t vagy erre is feltehető? -
mumtaz
senior tag
válasz mumtaz #44283 üzenetére
Nos végül meglett az "új" egy S3 LTE személyében. Nem mondom, hogy véglegesen elköszönök, mivel az i9070 - ugyan összetörve - megmarad, míg esetleg bele nem futok egy donorba ép kijelzővel és házzal.
De addig is köszönöm a sok segítséget és Acef-nek a fáradtságos munkát, amivel a leghasználhatóbb ROM-ot összedobta.
-
pékember08
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Kb 1 hete hozzám került egy ilyen telefon sajnos függő állapotban de ezen segített egy ismerős és ezáltal kapott egy gyári szoftvert is!Majdnem 1 hétig tökéletesen pörgött is a rendszer!Még őszintén szólva tetszett is mit tud nyújtani ez a készülök de most már lassan eléri a 2. hetet és néha csúnyán megakad bizonyos app-oknál!
Milyen főzött romot tudnátok ajánlani ami legalább a gyári friss rom szintjét tudja nyújtani és nem kell buherálni hetente!Egy nagy kritérium volna mégpedig a wifi ami számít eléggé!
Köszönet előre is a segítséget!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz pékember08 #44289 üzenetére
Sokan az Acef-féle mókára esküsznek, de én múltkor a családban lepasszolt példányra raktam egy AOSP 4.4.4-et és nagyon pörög a telefon és a szűk RAM ellenére a multitaskingban is sokkal jobb, mint a gyári ROM (ami egy katasztrófa, leginkább csak ürülékhez tudnám hasonlítani, a Samsungnak illett volna azt a hulladékot még a support lejárta előtt kijavítania). Egyedül a valamivel rövidebb üzemidő ami negatívum, de egyébként így is kibírja a nap végéig.
Meg nálam az is pluszpont, hogy a TouchWiz szerintem oltári rusnya egy felület (legalábbis ez a régi, ami mostanában fut az új Samsungokon, az már korrekt). Így meg teljesen tiszta stock Android kinézetet kaptunk.
-
pékember08
csendes tag
válasz Stauffenberg #44290 üzenetére
Köszi a sok hasznos infót!Esetleg egy szájbarágós leírás kaphatnék?(AOSP 4.4.4)Csináltam már ilyesmi dolgot de már nagyon régen!
Köszönet!
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz pékember08 #44291 üzenetére
Ha megy az angol, akkor ezt a leírást ajánlom:
Install Android 4.4.4 KitKat (AOSP) on the Samsung Galaxy S Advance
Annyit tennék hozzá, hogy én azzal indítottam, hogy a belső memóriát is formáztam (mert a Factory Reset ahhoz nem nyúl). A cikkben lévő linkek egy része döglött, de mindent be tudsz szerezni ebből a topikból (én is így tettem: téma összefoglaló + kereső).
-
Zsocy155
őstag
válasz pékember08 #44291 üzenetére
Azt hiszem az összefoglalóban le van írva elég részletesen.
Amikor nekem még Advance-m volt, az ott leírtak sokat segítettek. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz Zsocy155 #44293 üzenetére
Az összefoglaló már évek óta nem frissült, az AOSP 4.4.4. telepítése például nincs leírva és sokkal egyszerűbb, mint az Fmod telepítése. Nem kell root, nem kell Odin, nem kell repart.
Most visszakerült hozzám 1 hétre a telefon és probléma nélkül fut ez a ROM. A teljesen összehányt, állandóan hisztériázó, magába zuhanó, undorító gyári 4.1.2-re ment fel a linkelt leírás szerint és hasít.
Persze lehet az Fmod-dal is próbálkozni, talán az még jobb, de garantáltan többet kell vele dolgozni.
-
pékember08
csendes tag
válasz Stauffenberg #44292 üzenetére
Köszönet a segítséget!
-
pékember08
csendes tag
válasz Stauffenberg #44294 üzenetére
Sajnos az angolom nem a legjobb+ a linken ahol le tudnám tölteni a dolgokat már nem él!??
-
pékember08
csendes tag
Nos pontosítok!
A Gapps-t nem tudom leszedni!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz pékember08 #44297 üzenetére
Mondtam, hogy a keresővel bármit meg lehet találni:
Ez a ROM frissebb is, mint a leírásban lévő és a Gapps Nano bőven elég, csak elemi dolgok vannak benne és ami kell Google Play-ből letölthető (Google+, Hangouts, Inbox, stb).
Ami még kellhet, az egy CWM Recovery, de az van a téma összefoglalóban.
---
Egyébként ha nem megy az AOSP 4.4.4. telepítése az angol leírás alapján, akkor este leírom magyarul lépésről-lépésre. Nem bonyolult.
[ Szerkesztve ]
-
bbpro
tag
válasz pékember08 #44297 üzenetére
Itt válogatni is tudsz közöttük. Én biztos a pico-t vagy nano-t tenném,de ha sokminden kell teheted a nagyobbakat is.[link]
megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
lehella
senior tag
válasz Stauffenberg #44298 üzenetére
Köszi, engem is érdekelne a magyar leírás
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Óvodások homokozója
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok