Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
garcia66
tag
Köszönöm a részletes leírás - de sajnos nem tudtam, mi az a MTP-FTP, ezért rákerestem itt a fórumban. Szóval az én gondom nem egyedi. Én utoljára július-augusztus környékén raktam filmet, progit a telóra, és akkor még ment tc-vel. Most meg másképpen kell, valószínűleg a frissítésben lévő hiba miatt. Na mindegy, majd holnap megpróbálom. De nélküled nem jöttem volna/kerestem volna rá, csak bosszankodtam volna.
Tehát mégegyszer köszönöm!
Üdv."A béke arra jó, hogy újratöltsük a fegyvereket."
-
Aldi
tag
Sziasztok ,
bootanimation changerrel beállítottam VOLNA az én saját boot animációmat (teljesen ugyanolyan kép mérettel mint ami eddig volt!) és ADB-vel fel raktam rebootolok és nem mutat semmit a bot képnél (a telefonnál se , bekapcsol a rendszer de képet nem mutat -> recoveryvel vissza állok , az a helyes ?! )
Hogyan lehetne megcsinálni hogy mutassa a saját bootanimomat ? :$Köszönöm előre is
Samsung Galaxy s Advacne - FMOD131111 - root - cocore6.8
-
chapwees
tag
Üdv újra!
Sikerült feldobnom a repartos GB után szintén Odinnal a Stock JB-t, Rootoltam, és mentettem az EFS mappát minden létező helyre ami csak eszembe jutott. Most jönne az, hogy CWM és Kernel csere, viszont szeretnék újra nekifutni a CM 10.1-nek(hátha most nem törli ki az IMEI-t). Acef azt ajánlja, hogy telepítsem a fejlettebb CWM-et és a CoCore-t, viszont most olvasgattam itt egy picit, és azt írta valaki, hogy a CM-hez nem szabad ezeket felrakni, mert sajátot használ. Ha valaki jártasabb ebben a CyanogenMod dolgokban, megtenné, hogy dob rám egy privátot, hogy át tudjuk futni a teendőket?[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
válasz chapwees #30653 üzenetére
CM-re nem szabad cocore-t rakni, de előtte lehet, és célszerű is. Aztán ha ez megvan akkor wipe mindenre és mehet a 9.28-as cm 10.1. Viszont P-s telónál lehet nem ilyen egyszerű a felrakás, érdemes az eredeti topikjában olvasgatni. Az első mondatom viszont tuti érvényes arra is.
-
chapwees
tag
Igen, ezt írtad is, viszont azt is mondtad, hogy a P-sre nem okés az Fmod(amiről még mindig nagyon kevés az információm). A P-re a vásárlás óta figyelek, nem is örültem neki, hogy a Vodánál csak ez volt, mert akkor még nem volt biztos a JB rá. Most egyenlőre gyári állapotban hagyom, a telefont, míg nem jön egy CM user, aztán utána újra neki ugrok. Úgy néz ki nem szabad egyik pillanatról a másikra csinálni ezeket, inkább olvasgatok, tanulgatok, aztán kezdek el benne turkálni.
-
chapwees
tag
válasz Pietrosz #30655 üzenetére
Valamiért úgy érzem egyre nagyobb szívás az, hogy P-s verziót kaptam. Nem lehet valahogy eltüntetni belőle az NFC-t, és sima verziót eszkábálni belőle? Egyébként igen, így már beugrott, hogy utána nem szabad, és nem előtte. Így viszont még mindig várni kell vele, míg nem lesz pontos instrukció, azt viszont tudom, hogy CM-ből a Janice nem telepíthető, a Janicep viszont szétcseszte ugye az IMEI-t. Marad tehát a Codina, vagy a Janice/Janicep-nél csesztem el valamit?
-
Csupii
tag
Sziasztok.
Nem tudom, egyedi-e a hibajelenségem, vagy más is tapasztalta már azt, hogy felrakom tölteni a Phone-t, és legöbb esetben reggel, (egész éjszaka töltöm) természetesen kiirja, hogy feltöltve, renben van minden, majd mikor lehúzom, szinte azonnal visszaesik -egy neki tetszőleges százalékra. (legelőször 5%-ra ugrott). Csináltam Aksikalibrációt, azóta megint produkálta azt 1x. pontosabban ma reggel. Gyári 4.1-es JB van rajta. Szerintetek ez milyen probléma lehet?
ui.: Ha visszadugom tölteni, nem ugrik vissza, az adott %-tól tölti újra, és kikapcsolt állapotban is valós értéket mutatja, amit a telefon.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Csupii // Bíp, bííííp!
-
silvergod
őstag
válasz Csupii #30659 üzenetére
annyira romol itt mindenki h kedvet kaptam hozzá...viszont nem igen vágom. mik a lépések?
ha gond van vele és szervízbe kellene adni meg lehet úgy csinálni hogy ne vegyék észre?
telenoros a telefon,ehhez honnan lehet gyári romot szedni a visszarakáshoz?
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
chapwees
tag
Mi lehet a gond akkor, ha fejlett CWM telepítése után ugye nem rebootoltam a telefont, egyből dobtam volna fel a CoCore-t, viszont itt már azt írta, hogy nem tudja olvasni az SD-Card-ot? Dobjam fel telefonra a CoCore-t, ahonnan elvileg tudom telepíteni, vagy valami nagy gáz van megint?
Dazsar
Oda rakd, ahova a Kies akarja.[ Szerkesztve ]
-
Dazsar
aktív tag
Az mindegy hogy a samsung drivert hova telepitem? C:/programfiles/usb/samsung usb driver??
"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
chapwees
tag
-
silvergod
őstag
válasz Dazsar #30663 üzenetére
ha jól értelmezem gyári JB van fent akkor nem kell semmi különös csak külső sd re (nem a belső igaz?)
a root és az update.zip-et
download mód és a gyári recoveryből először az update.zip
az automata áttvált új recoveryre? nem kell reboot?
és abból a root felrakása és aztán reboot....
(ez így van mert a volt lg-men úgy volt hogy root aztán cwm mert addig nem ment fel...ennél ez akkor így a jó?)az efs mappa kimentés után miért kell újra flashelni a recoveryt? az nem marad fent??
az fmod romot a receoveryböl simán fel ezután? és ennyi?
előtte Wipe cache, és Advanced/Wipe Dalvik cache törlés?
és utána is?ha esetleg más romot próbálnék azt ugyanúgy a recoveryből az fmod mentése után simaán csak fel
előtte elég Wipe cache, és Advanced/Wipe Dalvik cache törlésúj rom gel és újra törlések reboot?
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Lin3Lord
tag
melyik CM-et érdemes most felrakni (i9070) ?
akkountvadasz
-
-
silvergod
őstag
válasz chapwees #30670 üzenetére
igen tudom ....ha nem olvastam volna nem lenne ilyen összetett a kérdésem
egy mezei user csak nem ilyeneket kérdez ...vagy ez alap?
megerősítés nekem mindig kell mielőtt elba***nék valamit.ami fontos hogy telenoros rommal akkor visszaállítható ha gond lenne vele?
ha jól olvastam a samfirmwire-ről,ott van eredeti rá igaz?Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Acef
addikt
-
Dazsar
aktív tag
Lesz vlmikor 4.2.2?
-
silvergod
őstag
a repartos jb mindenképp kell? az van rajta....
lehet hogy kicsit furán írtam ...de a leírás nekem annyira részletes hogy elvesztem bennea független biztos felmegy de nem ugyanaz lesz mint a telenoros biztosan...
itt is van számláló amit majd ki kell ütni?
mert s2 ben volt nullázni kellett előtte.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Mano_01
aktív tag
Srácok!
Acef segítségével felment a JB a P-s telómra.
Nézegettem romokat, korábban már használtam MIUI-t, és találtam is XDA-n.
bár nincs irva P. Akkor nem is használhatom?"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Minden programot kilövök estére,reggelre ha megnézem el sem indultak,bár volt már hogy némelyik magától mégis aztán valami ébren tartja így is:Vajon mi lehet?Hol tudom megnézni?
Köszönöm!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgattam itt minden földi jót, már csak 1 kérdésem maradt.
Ha nekiesek, és kernelt cserélek meg fejlett recovery, root, custom rom és társaival elkezdem műteni a telefont, és esetleg később szükség lesz a garanciára, akkor csak Odinnal felteszek egy repartos független romot és minden disznóság nyomtalanul távozik a telefonról? (mármint minden root, cocore, fejlett recovery, custom rom?)Acef kollégától ezt a repartos műveletet sikerült megtanulnom, ezúttal is köszönet érte!
Mert addig nem merem, amíg nem tudom biztosra, szeretem, ha garis a készülék
[ Szerkesztve ]
-
Dazsar
aktív tag
Senkinek semmi ötlete? ?
-
scyllarus
veterán
Így két nap után: Acef Fmodja egy hangyányit lassabb ugyan a CM-nél, de akkuidőben szenzációs! És nekem ez fontosabb. Köszönöm nagyon, végre megvan az a rom, ami marad (max a 4.2-es verzió válthatja majd le), minden működik benne, gyors és bírja a kiképzést.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Yiggdrasil
aktív tag
Valaki tudna erre megoldást?
Próbálnám felrakni a CoCore kernelt, meg Acef kolléga modját, telón belül formáztam az sd-t, gépen keresztül is teljes formázás, de recovery-be még mindig a formázás előtti dolgokat látom rajta. (Nokia C3-ban volt, és csak az ottani nokás fileok, meg a zene mappa)
Ilyenkor mit lehetne tenni?
-
JNSK
aktív tag
válasz Pietrosz #30692 üzenetére
Ráadásul ez az akkuidő is relatív. Az én felhasználói szokásaimhoz a cm 10.1 sokkal jobban fekszik, mint Acef romja. Valami folyton szívta az akksit, ugyanazt a kb 25 progit raktam fel tiba-val (mondjuk nem volt fent sokáig a rom, és nem is akartam keresgélni hogy mi eszi az akkut), ráadásul mindig is cm párti voltam Ezzel nem leszóltam Acef romját, csak annyit mondtam hogy NEKEM a cm fekszik jobban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest