Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
takcslajos1
tag
Kéket vettem, szerintem annak különlegesebb a színe bár a tok mögül ebből sem látszik sok. Mondjuk szerintem jól néznek ki a csatlakozók kék szélei a tok mögül.
Lilát személy szerint nőiesnek tartom, bár olvastam olyan véleményt is, aki a kéket is, és csak azért nem vesz ilyen telefont, mert Magyarországon nincs szürkében.
Illetve a kék hátlap talán jobban visszaveri a napsugarat, kevesebb hőt nyel el, mint a fekete (navigációnál jól jöhet ez). -
petesejt
aktív tag
Nekem is a fekete. Azzal nem lehet téveszteni. De igazuk van azoknak, akik unalmasnak tartják. Ennél már csak valami extra elegáns matt fekete tetszene jobban, de azt meg még nehezebb úgy elkészíteni, hogy ne legyen snassz.
De Takács Lalinak is nagy igazsága van abban, hogy navi közben, ha nem tolod rá a klímát szellőzőre akasztva, és még a nap is süt rá, nem biztos hogy egészséges a fekete.
[ Szerkesztve ]
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
válasz Laci13 #10585 üzenetére
Nem kell figyelni rá, de ez már vagy 10 éve így van, mióta a mostani akku technológiát (lítium) használják.
Sőt, ezeknek pont a teljes lemerülés a káros, de azt hozzátenném, hogy pont ezért valójában nem merül le teljesen az akku, amikor nulla százalékra csökken a telefon szerint,mert direkt úgy szabályozzák, hogy kevesebb töltést láss, min ami a valós, így elkerülik a teljes lemerítést. Viszont ha a telefon kikapcsolt magától, érdemes minél hamarabb tölteni, mert akkor - bár lassan és valszeg az is hetekbe kerülhet még abból az állapotból - tényleg lemerülhet teljesen az akku.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest