Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz Sziszak72 #25318 üzenetére
.... -Ez tetszik!
Ez a különbség, a két típus között. Külső méretben van eltérés, és az akku -ban, de ha kézben tartod mindkettőt, akkor a keret sem ad sok különbséget, és csekély mértékben az S7 kijelzője is ívelt, a hosszanti szélek felé ...[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
@Stranger: Köszönöm szépen a választ!
@Sziszak: Azért az a vélemény, hogy sz@r, eléggé erős, ahogy a "tökéletes" sőt "a legjobb" kijelentések is. Én 1 hete használom a telót, előtte egy Sony Xperia Z3 volt.
A samsunggal előfordult már, hogy csak úgy kiadott egy értesítő hangot, nem értettem mire. A whatsapp üzeneteim mindíg beragadnak az értesítési sávban, miközben a sms-t ki sem teszi oda.
Én szeretem sokféle színben villogtatni a LED-et, erre LedBlinker Prot-t használok évek óta. Ma hajnalban ránéztem a telóra, villogot, nem nyúltam hozzá. Mire fölébredtem már nem villogott és volt két új üzenetem...
Ezekhez a bugok-hoz nem vagyok hozzászokva és így sokallom 172K HUF-ot, amit kiadtam érte. A Sony bugfree volt és villám gyors.
Egy szónak is száz a vége, nem hibátlan a telefon, de azért nem is "sz@r"!If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
SonyNex7
senior tag
Imádnám ezt a telefont ha egy dolog nem lenne,alkalmi hálózat elvesztése.(jön az sms hogy nem fogadott hívás volt)
Most mióta kolléga által dolgokat letiltottam nem jelentkezett,eddig.
Sajnos ez több embernél is előfordul az oka nem bizonyított.
Ez miatt nem cserélem le mert keveset beszélek így nálam ez nem akkora probléma, és amúgy meg brutál jó telefon.A másik ennyi pénzért ne várj különleges minőséget.
Ugyanolyan gyakori a meghibásodás mint egy alsó kategóriás telefon estén.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Politika
- Windows 11
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest