Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Hát a Flip ööö Quick Coverre, ahogy ők nevezik.
Itt a mágneses hatás miatt mindig lecsapódik az előlap lehajtáskor, a Samsungnál viszont nem, ami könyvborító effektussal járhat. Azzal egyetértek, hogy a fedlap túlhajolhatna az oldalak védelmére, de biztos akad ilyen kínaiból, 15.000-t nem is adnék ki Samus eredetire.
-
Hami33
aktív tag
Fém az a keret csak be van vonva egy műgyanta lakkréteggel ,ezért nem hideg érzetre de így nem karcolódik könnyen és elmondható hogy fém a keret .legalább merevít az egész telefonon. Én is az iphone 4 em cserélem le erre valószínű de csak június végén mikor lejár a hűségem a tkomnál! Remélem nem bánom meg. Bár kíváncsi vagyok az apple mit dob ki júniusban( szerinetem semmi különöset) a párom galaxy s3 minije nagyon megtetszett az iphon4 emhez képes nagyon gyors kis teló...
[ Szerkesztve ]
-
Robertoq
őstag
Kicsit jobban hangzik, hogy az első száznak 1 euróba kerül a telefon, mint az ajándék tok. Persze utóbbi is jobb mint a semmi
[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
Senkit sem akarok elkeseríteni, de mint VIP előfizető felhívtam őket és azt az információt adták, hogy nem hivatalosan sem tudják megmondani az árát és ami a leszomorúbb: az előrendelést tudtukkal leghamarabb május elejére, közepére fogják felvenni.... Erre én mondom a pasinak, hogy a két konkurens cégnél már 2-3 nap múlva kapható lesz és már áraik is vannak, na erre elképedt...
Gáz van a trénél is...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
chubby2o6
senior tag
Engedélyezd a zárképernyő beállításainál a több widgetet. A zárképernyőn lévő widgeten nyomj egy hosszút és húzd lefelé az ujjad. Látni fogsz egy fehér keretet, lapozz jobbra, ott szintén lesz egy fehér négyszög, benne egy + jellel. Nyomj rá, majd a felugró lehetőségek közül válaszd ki a zenelejátszó widgetjét.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest