Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ett
aktív tag
válasz
Alister71 #64314 üzenetére
Nekem semmi gond a hálózattal. Az app drawer probléma nova launcherrel orvosolva, mostmár csak az akksira leszek kíváncsi. Használom kicsit amíg beáll.
Ami cm alapú romoknál nem tetszik, hogy a quick settingsnél nem minden romban tudok ugyanannyi csempét vagy mit tenni. Rr-ben lehet a legtöbbet. Illetve valamiért a cm romoknál nincs akkora fényerő mint a stock romon. Ezt sem értem. Na meg az akksi. Eddig az aicp meg a 05.20-as rr volt csak ami jobb volt akksiban. A többi gyalázatos. -
törölt tag
válasz
Alister71 #64314 üzenetére
Van ott valami szöveg a telepítés leírás végén. Nem lehet hogy emiatt dobálja el a hálózatot?
"When prompted in The welcome Screen Untick "Diagnostic Data" Otherwise you wont Have Correct network"
Nem értem hogy hogy nincs alkalmazások gomb (gondolom erre értetted az almenüt). Képeken is ott a gomb meg videókon is van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Robogó, kismotor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Star Citizen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Spórolós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Crypto Trade
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest