- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szupermacs
veterán
válasz
Daneee14 #2383 üzenetére
Én 2 hónapja vettem meg, hosszú időre tervezem megtartani, ezért is kértem rá 3 év biztosítást. Lopásra nem él a biztosítás, de törésre, beázásra, stb. hibákra igen. 40 helyett a kijelzőcsere 4 ezer, azt mondta a fickó nekem.
Érdemes felhívni őket, vagy e-mailben, személyesen megkérdezni. És a márkaboltban még olcsóbb is, mint egy MM-ban vagy Euronicsben. -
szupermacs
veterán
válasz
Daneee14 #2381 üzenetére
40 alatt nem úszod meg, gari pedig erre nem érvényes egyébként sem. Ha biztosítás se volt rá, akkor félek, hogy tényleg nem úszod meg 40 alatt. Most nézem a márkaboltban, hogy 50 ezer újonnan ez a telefon még mindig. Annak több értelme van. Ha meg rádobsz még 8 ezret, megvan a 3 év biztosítás és csak a munkadíjat kell kifizetni kijelző cserénél (4 ezer környéke).
-
dzsi23
addikt
válasz
Daneee14 #1773 üzenetére
Nekem sem jött frissítésem (XX verzió), de őszintén szólva, nem is raknám fel szívesen, mert nekem még sosem volt semmi bajom vele (persze, a proci magok beakadnak, de problémát még ez sem okozott), szal még a végén elrontana valamit a frissítés.
(Ja, és még mindig a gyári rendszer van rajta.)
Úgy látom, pinnacle kollégának azért jött frissítése XX verzióra, mert XC-s rendszert rakott rá. Vagy nem ezt jelenti az, hogy az alapsáv XX-es, a build pedig XC-s? Passz.
-
Bailey
senior tag
válasz
Daneee14 #479 üzenetére
Ha nem indul a kamera és meleg a készülék nézzétek meg az akku információknál hogy mutat-e egy mm-qcamera-daemon nevű folyamatot? Nálam is volt egy Neo és találkoztam én is ilyennel. Sok fórum foglalkozik ilyen problémával, nem csak a Samsungnál, hanem Nexusnál is, mert ez a fórumok szerint a 4.4-ben lévő bug. A Galaxy S5 fórumban is olvastam erről. Bár érdekes módon nem minden típust érint. 1 hétig használtam egy S3 Neo-t és kétszer is előjött a hiba, a Note 2-nél nyár óta van fent hovatalos 4.4.2 és egyszer sem találkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest