Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-05-09 13:37:02

LOGOUT.hu

Ha nem működik az OTA update:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5851) -FreaK- válasza Dr V (#5846) üzenetére


-FreaK-
veterán

Ezzel kezdtem első bekapcsolás után rögtön. A hüvelyk ujjamat többször felvettem.

#5849 Zsoleszhun
Igen, jó hogy nagyobb, de nem annyival... Neked is azt tudom javasolni, hogy próbálj ki OP telefont pár napig. Akkor majd meglátod, hogy mi az a megbízható meg gyors olvasó.

#5850 MadMancs
Mi nem értesz rajta?
Szerk: nem csak ez miatt védi a telefont, bárki bármilyen negatívat írt róla korábban, rögtön jött és betámadta, hogy ez bizony a világ legjobb telefonja, és mindenben tökéletes. Linkeljek?
Sok embernek nagyon szuper, meg jól működik, nekem meg másnak botrányos. Én nem hiszem, hogy hibás lenne, csak amíg nem próbáltátok ki hogy milyen az amikor egy ujjlenyomat olvasó jó, addig ez a normális.
Aztán lehet, hogy tévedek, és tényleg van valami hiba az én készülékemmel (meg másokéval, aki még panaszkodik rá), de erre kevés esélyt látok.
Ha most meglenne még az előző telóm, csinálnék róla videót nektek.

Gyári fólia van rajta, nincs üveg, ujj többször felvéve, újra tanítva is volt, stb.. igen ezeken már mind végig mentem.

[ Szerkesztve ]

(#5852) Zsoleszhun válasza -FreaK- (#5851) üzenetére


Zsoleszhun
addikt

Azért írtam, hogy jobb az S21U mert már volt 8T-m és 9-em is.

¯\_(ツ)_/¯

(#5853) kemdom válasza -FreaK- (#5851) üzenetére


kemdom
tag

Viccesek ezek az "öTÖdsZÖrre Se iSmERi FEl az uJJaMaT" kommentek.
2 hónap alatt a készülékem egyszer se csinált ilyet, esőben, műhelyben felsőmaróval szórakozás után, izzadt kézzel, kosárlabdázás után se. :F Lehet, hogy nekünk van selejtes elképzelésünk az ujjlenyomat-olvasó működéséről. :C

Amúgy, sajnálom, ha többek sem elégedettek ezzel a telefonnal. Ez a legtöbb, amit jelenleg nyújt a Samsung, ha ez nem jó, érdemes dobni a márkát. Szerencsére van 1000 más gyártó, amire válthattok. :K

"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || Honor 8 Midnight Blk. - - > Mate 9, :) - - > Galaxy Note 9/DS 6/128GB --> Galaxy S21 Ultra Phantom Black 12/256GB - Galaxy Buds 2 - Galaxy Watch Active 2

(#5854) doooo válasza -FreaK- (#5845) üzenetére


doooo
veterán

Az optikai nem elég biztonságos. Olyan mint a 2D arcazonosítás, ami szintén gyors, meg a 3D-s/íriszleolvasós beléptetés, ami esetleg lassabb, de sokkal biztonságosabb.

Ugyanakkor, az S21-ek óta nincs arról szó, hogy lassabb lenne ez a fajta megoldás, sőt. Ott a Pixel 6 optikai leolvasóval... rosszabb minden másnál.

Ha nekem a másodperc tizedrésze alatt kinyit 10-ből, minimum 9 alkalommal (méghozzá bármilyen szögből), akkor jöhetsz napestig mindenféle OP-kkel, lényegtelen lesz.

Még egyszer elmondom, de többször nem fogom, regisztráld az ujjaidat úgy, ahogy már kétszer elmondtam (amíg itt hisztizel, már százszor megcsinálhattad volna), és ügyelj rá, hogy ne legyen vastag fólia rajta. Meg esetleg ügyelj az ujjbegyeid egészségére. Főleg most, télen. Nagyon könnyen belesz@rhat a dologba, ha akár csak egy apró repedés, vagy elváltozás megjelenik a bőrön (főleg ha épp azon az egy ujjadon, amelyiket a legtöbbször használod, én a jobb hüvelykujjammal használom legtöbbször, ami ép most is, a jobb mutatóujjam már nem ép, megviselte a hideg és annál már romlik a használhatóság, nem olyan szintre, mint amiket ti állítotok, de romlik; az egyetlen opció, ha ilyenkor így, "sebes" ujjal regisztrálod megint, csak aztán ezt meg kell ismételni, amikor meggyógyul).
Furcsállom, hogy ilyeneket el kell mondanom, mert minden ujjlenyomatolvasós mobil használatát befolyásolja az ilyesmi, amióta csak használják ezeket, kb. 8 éve.

Mellesleg most ellenőriztem le, még csak nem is kellett ugyanazt az ujjamat többször regisztrálni. Vagyis elég ha a körkörösen regisztrálod. Amit immár mások is mondanak, nem csak én. Nem tudom miért nehéz megtenni. Tényleg nem.

[ Szerkesztve ]

(#5855) doooo válasza dnelb (#5843) üzenetére


doooo
veterán

Egyrészt ezért nem írtam 100%-ot, másrészt nem végtelen a fórumok száma, véletlenül sem. Ebben a fórumban sem merült fel eddig, pedig jó pár tulaj van itt is. Aztán jöttetek ti ketten. Olvass bele a fórumokba, amiket linkeltél, meglátod, hogy ugyanazt mondják ott is, mint itt, azok az abszolút többségben levő tulajok, akiknek működik normálisan.

(#5856) kaisers


kaisers
aktív tag

Meg tudná mondani nekem valaki, hogy az miért van hogy, 3g/2g hálózatokra állítva telefonálás közben van internet, azonban 4g/3g/2g hálózaton amikor 4g-t használ beszélgetés közben nincs internet lehetőség?
Értem hogy beszélgetés közben levált az eggyel kisebb hálózatra, az előbbi esetében ugyanúgy tudok bármit csinálni mellette, az utóbbinál viszont egyáltalán nincs internet

(#5857) doooo válasza Capella (#5844) üzenetére


doooo
veterán

Én is előrendeléssel vettem, ez nem akadály. Ahogy a gyári fólia sem (ezzel használom), nyilvánvalóan, elég durva lenne, ha az is akadályozná...

Több szögben/szögből érintsd a leolvasóhoz az ujjad (lehetőleg egy kört próbálj leírni vele), mikor regisztrálod. Próbáld ki, amint lesz időd rá. És aztán írj ide, hogy javult-e. Javaslom, hogy töröld az összes jelenleg regisztrált ujjat, és így kezd elölről, ahogy írom.
Előbb próbálj meg egyszer regisztrálni így, egyetlen ujjat, aztán próbáld meg ugyanazt az ujjat ugyanígy regisztrálni, még egyszer.

(#5858) rkgergo


rkgergo
csendes tag

Sziasztok! Akinek gondja volt a számítógépről telefonra való másolással, annak az új novemberi 300 megás frissítéssel megoldódott a probléma? Vagy még fenn áll?

(#5859) bigdigit válasza rkgergo (#5858) üzenetére


bigdigit
addikt

Én még nem próbáltam. Próbáld ki. :R

(#5860) -FreaK- válasza kemdom (#5853) üzenetére


-FreaK-
veterán

Örülök neki, hogy viccesnek találtad. Én annyira nem, miután kb. két naponta csinál ilyet.

#5852 Zsoleszhun
A mérete csak egy dolog, azon kívül neked mi a tapasztalod? Nekem sokkal hatékonyabb volt az OP.

#5854 doooo
Nem elég biztonságos? Erre mi a bizonyíték?
ne már.. létezik a gyakorlatban olyat eset amikor nem elég az optikai de az ultrahangos igen?
Ez számomra nem érv.
A 2D arc azonosítás sem zavar amíg az is gyorsabb OP-nál, és nagyobb szögekből, hatékonyabban és gyorsabban ismer fel mint az S21U. Ez is csak elméletben lehet kevésbé biztonságos amúgy, a gyakorlatban meg szerintem semmi hátrányt nem jelent.

Oké, neked lényegtelen, nekem meg nem nyit ki 10-ből 9 alkalommal, és szerintem meg egy kaka.

Akkor én is elmondom még egyszer, hogy így kezdtem miután megvettem a telefont.

Én sem tudom miért olyan nehéz megérteni, ezeket már leírtam többször, nekem akkor sem jó. Igen, körkörösen regisztráltam az ujjamat, kétszer is.. kezdetektől fogva ismerem ezeket a trükköket.

#5858 rkgergo
Mi volt a gond vele eddig?
Az előbb másoltam képeket, Total Commanderrel, több percig tartott mire beolvasta a kamera képek mappát (~2700 fájl), majd a PC-n lévő mappában navigálás volt gyötrelmes amíg rajta volt a telefon, mert folyamatosan mintha dolgozott volna a háttérben, belassult, nem vette a bill. és egér műveleteket. Pl. alig lehetett lépkedni a képek között meg megnyitni őket. Pedig ez már a PCn lévő mappa volt és befejeződött a másolás.

[ Szerkesztve ]

(#5861) doooo válasza -FreaK- (#5860) üzenetére


doooo
veterán

Mi a bizonyíték? Most komolyan?
Na jó... innentől kezdve kár minden percet erre pazarolni. Csak kinevetteted magad. És még azt sem mondhatod, hogy nem próbálok segíteni.

Még, hogy én "védem a mobilt, mintha a gyerekem lenne"... az biztos elkerülte a figyelmedet, ahogy ötödszörre írsz örömódát az OP-hez, meg a (kétségkívül másodrangú) optikai ujjlenyomatolvasókhoz... és már a 2D arcazonosításhoz is (ami persze megint csak nem lassabb jelen mobil esetén, de tudom, ezt csak azért mondom, mert nem használtam egy OP7-et; mekkora veszteség is ez az életemben, kár, hogy helyette a fránya S9+-t használtam, amin gyors 2D arc, meg hagyományos ujjlenyomatolvasó mellett még íriszolvasó is van, ami aztán végképp biztonságos, vaksötétben is felold, és még maszkban is használható; jaj, hogy is bírtam ki vele 2 évig; mellesleg az íriszolvasó bizony hiányzik).

Ja amúgy az animációkat is kikapcsolhatod, hátha úgy gyorsabbnak fog tűnni (abban az elenyésző esetben, amikor egyáltalán felismer).

[ Szerkesztve ]

(#5862) -FreaK- válasza doooo (#5861) üzenetére


-FreaK-
veterán

Igen, szeretném látni a független tesztet, hogy 1: az egyik biztonságosabb a másiknál 2: milyen gyakorlati esetekben okoz ez hátrányt.
Addig ez is csak egy a többi üres fecsegésed mellett. Szajkózod a marketing maszlagot.

Így van, pontosan azt teszed. Amikor valaki negatívat mert írni a készülékről, akkor te jöttél betámadni, hogy az nem is úgy van... Keressem vissza őket?

Nem örömódát írok, leírtam hogy miben volt az jobb. Ahogy azt is, hogy egyik telefon sem tökéletes és persze az OP meg gyengébb sok más dologban. Ha szeretnéd tételesen is leírhatom (bár szerintem régebben megtettem már), hogy miben jobb az egyik miben a másik, de amúgy több időt már nem szeretnék erre pazarolni.

"(kétségkívül másodrangú)" -> haha.. most írtam le a kétségeket, ahogy más is. Ilyet az ír aki rögtön megeszi a marketing BS-t..

Elhiszem, hogy neked nincs bajod vele, de fogadd már, hogy másnak meg van..

"s már a 2D arcazonosításhoz is (ami persze megint csak nem lassabb jelen mobil esetén, de tudom, ezt csak azért mondom, mert nem használtam egy OP7-et; mekkora veszteség is ez az életemben,... "
Hát igen, az.. akkor talán nem írnál ilyen f@szságokat olyanról, amiről fingod sincs.
Mellesleg S10+ volt havernak az S21 ultra előtt és az aztán tényleg nagyon szar volt, egymás mellett próbáltuk az OP-al és rögtön nyilvánvaló volt.

Hozzátenném az arcfelismerés nyitási sebességében szerintem közel jár az S21U is (így emlékezetből), de csak akkor ha épp a megfelelő szögben, a megfelelő fényviszonyok mellett használod. Az OP egy kicsit tágabb körülmények között volt villámgyors.

[ Szerkesztve ]

(#5863) ollie válasza kaisers (#5856) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nincs VoLTE nálad.

***

(#5864) ollie válasza -FreaK- (#5860) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

ne már.. létezik a gyakorlatban olyat eset amikor nem elég az optikai de az ultrahangos igen?
Ez számomra nem érv.

Pl az optikait be lehet csapni egy ujjlenyomattal, az ultrahangosat nem.

***

(#5865) doooo válasza -FreaK- (#5862) üzenetére


doooo
veterán

"Mellesleg S10+ volt havernak az S21 ultra előtt és az aztán tényleg nagyon szar volt, egymás mellett próbáltuk az OP-al és rögtön nyilvánvaló volt."

Na látod, ez már kivételesen igaz. Még pár ilyet írsz, és már egészen lovon leszünk.

(#5866) rkgergo válasza bigdigit (#5859) üzenetére


rkgergo
csendes tag

Köszi. Ez okos hozzászólás volt.

(#5867) bigdigit válasza rkgergo (#5866) üzenetére


bigdigit
addikt

Hogy legyen okos is.Csak a te kedvedért kipróbáltam mert ma már itthon voltam.
Szóval továbbra sem megy a nagy file másolás telefonra.
De van másik kupac xar gondom is csak még nem írtam.Már nem tudom mióta de ha engem hívnak messengeren vagy viberen nem hallanak engem.Csak ha én hívom vissza őket és ugye tavaly kb április május óta andorid auto se csatlakozik rendesen.Mind olyan dolog amit sűrűn használok...nék....
Jöhetne már S22...

(#5868) iceQ! válasza bigdigit (#5867) üzenetére


iceQ!
addikt

S22 is Andorid 12-vel fog kijönni. Gondolod abban ezek a hibák már javítva lesznek?

[ Szerkesztve ]

Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS

(#5869) Taci válasza bigdigit (#5867) üzenetére


Taci
addikt

Ez a Messengeres dolog nálam is így van, bár eddig azt hittem, egyedi eset, a Messenger böszmeségének tudtam be. Ha hívnak, alig hallanak. Ha én hívom, tökéletes. (Bár ettől még lehet az adott szoftver bugja.)

(#5870) bigdigit válasza iceQ! (#5868) üzenetére


bigdigit
addikt

Ezek közül a hibák közül csak a nagy filé másolás jött a 12-vel.

(#5871) iceQ! válasza bigdigit (#5870) üzenetére


iceQ!
addikt

S22-nél mi lesz más? Hardver max, de a rendszer marad. Én mindenek előtt csinálnék egy bugreportot (amiben van logcat is), hogy megnézzem, hogy hol a hiba ezeknél az alkalmazásoknál.

[ Szerkesztve ]

Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS

(#5872) bigdigit válasza iceQ! (#5871) üzenetére


bigdigit
addikt

Jeleztem membersen keresztül de 2 levélváltás után leráztak. Szokásos gyári vissza dolgokkal. Informatikus meg nem vagyok. Android autora még a cikket is elküldtem Samsung elismerte náluk van a gond nem az allalmazásban és úgy volt szeptemberben javítják. Csak azt nem írták melyik évben. Laikusként azt gondolom USB gondok vannak némely telefonoknál mert ugye file másolás és android auto esetén is ott nem kerek valami.

(#5873) rkgergo válasza bigdigit (#5867) üzenetére


rkgergo
csendes tag

Köszi a segítséget

(#5874) Chamoro


Chamoro
tag

Haha :D :D jó volt olvasni ezt a kis "veszekedést" :D
Freak szerintem add el a Samsungot és vegyél magadnak egy OP-t. Ilyen egyszerű.

Eladó 3 db. tok S23+ hoz, egy Pitaka Overture színben, Spigen Liquid Air és egy gyári Clear Case.

(#5875) rizso


rizso
addikt

Ma adtam a telónak egy factory resetet, hátha megoldódik a Qfile - MX player - VLC gondom, de nem, 12 alatt valami nem okés velük.

Használ innen valaki mondjuk VLC-t? Mennek a(z .srt) feliratok? Ki tudom választani a feliratot, de mégsem játssza le a film mellé. Qfile-on belül meg film megnyitásakor továbbra sem ajánlja fel az MX playert, ami viszont offline film esetén tökéletesen viszi a feliratot is.

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

(#5876) -FreaK- válasza Chamoro (#5874) üzenetére


-FreaK-
veterán

Miért tenném? mert nem tetszett egy valami a telefonban? Tudod, előnyök-hátrányok.. gondolkodj már egy kicsit, mielőtt azt hiszed, hogy te most megmondod a frankót. Hátha kevesebb ilyen ostoba hsz. születik.

(#5877) iceQ! válasza rizso (#5875) üzenetére


iceQ!
addikt

Ugyan ez van nálam is... Nem is ajánlja fel ha a nas-ról szeretnék filmet indítani. Fura.

Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS

(#5878) rizso válasza iceQ! (#5877) üzenetére


rizso
addikt

Kérdés, hogy Android 12 vagy MX player hiba, de másoknál is előjött.

VLC nálad kezeli a feliratokat?

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

(#5879) iceQ! válasza rizso (#5878) üzenetére


iceQ!
addikt

Otthon ránézek este.

Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS

(#5880) Chamoro válasza -FreaK- (#5876) üzenetére


Chamoro
tag

Megint kinevetlek :D :DD menj egyél egy banánt :DDD

Eladó 3 db. tok S23+ hoz, egy Pitaka Overture színben, Spigen Liquid Air és egy gyári Clear Case.

(#5881) Ateszpapa válasza rizso (#5875) üzenetére


Ateszpapa
addikt

Hiába jelölöm ki a feliratot, a VLC nem rakja ki.
Sz@r lett. :((

(#5882) rizso válasza Ateszpapa (#5881) üzenetére


rizso
addikt

Köszi, akkor egyelőre fingom sincs hogyan nézek feliratos filmeket a nasról, vlc nem kezeli a feliratot, mx playert meg nem ajánlja fel lejátszóként, csodás :(

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

(#5883) vlesi69 válasza rizso (#5882) üzenetére


vlesi69
senior tag

Play áruházban van rengeteg lejátszó, végig kell nézni hátha valamelyik jó lesz. Én a tabon nézek néha filmet, azon az Mx player van eddig az vált be.

(#5884) Ateszpapa válasza rizso (#5882) üzenetére


Ateszpapa
addikt

Érdemes lenne jelezni a Play áruházban a VLC appnál, hogy mi a hiba, hogy kijavítsák.
Gondolom egy frissítéssel orvosolják.

(#5885) Zsoleszhun válasza rizso (#5882) üzenetére


Zsoleszhun
addikt

Régebben minden telefonomon volt mx player de mióta samsung van el vagyok a gyári lejátszóval. A nasról tényleg nem tudja lehúzni a feliratokat de 2mp alatt letöltöm és úgy már hozzá lehet adni.

¯\_(ツ)_/¯

(#5886) Inczke


Inczke
tag

Sziasztok,

Gondolkodom egy ilyen telefon vásárlásán.

Több félét láttam: Made in Korea / Vietnám / Uk.

Ezek között van valami különbség? Vagy mind egyforma csak máshol gyártják?

Köszi előre is a válaszokat.

(#5887) doooo válasza Inczke (#5886) üzenetére


doooo
veterán

Többfélét nem láthattál, mert csak Vietnámban gyártják őket hivatalos, nemzetközi forgalmazásra, ott, ahol a Samsung legnagyobb gyárkomplexuma működik már sok éve.
Koreai modell is létezik, de az csak belföldre van tervezve, persze ettől még szállíthatnak független darabokat máshova is, de Európára még ez az elenyésző szám sem jellemző, mivel itt amúgy is csak Exynosos verzió van.
A készülékeik döntő többsége Vietnámban készül egyébként, okosóráktól a tabletekig.
Mindebből következik, hogy értelemszerűen nincs minőségbeli, vagy bármilyen egyéb különbség, ahogy ez elmúlt 10+ évben sem volt. Meg amúgy sem lenne szabad ilyennek felmerülnie.

(#5888) Inczke


Inczke
tag

Koszonom a valaszod.

Gondoltam nem-e van kulonbseg akar a firmware-be mint pl. a Xiaominal.

Amugy meg egy oldalon azt olvastam, hogy a Vietnamba gyartottak mintha kicsit "bug"osabbak lennenek, tobb a problema veluk, viszont nem hiszem, hogy ez hivatalosan is ala lenne tamasztva.

(#5889) Capella válasza rizso (#5882) üzenetére


Capella
senior tag

Lehet, hogy hülye kérdés, de az MX Playert elindítva, abból nem lehet tallózni a NAS-t a hálózaton a lejátszáshoz?

(#5890) AuraSync


AuraSync
őstag
LOGOUT blog

Estét.

Ezen a héten lesz meg az S21 Ultrám a Telekomtól. (S20+ 5G-ről váltok)

Kijött rá már hivatalosan a végleges Android 12?

Köszi. :R

S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4070 S / JBL / S3000 Pro / WH950NB

(#5891) Maxxy10 válasza AuraSync (#5890) üzenetére


Maxxy10
addikt

Igen.

(#5892) AuraSync válasza Maxxy10 (#5891) üzenetére


AuraSync
őstag
LOGOUT blog

Bugok, hibák? Van valami amiről tudnom kell mielőtt anyázok majd? :DDD

S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4070 S / JBL / S3000 Pro / WH950NB

(#5893) MikeWazowski válasza AuraSync (#5892) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Nincs.

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#5894) kicsi007


kicsi007
tag

Jött egy frissítés XEH-re, most töltöm!

Apple TV 4K/ Iphone 13 Pro Max/ Apple Watch NIKE S9/ Ipad AIR 4. Gen

(#5895) iceQ! válasza kicsi007 (#5894) üzenetére


iceQ!
addikt

És tényleg...Mi lehet benne vajon? :Y

Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS

(#5896) ollie válasza AuraSync (#5892) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

12-re frissítés után csinálj egy factory resetet, meg töröld a cache partíciót, hogy megelőzz minden esetleges hibát. Persze ha már belakás után frissítesz főverziót, akkor meg kell elégedni a cache törléssel, többnyire az is elég.

***

(#5897) LoGeN90 válasza iceQ! (#5895) üzenetére


LoGeN90
aktív tag

Sima decemberi biztonsagi, S21re is megjott.

(#5898) dkovizoli válasza iceQ! (#5895) üzenetére


dkovizoli
addikt

A szöveg szokásosat tartalmazza. :)

(#5899) Tin


Tin
veterán

Sziasztok,

Nekem is megérkezett a teló, első blikkre tetszik, bár a Note 20 Ultra szebb telefon. Bár elég friss gyártás (11.23) mégis Android 11 van rajta, nem is a legutolsó.

Az Android 12 már stabil nagyjából, felrakható? Mivel most költözöm be, nyilván ésszerűbb lenne egyből az A12 és egy FR-el indítani, és ha nincsenek nagy gondok vele, akkor meg is lépném.

Köszi előre is!

#5900 ollie: akkor fel is tolom. Azért a 11-en csinálok egy Geekbench-et kíváncsiságból, hogy a 12-esen mennyiben változik, korábban ez a Note-nál is mindig egyre rosszabb lett :)

[ Szerkesztve ]

(#5900) ollie válasza Tin (#5899) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Igen, szerintem érdemes 12-re frissíteni.

***

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.