Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
válasz timelord1987 #3647 üzenetére
Szerintem nem marad, tök mindegy mikor gyalulod le. Az újra húzza az egész rendszert a factory reset. Én frissítsd le, majd mehet neki reset.
-
-
direwolf
őstag
Nem-nem. Állítólag a SoC AI gyorsítója rakja össze a képet. Kicsit homályos ez nekem is, mert kéne hozzá egy masszív online adathalmaz, amiből dolgozhat... de azért van abban is valami, hogy a fizikát hazudtolja az, hogy egy ekkora szenzor ilyen apró objektívvel ilyen képeket tudjon...
Én nem akarok ebben állást foglalni."I've seen things you people wouldn't believe"
-
gps76
őstag
válasz Rigormortiis #3631 üzenetére
Próbáljátok ki a Xiaomi True Wireless Basic 2 szerencsére NEM agybadugós fülesét. Van egy profi EQ, Poweramp Equalizer néven, amivel brutális hangzást hoz ki a telefonból.
[ Szerkesztve ]
-
CsodaPOK
senior tag
Sziasztok!
Milyen USB-C --> jack átalakító ajánlott, ami működik is? Alzáról rendeltem egy Oneplus usb-c to jack-et, de not supported üzenetet dob a telefon, amikor bedugom.
Esetleg az almás jó lehet? [link]
Más számomra ismertebb márkát nem dob az Alza keresőjeKöszi!
-
Dr.NX
addikt
válasz CsodaPOK #3660 üzenetére
Nem lesz jó.
Olyan kell, amiben van DAC (digitális-analóg konverter), pl. a Samsung sajátja:
EE-UC10JUWEGWWElfogadom a sütiket.
-
STC Speed
őstag
válasz Rigormortiis #3631 üzenetére
SD kártya hely sincs ugye? Én azon csodálkoztam
-
Raphouse
csendes tag
Lehet hülye kérdés de az hogy van hogy az s22nek jóval kisebb az akksija és youtube akksi teszteken tovább bírja mint a 21fe?
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz SztiviVander #3678 üzenetére
Utóbbiban a kijelző is adaptív, nem hajtja 120 Hz-en folyamatosan.
Let the Zone take me if I am.
-
BudaII
csendes tag
Sziasztok! A Samsungnál nincs olyan, hogy a kezdőképernyő lapozásánál máskép is lehet váltani, nem csak elhúzással?
-
klaya86
senior tag
Valóban ez a kép igen. De feloldva, ha lehúzom az értesítési sávot nem, de ha zárképenyőn húzom le, akkor valóban ilyen. Eddig nem vettem észre. Egyébként most jut eszembe. Poco F2 pronál az volt, hogy zárképenyőn hasonló helyzet volt, illetve a színek fákóbbak voltak picit. Elvileg ott azért volt, mert az ujjlenyomat érzékelő miatt csökkentette a fényerőt és a színeket, hogy feloldásnál minél több kakaót tudjon az optikai olvasóra küldeni fény formájában, hogy pontosabb legyen a feloldás. Szerintem itt is ez lehet.
-
Yellow73_a
tag
Sziasztok S21 FE tulajok.
Telefon vásárlása előtt állok. Több jelöltem is van, de inkább a kisebb méret irányába indulnék, és itt jön a képbe a Samsung S21 FE és a Xiaomi 12. 8/256GB változatban mindkettő 200k körül kapható most, az S21 FE inkább egy tizessel többről, a Xiaomi 12 egy tizessel kevesebbről.
Győzzetek meg, hogy ez a telefon kell nekem (vagy nem)
Két paraméter, ami miatt akár az FE akár a 12 esetében kompromisszumot kellene kötnöm:
- szeretném, ha menne bele microSD kártya, ezekbe nem megy
- jó lenne a 3,5-ös jack, ezekben nincs
Amiben az FE nyerő:
- IP68 védettség (bár nem hiszem, hogy nagyon szükségem lenne rá)
- 3x-os nagytású (76 mm-es) optikailag stabilizált telefotó lencse
- USB 3.1
Amiben a 12 nyerő:
- valamivel kisebb méret
- sokkal gyorsabb vezetékes és vezeték nélküli töltés
- (szerintem) jobb főkamera, nagyobb szenzorral
- szubjektív: szerintem a kettő közül ez szebb
- nem tudom, hogy előny-e vagy hátrány az üveg hátlap, de úgyis tokban lesz[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Yellow73_a #3690 üzenetére
Az S21Fe mellé még odatenném a hosszú szoftveres supportot....
B.Cs.
-
Rigormortiis
veterán
válasz bollokcs80 #3691 üzenetére
Meg a Dex-et.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
klaya86
senior tag
Samsung : dobozból kivesz, egyszer beállítod, stabilan működik minden, ahogy kell. Xiaomi, dobozból kivesz, beállítod. Rájössz, hogy nem minden faxa. Reklámok. Több helyen is. Frankón eldugva találod a beállításokban. Adb /fastboottal a felesleges szarok törlése, köztük olyanok is, amiket akku statban nem látsz, de háttérben statisztikai adatokat gyűjt szépen és küldi Kínába. Külföldi fórumok böngészése, hogy a különböző dolgokra megoldást találj. Ilyesmi dolgok simán lehetnek, bár nem állítom, hogy a legújabb miui még ilyen, de én elég sok panaszt olvasok Facebook csoportokba pl. Én imádtam a poco F2 prom, de volt vele meló, mire 95%ban oké lett a szoftver. Jók a xiaomik, de szoftveresen messze nincsenek samsung szinten.
-
guftabi96
addikt
Én már csak a szoftver és a szoftveres támogatás miatt is egyértelműen az FE-t venném.
#KeepFightingMichael
-
senior tag
-
direwolf
őstag
Biztos, hogy nem jobb a Xiaomi kamerája. Ne higgy a marketingnek, ekkora szenzorméretnél nem a mpixek számítanak. Az S21FE jobb képeket lő, mint az ex Huawei P30pro-m!
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
kress
aktív tag
a szoftveres support kb. azonos lesz a kettőnél, szal ne az alapján dönts.
én a mi9et a support miatt cseréltem, aztán pár hónapra rá jött a hír, hogy a xiaomi is hosszabb sw támogatást ad már a telókra 😃xiaomi.eu rommal nem kell trükközni, az kis idő amíg a bootloader nyitást megkapod, de utána semmiperc alatt felmegy, lehet rootod is ha akarsz stb. samunál kétlem hogy ez könnyű lenne..
a samunál is vannak appok amiket adb-n tudsz csak leszenvedni, főleg ha valami szolgáltatós szoftvereset veszel.
a jack nekem is hizányzott, végül vetettem egy dac-os usb c jack átalalkítót
az infra szintén jó lenne, de lehet élni néküleén azért ezt vettem mert akkor még erre volt több sw támogatás, meg ez 155 volt amikor a 12x jóval 200 felett
-
Usgyi
aktív tag
Én MI9-ről váltottam, egy megváltás volt. Nálam az appok elég instabilan működtek időnként, brutális volt a készenléti fogyasztás és a szoftverben több dolog idegesített. Én a MI9 készülékkel kiábrándultam a Xiaomiból, egy darabig biztosan nem térek vissza hozzájuk.
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest