Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0is3es
aktív tag
A mai napig nem értem minek a 8/256 ha a 6/128 mindenre is elég
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max Sierra Blue & Mi 11 Lite 4G & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
Rigormortiis
veterán
-
Rigormortiis
veterán
válasz n0is3es #4201 üzenetére
A tárhelyre ez igaz, én sem használom ki, de ha valaki több évre tervez a telefonnal, akkor azért nem árt a 8 giga RAM főleg, ha csak minimális felára van. S23-nál meg még fontosabb, mert ott a Samsung a gyorsabb háttértárból csak 256-os és 512-es modulokat csinált, a 128-as jóval lassabb.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
n0is3es
aktív tag
válasz Rigormortiis #4203 üzenetére
Hát nem tudom de én 2 évente szerződés hosszabításnál mindig készüléket cserélek, a páromnak is Mi 12T 6/128-t vettünk és semennyire sem érződik hogy kisebb memó/tárhely kombó annyira vészes lenne Plussz tudom és remélem nem lessz háború belőle de az Xr-m is 3/64 2019 év végi de mindenre is elég
iPhone 13 Pro Max Sierra Blue & Mi 11 Lite 4G & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
Rigormortiis
veterán
-
n0is3es
aktív tag
4K-t csak asztalin meg tv-n nézek Nem videózom így számomra nem releváns
Plussz lehet túl kényelmesen élek de a telefon számomra csak telefon sms plussz elvétve 1-2 fotó ha játék arra ott az asztali pc-m ha sorozat arra ott a tv, ha pedig email vagy közösségi média arra ott a laptopom Azért dolgozom hogy kényelmesen éljek és nem! nem vagyok beképzelt, empatikus vagyok[ Szerkesztve ]
-
patex1983
őstag
-
klaya86
senior tag
válasz n0is3es #4201 üzenetére
Faszért vesz valaki m3as bmw-t, mikor a Vw golf is elvisz A-ból B-be. Kicsit lehet túlzás, de a lényeg szerintem átmegy. Nem vagyunk egyformák. Ha csak ennyire használod a telefont, akkor egy a33 is bőven oké lenne neked. Tegnap húztam újra a telefont. KB semmi nincs még rajta, csak feltelepitettem kb 15 alkalmazást, amit használok. De se egy kép, se egy videó. 56gb viszont tele van. Maradna még 60-65 giga szabad hely, ami nem sok azért.
-
Rigormortiis
veterán
válasz klaya86 #4210 üzenetére
Ez azért elég sarkított példa. Ha megengedheti magának, had vegye. Nyilván nem utolsó szempont a rendszer gyorsasága, a jó minőségű kijelző és az árához képest remek kamera még ilyen felhasználás mellett is.
A BMW-s hasonlatodat a saját példámmal tudom cáfolni. Hogy minek egy 650 Nm-es nyomatékot leadó, 3000-es dízelmotorral felvértezett 5-ös BMW? Mert iszonyú jó érzés vezetni! Az, hogy félgázon is agyonver szinte bármit, ami errefelé a közutakon mászkál, egy dolog. Ez nem szempont, de adják a kocsihoz 😅 Viszont ha beülsz egy ilyenbe, és eltöltesz benne pár órát, utána minden fapados, kényelmetlen szekérnek fog tűnni. Szükséges ez? Nem. De ha valaki megteheti, akkor miért ne ilyennel járjon egy Golf helyett?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
klaya86
senior tag
válasz Rigormortiis #4214 üzenetére
Pont ezt mondom én is 😃 mindenkinek más az igénye. El kell fogadni, hogy létezik olyan ember akinek kell a 8/256. Valakinek meg az 512 gb is kevés.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz Rigormortiis #4214 üzenetére
De te ugye nem is fogod megkerdezni hogy minek vesz valaki 5000 kobcentist mert hat (neked) a 3000 is mindenre eleg Foleg ugy hogy kiderulne csak alapjaraton jarsz amugy a 3000-el is.
-
Bálint941121
tag
Üdv valaki megtudna mondani hogy egy új telefon meddig írja ki hogy használati mód tanulása? Csak azért kérdezem mert ismerősömnek új samsung telefonja van és egy töltés után már nem írta ki de én úgy emlékszem hogy az én s21 fe m 3-4 napig írta ki és utána egy picit jobb is lett az akku idő..?
-
kutga
nagyúr
-
direwolf
őstag
A jó minőségű fotózás csak a csúcskategóriában érhető el. A többi engem se érdekel.
Nem adnék 1 fillért sem több RAM-ér.[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
thboxx
aktív tag
válasz Bálint941121 #4220 üzenetére
Biztos olyan szinten nem csinált vele semmit, hogy nem volt mit tanulni a szoftvernek...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
batai15
félisten
Hali be köszönök elvileg holnap szert teszek egy ilyen készülékre ( szürke 8/256 ) iPhone xr-t váltja.
Remélem iPhone 12 ellenében is jó választás lesz. -
-
sith7
nagyúr
válasz Rigormortiis #4228 üzenetére
Mi a gond vele ?
Nálam eddig jó volt -
Rigormortiis
veterán
Egyrészről nálam Visa miatt a Simple Plus kellett volna, amihez viszont sehogy sem tudtam hozzárendelni a kártyám (valami kapcsolat hiba miatt whatever). Egy óráig próbálkoztam, aztán jött a Revolut. Ugyanott vagyok. Azóta a Google Wallettal boldogság van, plusz az órával is működik (a Simple nem).
-
sith7
nagyúr
válasz Rigormortiis #4230 üzenetére
Szuper
-
őstag
Gsam battery monitort használja valaki úgy ,hogy engedélyezte az adb-t, hogy lássa melyik alkalmazás eszik többet az akksiból mint kéne? Engedélyeztem az adb-t, kiadtam a battery_stats parancsot, de ezután mindig osszeomlik az alkalmazás, el sem indul. Többször reinstalláltam + újraindított, de a helyzet változatlan....
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
Rigormortiis
veterán
Miért jó ennyit nézegetni a fogyasztást, merülést? Régebben nekem is volt egy ilyen időszakom, de aztán leesett, hogy semmi értelme. Maga a monitorozó app is fogyaszt valamennyit, plusz szerintem feszültebbé teszi az embert, ha állandóan erre van rázoomolva. Nekem sokkal nyugodtabbak a napjaim, amióta ezt leszarom. Egy napot lazán kibír a telóm, a meló előtti készülődés/kaja/fürdés idején töltőn van (leginkább wireless, ha nagyon merült, akkor kap kábeles gyorstöltést), az sem érdekel, ha nem tölt fel teljesen. Használom. Ha enni kér, eszik. Ha még túrazni megyünk, akkor elfér a power bank a hátizsákban.
Szóval le kell szarni, be cool
-
batai15
félisten
Megvan a telefon eddig ismerkedem vele. Fura megint ios után de eléggé kompakt a mérete ellenére.
-
n0is3es
aktív tag
válasz Rigormortiis #4234 üzenetére
Ugyan ezt a szemléletet osztom amit te is A telefon azért van hogy használjuk nem azért hogy az akku használódást bámuljuk egész nap
-
SztiviVander
őstag
Amit kerdezett az arra jo ha gyanusan gyorsan merul es fel napot se bir ki a telefonod. Van akit az nyugtat meg ilyenkor hogy megkeresi a hibas appot es torli, mas meg inkabb toltogeti naponta haromszor hetekig mire esetleg az app fejlesztoje kijavitja. Nem vagyunk egyformak.
-
Rigormortiis
veterán
válasz SztiviVander #4238 üzenetére
Nincs is ezzel semmi gond, engem egyáltalán nem zavar, ha valaki ezen pörög, csak kicsit értetlenül állok az előtt, hogy a legtöbb mobilos fórumban (típustól függetlenül) ennyire hangsúlyosan visszatérő probléma a fogyasztás és a töltési sebesség. Azt például nem hiszem el, hogy a többségnek nincs naponta egy órája otthon, amikor a teló nyugodtan feltöltődhet (még a szuperlassú Samsung töltő is felküzdi ennyi idő alatt).
-
n0is3es
aktív tag
Mind1 is, érdekes a felhasználók többsége Most számoltam meg 30 alkalmazás van fent a telefonon amit egy héten kb naponta kétnaponta használok még 1x sem akadt be eggyik sem, pedig benne vagyok pár bétában
[ Szerkesztve ]
-
s3int
csendes tag
Sziasztok!
Szerdán üzemeltem be a telót azóta ismerkedünk így IOS után.
Kérdésem az lenne mivel lehet biztonságosan fizetni NFC-vel?
Ilyen most a képernyőm:
Át lehet valahogy állítani, hogy kisebb ikonok legyenek és így mondjuk 4-5 ikon is elférjen egy sorba?Laci
-
n0is3es
aktív tag
Kezdőképernyőt 2 újjal összehúzod megjelenik egy kis fogaskerék jobb alul(beállítás) és át tudod állítani a kezdőképernyő récsnézetet Én minden androidos telómon 5*6 rácsnézetet használok, képernyő mérettől függetlenül
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Nekem is lenne két kérdésem.: Fizetési módot hogy kell elő hozni ?
Továbbá láttam sok youtube videón hogy a launcher ikonokat is teste lehet szabni, de erre utaló beállítást nem találtam. -
Balázs Z.
tag
Sziasztok! Van erre a telefonra valahol most jó akció, ami az Emag 195 ezres ajánlatánál kedvezőbb, és "rendes, hivatalos" garancia jár hozzá?
-
RockCNC
senior tag
Nincs olyan topik ahol minden harmadik bejegyzés az akku nyafogásról szól.
Kb. 10 éve mást sem olvasok...
Sz@rjuk már le kinek mennyit zabál az aksija!
És csak rosszabb lesz, az aksi technika nem fejlődik úgy mint kellene, az anyagok is elfogynak előbb utóbb a bányákból.
Itt a világ vége[ Szerkesztve ]
-
Balázs Z.
tag
válasz Rigormortiis #4246 üzenetére
Köszi! Ezt a kuponozást hogy kell elképzeni jelenleg? A kunyerálós topikokban kérek valakitől kupont, vagy van más módja is? A teljes ára a Samsungnál most 259.991 Ft a 6/128-as verziónak
-
klaya86
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest