Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MadMancs
veterán
MM ben alapból "tokbarát" verziót raknak fel azért van az a 2-3mm körben. Ha teljeset kérsz szólni kell előtte. Mondjuk nekem a tok és a nem tokbarát fólia is kijön egymással, nem tudom miért jó a kissebb.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
csorbajeno
veterán
-
konyi79
addikt
Tömve a topik üzemidő problémával, beragadó alkalmazással. Mint nálam És nem tudsz mit csinálni, nálam már a gms-t is letiltotta a szervíztrchnikusa a Samsungnak, valamit javítson. Szerintem vagy maga a telefon bajos, vagy a sw valami nagyon elcseszett és mindennel összeakad.
Én konkrétan azért cseréltem le az Xperia 1-et, mert kicsivel tudott kevesebbet ennél üzemidőben, meg néha probkémát okozott napsütésben a 4k kijelző fényereje. Látva a párom P30pro-ját, mondom a Samsung csúcsmodellje még jobb lesz.
Erre kaptam alig jobb üzemidőt, kicsit elkezd melegedni a telefon egyből semmit nem látni rajta napsütésben, cserébe semmivel se jobb a kamerája, mint a Sony. A Huawei meg mindkettőt körberöhögi. Nem a főkamerára kell gondolni, de a többi szinte csak al8bi, mind a Sony mind az S21+ esetén. Nem gondoltam volna, a Samsungnak ennyire jól megy hogy megteheti, csak a brandet árulja. -
MrBazsi
senior tag
Simán lehet h szimplán olyan és nem hibás. Térerő nekem is konkrétan pocsék volt, ezzel nem lehet sokmindent kezdeni, ha beragadt a június előtti romon akkor meg még simán melegedhet is, jellemző volt addig. Arcfelismerés tényleg katasztrófa az s10 után ujjlenyomat olvasó se lett semmivel jobb.
Jó telefon de megváltás 2 hete újra az s10, már nem is hiányzik a 21 egyáltalán. -
PACSA75
őstag
Ami jó az jó, de ami.....
Vannak itt gondok valóban, ezt be kell vallani. Aki azt mondja, hogy ez a telefon a csúcs és megéri az árát, annak még nem volt igazán jó telefon a kezében.
Sajnos én is naponta győzködöm magam, hogy jó ez, de ez a téló a Samu szégyene. Még egy-két hónap és eladom, mint a szart.Szrk: ma melóból haza jövet 18.00 kor 0% az aksi (megjegyzem 7.30 kor 100% indultam). i12 vel 50-60% al értem haza😢.
Ja, és a fennebb sorolt gyengeségek nagy része nálam is jelen van (térerő, röccenés, stb...).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest