Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:46:27

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6988) #68216320 válasza Kakumix (#6985) üzenetére


#68216320
törölt tag

Aludj! :) Bár érdekes azért, hogy egy prémium kategóriás telefont választottál, miközben megelégszel egy középkategóriás szinttel is. Szerintem ne tedd, mert több van ebben a telefonban, mint amit jelenleg a gyári ROM ad.
Tegnap este feltoltam rá egy sima CM9-et. Szépen belaktam, beállítgattam és láss csodát: minden megy akadás nélkül, gyorsan dolgozik. :C (pici lag van az érintéstől a reagálásig, de ez az andro sajátja, ebbe ne menjünk most bele)
Azok az appok, amik gyári ROM-on picit akadoztak, most lefolynak a képernyőről, annyira folyamatosak. Mivel a CM9 ICS alapú újra érdemes elgondolkodni azon, hogy akkor elszúrta a samsung az ICS v. nem. Érdekes, hogy mások meg tudják jobban csinálni ugyanarra a vasra. Szerintem nem kell elvakultnak lenni azért mert ilyen telefonunk van. Én szomorúan, de be kell lássam, h a samu programozás szinten nem tudja követni a kiadott hardver mennyiséget.
Amikor az S2-re kijött az ICS, az lassabb volt, mint a GB. Ami elég röhej, hisz az ICS rendszer szinten kihasználja a 2 magot és a hardveres gyorsítást.
Próbáld csak ki a CM9-et egyszer. Mondjuk az egy más dolog, h a spec. samu appokat szerintem nem lehet rajta futtani, de én a Pen-t úgysem használtam.

Polllen
Ha nem akad össze valamilyen appal, akkor kapcsold be a 2d hardveres gyorsítást.

hito
PDA-ba kell

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.