Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sodomizer
csendes tag
-
OCTAMD
őstag
válasz PeteePeti #1048 üzenetére
Az a baj ,hogy te nem tudod mi a sufni gsm
Ezek pont nem azok.
Ezek nem függetlenített magyar telefonok,hanem külföldi eredeti gyárilag független telefonok,külföldi nagykereskedésekből
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
nbukta77
addikt
válasz PeteePeti #1266 üzenetére
Azert ezt nem mondanam. Az is nagyon elheto rendszer es ha tobb apple termeked van akkor erted meg igazan milyen kenyelmes. Minden szinkronban mindennel. Elkezdek egy tablazatot a macbookon es folytatom az ipad- en vagy telon. Nagyon kenyelmes tud lenni.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
veterán
válasz PeteePeti #1263 üzenetére
A 3D Touch hiányozna nagyon. Legalábbis mikor az S8+-om volt, akkor az hiányzott nagyon. De így vissza gondolva tényleg nagyon sokat fejlődött az Android és jobb vétel a Note 8, mint az i8+ valószínűleg, főleg az S-Pen miatt ami nekem nagyon jól jönne. Szóval így szerintem ez eldőlt. Majd a X-re kíváncsi leszek és meglátjuk, de egyenlőre akkor úgy néz ki megrendelem a fekete Note 8-at!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
haris
őstag
válasz PeteePeti #1270 üzenetére
Igen. Ezt nem értem én sem.
Ennyire bejön neki az IOS, viszont retteg az Androidtól, mégis kacsingat felé.
Én baromira nem tudom elképzelni Android nélkül, de nem is nézegetem a többi rendszert.
Miért nem használ mindenki azt ami neki bevált, ahelyett hogy próbálná magát átnevelni csak mert tetszik egy eszköz. Aztán ha nem képes megszokni, elmondja majd mindennek.... -
joey04
titán
válasz PeteePeti #1263 üzenetére
Szerintem meg baromira túl van gondolva ez a "váltás" kérdés, sokan sokat agyalnak rajta (mindkét irányban), pedig nem vészes szerintem. Én sokszor váltottam már oda-vissza, magát a rendszer kezelését (bármelyikét) 1 nap alatt megszoktam, ha ios-ről váltottam, akkor nap végére már használtam a droidos gombokat ösztönszerűen a droidos telón, amikor vissza, akkor nap végére már nem nyomkodtam a home gomb mellett a kávát a vissza gomb miatt. Sőt, volt egyszerre is használatban a 2 rendszer, iPad és droidos telefon, és amelyik a kezemben volt, arra állt rá az agyam. Számítógépen is ez a helyzet, amikor MBA meg MBP volt a notim, az asztalim a játék miatt meg PC, akkor is mindkettőt kezeltem gond nélkül, nem kellett hezitálnom, hogy jaj most a másik oldalon vannak a gombok vagy ilyesmi. Aztán lehet csak szerencsés vagyok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p3815/
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-04
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest